המכתב הראשון שלי כאן...

אני בת 17

New member
המכתב הראשון שלי כאן...

בא לי פשוט לבכות... אני כ"כ מתוסכלת... אני כל הזמן חושבת עליה. אין יום שאני לא דואגת לה. לפעמים אני מצטערת שלקחתי אותה... אבל מה פתאום להצטער? מה אני דפוקה? איך אני יכולה להגיד דבר כזה?? היום גיליתי שיש לה פצע ביד. אבא אמר לי "שימי לה יוד והכל יעבור"... נמאס לי כבר שהוא חושב שהוא יודע הכל... הוא יכול להגיד הכל רק בשביל לחסוך לו את ה- 50 שקל המזויינים האלה! שלשום היה לה קרצייה. הוצאנו לה אותה...... צריך לעשות לה ניקוי שיניים.!!! השיניים שלה פשוט נוראיות... אבל לו אין כסף.... "מה פתאום??? חס וחלילה שאני יוציא עליה 200 שקל" ככה הוא אומר. הוא כל הזמן משווה את עצמו אליה. "אפילו בי לא מטפלים ככה". "אפילו עלי לא מוציאים כאלה סכומי כסף". "אפילו התספורת שלי לא עולה 100 שקל". נ==מ==א==ס לי מההשוואות שלו לכלב!!! הכלבה הזו היא החיים שלי. אם יקרה לה משהו אני אמות!!! אני מחכה כבר לקיץ, שאז אני יעבוד, ארוויח כסף, ויותר בחיים אני לא אאלץ ללכת אליו ולהתחנן לכסף עבורה. אל תדאגי מתוקה. אני מבטיחה לך שאני יעשה לך ניקוי שיניים. אני מבטיחה לך שאני כן הוציא עלייך כל סכום שהוא! דבר אחד אני בטוחה במיליון אחוז... לילדים שלי אני ב-ח-י-י-ם לא אעשה את מה שההוא עשה!!! אני בחיים לא אתן להם לעבוד עד הלילה כדי לשלם על הניתוח של הכלב שלהם. עשינו לכלבה שלי ניתוח בזמנו.... ניתוח שעלה הרבה כסף.... אני שילמתי שליש עליו.. אתם קולטים??? אני!!! ילדה שהייתה בת 15 וחצי הלכה לעבוד כדי לשלם על הניתוח של הכלבה שלה!!! הרי אתה זה שרצית לקחת אותה אתה זוכר??? אתה זה שאמרת את ה"כן" הסופי! אמרת: "ניקח אותה ונטפל בה"... אז מה אתה חושב??? שאחרי שנקשרתי אליה ככה אני אתן לך להחזיר אותה??? התשובה היא חד משמעית לא!!!!!!!! רק שתדע לך שאני חשה כלפייך בוז..... אתה אכזבת אותי נורא.... אני אפילו די מרחמת עלייך... אבל דבר אחד יצא מיזה טוב... עכשיו למדתי איך לא להתנהג עם הילדים שלי בעתיד! כלבה מתוקה... כל אשר תצטרכי אני פה...

ה מוזה

New member
היי בת 17 , ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif../images/Emo107.gif

לא כתבת מה השם של הכלבה שלך .. קראתי את המכתב שלך , כל כך מבינה איך את מרגישה .... חיות ובעיקר כלבים מרגע שנכנסים לנו הביתה ,נכנסים לנו ללב .. זה קשר מיוחד -ללא מילים . גם לי היתה כלבה , לבנה .. מקסימה קראתי לה סנדי . פצפונת הבאתי אותה הביתה ,החזקתי אותה בכף היד שלי .. ולאט לאט היא גדלה , התקשורת ביננו היתה אפילו בלי מילים , מבט אחד היא הבינה .. אהבתי אותה . ערב אחד בטיול הלילי שלנו ,קרוב לבית היא הולכת לפני חוצה כביש מביטה לאחור ,אלי ..וממתינה שאחצה .עומדת לה שם באמצע הכביש מחכה לי. ומשום מקום הגיח רכב במהירות איומה ,הטיח אותה על הכביש .. חשבתי שאני מתעלפת לידה .. הזעקתי ידיד טוב עם רכב וטסנו איתה לווטרינר, הוא ניסה הכל כל מה שניתן היה , ואני שם לידה ,מלטפת אותה ,מרגיעה ..והמבט שלה עד היום נשאר איתי . היא בטחה בי. הווטרינר בתום כל הניסיונות הרים עיניים לחות אלי " היא איננה" יצאתי לחדר כניסה ,הרגליים רעדו ולא יכולתי לעמוד ..וצעקות הכאב שלי הזעקות שלי ,הבכי שלי .. לא היו מובנות לידיד שבא איתי - נעמד לידי המום ואמר" טוב,טוב, תרגעי בסכה כלבה " מי שלא נקשר לחיה - בחיים לא יבין כמה הם חשובות ונוגעות לנו בלב . לב שאוהב חיות - הוא לב גדול רחמן ואוהב . מאחלת לך ולכלבה שנים של ביחד .

אני בת 17

New member
יופי מוזה... גרמת לי לבכות עוד פעם!

בכל אופן צדקתי בכל החששות שלי אתמול. לא סתם הרגשתי רע. לא סתם דאגתי לכלבה שלי הייתה גדולה. באמת עוד חצי שעה אני הולכת איתה לווטרינר. בלילה היא רעדה... היא כל הזמן מלקקת את הפצע הזה שיש לה ביד. אולי הפצע בגלל שלפני כמה ימים עקצה אותה קרצייה... אולי בגלל השמפו שרחצנו אותה אתמול... אני ממש לא יודעת... אבל שהווטרינר יפתח כבר! אני מ- 2 בלילה מחכה לבוקר כדי ללכת איתה לווטרינר. ואפילו עכשיו- רבע ל-9 הם לא פתוחים!

ה מוזה

New member
סליחה.. לא התכוונתי לגרום לך לבכות

הכלבונת שלך תהיה בסדר, אל תדאגי . ו...באמת סליחה , לא רציתי להעציב אותך ..המכתב שלך העלה בי את החוויה האישית שלי . אני מבינה את הדאגה שלך , מתפללת שיעבור בשלום אצל הווטרינר.

למעלה