המכתב שלא ניתן (בינתיים)

Lonely Planet

New member
המכתב שלא ניתן (בינתיים)

לד´ אני כבר יומיים מרגיש מדוכדך מרגיש שאני לא יכול יותר שאני חייב להתרחק לצאת לחופש לברוח מהכל... רוצה להתרחק להתנתק מהעבודה...מהאנשים לא יודע מה לעשות וכן זה קשור גם בך לא רציתי לספר אבל אני לא אוהב להסתיר דברים ולכן אני כותב לך את המכתב הזה קשה לי אני רואה אותך, שומע אותך, נמצא לידך ואני מרגיש כאב כי אני יודע שלעולם לא אהיה איתך אני מקנא בך ובו מצד אחד אני רוצה להתקרב שאולי יש עוד סיכוי שתהיי שלי מצד שני , אני אומר לעצמי שאני צריך להתרחק על אף שאני ממש לא רוצה להתרחק אני לא יודע מה לעשות אני יודע שגם לך קשה ובטח אני מכביד עלייך אם כל הרגשות האלה שלי ואני חושב שאולי היה אסור לי מלכתחילה לספר לך כי אני פוחד שזה פוגע בך ובו... שלך תמיד, נ´ "זכור זאת: אתה תמיד חלק, כי לעולם אינך נפרד..."

היי לך,

כמה שאני מרגישה כמוך, כמובן, בנסיבות אחרות. היא נשואה? אם כן, והיא אינה מעוניינת להתנתק מבעלה, על אף הקושי אומר לך - עזוב, שום דבר לא שווה את הכאב שלך. אם היא לא נשואה - אתה יכול להמשיך להילחם. אבל אם היא לא מעוניינת, אז שוב אומר - עזוב.

Lonely Planet

New member
אבודים בחלל

לא , היא לא נשואה... הם חברים בערך שנתיים מצד אחד היא מראה התעניינות , מצד שני היא נעולה על החבר שלה היא קצת אבודה, לא יודעת בדיוק מה היא רוצה וכך גם אני אבוד בתהום עמוקה לא יודע היכן עוד אמצא את האהבה יום יום אני נמצא לידה (אנחנו עובדים ביחד) והיא יודעת את רגשותיי כלפיה אני משקיע משקיע את הנשמה נותן את כל כולי לזכות באהבתה "זכור זאת: ... אתה תמיד חלק מאלוהים, כי לעולם אינך נפרד מאלוהים..."

לא נשואה?

היא מבולבלת. היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ואתה באמצע. אתה פשוט באמצע, אל תשקיע שמא תשקע. תן לה פסק זמן להחליט מה היא רוצה באמת, אותו או אותך. אל תלחץ עליה, זה רק יהרוס יותר.

Lonely Planet

New member
תקוע באמצע

אני ממתין בסבלנות כבר מס´ חודשים נותן לה את כל החופש שהיא צריכה לא לוחץ עליה , לא מבקש ממנה לבחור אבל כן רוצה לדעת איפה אני עומד וכמו שזה נראה אני עומד בחוץ מחכה לתורי שיגיע (וכפי הנראה ממנה לא אזכה לעדנה) בינתיים אני מקדיש לה את זמני משקיע את מרצי היא בחורה שדורשת תשומת לב ואני נותן את המירב שביכולתי ואפילו מעבר לה ומה אני מקבל בתמורה כלום - מלבד אולי התחושה שאני לא לבדי (עד שאני חוזר לביתי ורואה שוב את תהום הבדידות מולי) "...השאלה היא לא עם מי אני מדבר, אלא מי מקשיב..."

dril

New member
אל

תשקע לתוך הסיפור הזה, חבל על הזמן שלך אם היתה מעוניינת היא היתה עוזבת אותו והולכת איתך. נוח לה עם זה ככה ובינתיים אתה שורף את הזמן. למרות שזה קשה תנסה להכיר מישהי אחרת שתהיה שלך בלי משחקים וכאבי ראש.

Lonely Planet

New member
בלי משחקים

יתכן ואני שורף את הזמן אבל מצד שני גם לי קצת נוח עם זה כי זו אהבה אמיתית ראשונה ואני מרגיש סוף סוף שמישהי לצידי למרות שהיא גם לצד מישהו אחר אני אשקר אם אני אגיד שהיא לא משקיעה בי אני אשקר אם אני אגיד שהיא לא מקדישה לי מזמנה וזה מה שכל כך מבלבל וכל כך מתסכל אבל שוב יש פה נוחות של שני הצדדים אני "מנצל" אותה בדיוק כמו שהיא "מנצלת" אותי והכל בהסכמה מלאה ובידיעה של החבר שלה (וכמובן שאנחנו לא עושים דברים שאסור לנו לעשות...על אף שהייתי רוצה...אבל כל עוד יש מישהו נוסף בתמונה...אני לא אעז להפר את ההסכמה הבלתי כתובה הזו). "זכור זאת: אתה תמיד חלק, לעולם אינך נפרד. אתה תמיד חלק מאלוהים, כי לעולם אינך נפרד מאלוהים..."

למעלה