המכתב שלא נשלח

דנה אז

New member
המכתב שלא נשלח

המחשבות המתרוצצות בלבנו, כל ההרהורים, החרטות, התהיות שרצינו לומר ולא העזנו.
חשבתם לכתוב מכתב מהלב ולא כתבתם? מכתב שרציתם לומר לאדם אהוב.
דברים שרציתם לומר לאהוב שאבדנו, או לאלה שנותרו –הילדים, הבעל, האשה, ההורים, חבר... ולא מעיזים. להסביר, לשתף, לכעוס, להוציא את כל מה שצברתם.
זהו הזמן להתנקות ולשחרר להתחיל את השנה החדשה ממקום טוב יותר.
אתם מוזמנים לשתף במכתב שלא העזתם לשלוח?

דנה אז

New member
לבתי הקטנה

ילדה מתוקה שלי, תודה שאת כזאת מקסימה, מלאת חיים וחייכנית.
את מרכז חיינו, שלי ושל אביך. לפעמים נראה כאילו את מודעת לכך, כה משתדלת להיות ילדה טובה, לשמח אותנו.
מתנצלת על כך שנופל על כתפיך עול אושרנו. לבנו נקרע כשאת בוכה מתגעגעת לאחיך שאננו. גם בחלוף השנים נראה שאת עודך זוכרת ונוצרת.
כשהכל קרה הדאגה לך הם אלה שהרימו אותנו על רגליים, הם אלה שעזרו לנו להמשיך יום ועוד יום, לחזור לעבוד, לתפקד, לחייך...
ימי החג החולפים מזכירים לנו ביתר שאת את חובתנו כהורים לדאוג לרווחתך האישית והנפשית על פני הכאב והיגון המאיימים להטביענו.
כל חג ושמחה עוטים את המסיכה על פניינו ומתאמצים בשבילך לחייך ולחגוג, שהאובדן לא יפגע בהתפתחותך, באושרך...
הלוואי ויכולתי לעשות יותר להגן עליך מכל כאב וצער

דנהל'ה ריגשת אותי מאוד

כל כך יפה כתבת שאני ממש נכנסתי ודמעות הופיעו בעני שכבר מודלקות מרוב בכי 4 וחצי שנים .
אני מאחלת לכולכם מי שצם צום מועיל וקל ומי שאין באפשרותו מכל סיבה שהיא לצום גמר חתימה טובה לשנה טובה ומתוקה

דנה אז

New member
תודה יפית

המכתב עזר לי מאוד מבחינה רגשית, להקל קצת על המחשבות כל הזמן רוצהלהגיד לה והיא קטנה מדי, כמובן שיש עוד דברים שלא לפורום.
אבל מציעה לך גם לכתוב מכתב, אפילו למגירה, לבתך או לנכדים בטוחה שיש דברים שהיית רוצה לחלוק ולהגיד להם.
חתימה טובה וצום קל ומועיל

למעלה