המכתב אליך

sunset3

New member
המכתב אליך

כל דבר מזכיר לי אותך עכשיו בקודם שהייתי בקניון נזכרתי בפעם הראשונה שהלכנו לסרט איך שרציתי לחבק אותך בהתחלה ולא ידעתי איך עכשיו אני שותה תה אני נזכרת כשישבנו בים ושתינו תה ואיכשהו לא ידעתי איך לסדר את זה להוציא את הפתיל או משהו כזה פתאום הזכרונות שלי כל כך חדים שאני זוכרת את הכל ומנסה לשכוח כדי לא לבכות חשבתי שאולי מתישהו תתחיל לפתח רגשות כלפיי אבל אני רואה שטעיתי עכשיו יותר לא אוכל לחבק אותך לנשק אותך לעשות לך דברים שרק הזכרונות יכולים לדבר אתה יודע עכשיו אני חולה ולא יודעת בגלל מה אולי בגלל מזג האויר אולי בגללך נורא כואב לי הגרון ואני חלשה קצת ואין מי שיפנק אותי ויעשה לי טוב אני לא אוהבת לסגור מעגלים אני אוהבת להשאיר מקום פתוח אולי אני אוהבת אולי אולי מילה יפה אז אולי הייתי חייבת להגיד לך שאני אוהבת אותך כי רציתי להגיד לך את זה מזמן אז אני אמרתי את זה לא בדרך הכי טובה אני ממשיכה הלאה ========================================================== יש אהבות שהן אגואיסטיות ויש אהבות אמיתיות אם הייתי באהבה האגואיסטית לא הייתי מוותרת עליך בחיים בד"כ כשאני מוצאת מישהו טוב מושלם עבורי אני לא נותנת לו ללכת = אנחנו כל כך מתאימים וכל כך דומים והכל כל כך מושלם ואם היינו ביחד היית יודע את זה אבל אני אוהבת אותך בצורה אחרת כשאני אוהבת מישהו אני נותנת לו ורוצה שהוא יהיה הבן אדם הכי מאושר שקיים ובגלל זה אני מוותרת עליך .. מוותרת על מי שאני אוהבת כי אני לא מאמינה שאפשר להלחם על מישהו שלא רוצה להיות איתי אני מקווה שאתה מעריך את זה אני מעדיפה שזה לא יהיה שלום לעולם בוא נגיד ככה זה משהו שהיה אמור להיות לא יודעת איך אבל איכשהו בגלל שאחרת לא היינו ממשיכים את החודשיים האלה וכי זה לא היה חודשיים יותר מידי כי כשחתכת את זה לפני חודשיים ידעתי שזה עדיין לא היה אמור להגמר היה אמור להיות שם יותר מזה ויותר מזה היה ואולי יהיה אתה בכלל עדיין לא יודע אם מה שקורה לך עכשיו יהיה לנצח.. כמו כשלא ידעת כשהכרת אותי אלא אם כן אתה מכיר אותה ואתם מתכוונים להתחתן אוטוטו הזכרונות שלי בדברים שקרו עכשיו יותר חיים רק בגלל שזאת פרידה לפני חודש אפילו לא חשבתי על זה כי היה לי אותך ועכשיו אין לי אז הזכרונות שלי חזקים נורא ואני לא מצטערת שלא קטעת את הקשר קודם כי מילאת את החיים שלי כל כך הרבה מילאת חלק גדול בחיים שלי שהיה חסר לי העיקר שלא תסגור את זה לעולם ולא תתן להרגיש שלעולם לא אוכל לחבק אותך יותר אם באמת תעשה דבר כזה תהיה כמו כולם אסור אף פעם לסגור את הדלתות לנצח תמיד צריך להשאיר קצת פתח לאולי?1?! טוב אז אולי???... בבקשה תגיד לי אולי אני יודעת שעוד קצת יעבור זמן ותתגעגע אליי כי גם אני מתגעגעת אליך היית איתי חודשיים יותר מידי ובחודשיים האלה כן נקשרת אליי אבל תראה ארז אני משחררת אותך אני יותר לא העשה מעשים קיצוניים של הודעות מגעילות או אי מיילים מנופחים כאלו אני אנסה לשכוח אותך אבל תראה ארז יהיה לי קצת קשה כי אני עלולה לטעות בדרך ללכת בשבילים צרים אולי ליפול לבורות לקפוץ מעל לצוק אבל בסוף יהיה בסדר עכשיו כשאתה לא פה להדריך אותי ביי יפה שלי (זקן!!!) >

tairon

New member
../images/Emo105.gifמרים את זה עבורו

שלא יפספס מכתב שנכתב מהלב ישירות אליו..

למעלה