המכשפה שלי הגיעה ואני דווקא

טלי2

New member
המכשפה שלי הגיעה ואני דווקא ../images/Emo13.gif

אולי ישמע לכן מוזר, אבל אני שמחה. אולי זה מיותר לפתוח הודעה שביל זה, אבל כבר חודש לא פתחתי הודעה אז מותר לי
השמחה נובעת מהעובדה שכבר בערך שמונה חודשים לא קיבלתי מחזור באופן טבעי (אלא רק בסיוע ארגסט ובסיוע הטיפול ההורמונלי) והחודש הזה, אולי בעקבות החופשה שלקחתי (נועם הדוגלת בחופשות תקשיבי היטב),ובעקבות טיפולים אלטרנטיביים שאני עוברת , המחזור הגיע ...ובזמן הצפוי פחות או יותר. אז אני ממש שמחה
כי אני מרגישה שמשהו טוב קורה לי בגוף (וגם בנפש) ומקווה שזה ה"סיפתח" לשנה החדשה שבדרך.....

דל

New member
איזה כיף לשמוע

ובתור אחת שגם חיכתה למחזור והגיע היום שמחה יחד איתך ומקוה כמו שאמרת שהשנה החדשה תביא עימה גם התחלות חדשות בשבילנו דלית

דל

New member
לא רציתי לפתוח הודעה חדשה - אז....

כרגע דיברתי עם הרופא שלי והחלטנו יחד לנוח עוד חודש כיוון שאחרת השאיבה נופלת על החגים, אז כבר לא יהיו תקוות בחגים האלה, אולי מי יודע יהיה משהו טבעי... אבל אני בסדר, לא לוקחת את זה קשה עדיף לעשות את הדברים בנחת ולא בלחץ ואולי ככה החגים יעברו יותר בשקט דלית

שחר חדש

New member
נשמע מצוין, טלי.

אחד הדברים הכי נפלאים הוא להרגיש שדברים "עובדים כמו שצריך". זה מרגיע. אני בטוחה שלטיפולים האלטרנטיביים יש השפעה חיובית - גם לגוף וגם לנפש. מקווה בשבילך שזוהי רק התחלה של הרבה הרבה "חיובי" בדרך. ב ה צ ל ח ה!!!!!!!!!! שחר.

עמית@

New member
טלי, אין כמוני מבינה געגועים

לדימומים טבעיים
קודם כל זה נותן סיכוי להריון כאחד האדם, ושנית כל- הגוף שלך פועל, זה תמיד נראה לי לא ייאמן. המון בהצלחה חמודה עמית

מרב.

New member
כל הכבוד, טלי ../images/Emo45.gif

הגוף אומר לך תודה, על זה שנתת לו לנשום החודש, על זה שעזרת לו לחזור לעצמו, על האמון שאת מביעה בו. זה סימן נהדר, זה סימן שבייצת, זה סימן שהמערכת הפרטית שלך חוזרת לכושר
שיהיה בהצלחה גם בהמשך, שהגוף שלך ימשיך להפתיע אותך ושהגוף יצביע דרך הבטן על האמון
}{ מרב

נועם@בת

New member
אז בואי נוסיף לרשימה שנועם דוגלת

גם בהריונות טבעיים
אולי זה יתאים לך
בהחלט חושבת שחופשה וטיפול אלטנרטיבי עושים טוב לגוף ולנפש. הלואי והשנה החדשה תביא איתה את השינוי האמיתי שאתם מחכים לו, הריון בריא ולידה.
נועם

למעלה