המכתב השניי-עשר

*קסנדרה

New member
המכתב השניי-עשר

המכתב השניים עשר חשבתי לא לכתוב לך יותר ולא עמד בי הכח מפצירה אני בעצמי כך או אחרת, הנה אני כותבת לך שוב על ההתלבטות כבר סיפרתי לך במכתבי הקודם וחוששת אני מפני עצמי כי הימים, ימים סגריריים גשם יורד, ואפלולית ירדה גם עלי איני פוחדת מחושך אך התמכרתי לקרני השמש החודרות מבעד החלון בחדרי, בביתי החדש אך ידוע לי שאסור לקבור את הראש בתוך הדברים השמימיים צריך וחובה להרים אותו בחופשיות כדי ליצור את המשמעות של להיות פה ועכשיו, עם הרגליים על הקרקרע האם אני משכנעת את עצמי ? אתה יודע, מה אמר ניטשה בקשר לשכנוע ? ``השכנוע המוחלט הוא אויב גרוע יותר לאמת מאשר השקר,,,`` האם אני משקרת לעצמי ? או שמא האמת קשה עלי ? אבל אני לפחות נאמנה לעצמי כשאיני עקבית אני יכולה להאמין בבלתי אפשרי אך לעולם לא אאמין במה שהגיוני אני יודעת שאני צריכה לרפא את נשמתי השסועה וזאת אוכל לעשות בעזרת החושים חושים שלא אבדו לי כמו שאבדת לי אתה אין בי חרטה או צער אפילו לא לרגע אחד מפני שחייתי לצידך למען ההנאה בלבד נהניתי עד הסוף עד הסוף והיום, אני מוצאת את עצמי כותבת אליך ללא מענה אבל לפחות אינך סותר את דבריי האם יש לי מטרה בחיים ? אם אמנם היא קיימת היא אינה אלא, חיפוש מתמיד חיפוש אחר מה שאינו קיים יותר ואולי אגלה שגם לא יתקיים והדבר מעורר דאגה לגבי העתיד אבל תמיד חשבת עלי רק טובות האמנת בי אך, כמרבית הגברים בטח אמרת לי יותר ממה שהתכוונת לומר ואולי התכוונת אף ליותר אך אתה יודע.... האדם הוא תעלומה לעצמו ואולי נוח לי לא לנסות לפתור את התעלומה הזו שלי, שלך בינינו,,, גם אתה לא רצית לא נותר לי אלא להמשיך ולהמתין לדוור, שמא יפקוד את ביתי חוששני שלא יורד גשם קסנדרה

FireAngel

New member
התנצלות

קראתי את מכתבך ולא הבנתי כלום כי לא יצא לי לקרוא את הקודמים ובכל זאת הרגשתי חובה להגיד לך שאת כותבת מדהים ושאני מצטער שאני לא מסוגל לקרוא ולהגיב...

*קסנדרה

New member
תגובה והצעה

אם באמת ברצונך לקרוא את מכתביי הקודמים לא תתקשה הם נמצאים בפורום בעמודים הקודמים בכל אופן תודה על תגובתך קסנדרה

TheOutsider

New member
מדהים

ומדהים כמה האשליה שהייתה בראשי הוסיפה לי כל כך הרבה וכמה שהאמת מורידה... צריך לחשוב על זה עוד קצת עדיין לא ירדתי לעומק דעתי עצמי אבל למדתי שלפעמים האמת הכתובה האמת הידועה כביכול לא משנה אם אשליה או לא היא הרבה יותר חזקה ממה שחשבתי

תומאס 24

New member
קסנדרה המקסימה כתמיד

רק רציתי לומר לך תודה, על רגעי זכרון ומחשבה, שצצים ועולים בי בכל פעם שאני קורא את שירייך.

מנו

New member
קסנדרה יקרה....לילית

כמובן שאהבתי את מכתבך.. זה כבר דיי ברור, לא? תגידי, חשבת פעם לכתוב רומן? אני חושבת שיש לך את הכישרון לזה. מצפה לתשובתך באהבה לילית

*קסנדרה

New member
לילית יקרה

לילית יקרה חושבת אני על הוצאת ספרים ולא אחד הראשון ספר שירים השני, אסופת מכתבים והרומן בדרך,,,, מקווה לא לאכזב בידידות קסנדרה

:)

במעגל האסוציאציות הפעם חזרתי אני למכתב הראשון של ריטה, האם מכירה את קסנדרה ? ``שלום לך העיר הרימה עוגן לילה ומפליגה בחשיכה אני כותבת כי הבטחתי למרות שאין לי מה לאמר בכל חלום נחבא סוד השעון מכוון לעבר אני לובשת שמלה לבנה ליד השולחן במטבח הדלקתי נר זה לא עובר זה רק הולך ונישכח...`` לך יש הרבה מה לאמר... אבל רוח הדברים... כה חודרנית, כה מרגשת מלאת אהבה :))) ענבל

*קסנדרה

New member
תודה מלאך יקרה

מלאך יקרה כן אני מכירה את השיר של ריטה ובעודי קוראת את תגובתך תאמיני או לא, ריטה מתנגנת לה ברדיו כמה מרגש,,,, קסנדרה

למעלה