המכתב שלא נשלח

s h i r k u s h

New member
המכתב שלא נשלח ../images/Emo30.gif

אז אומנם רובנו לא זוכרים מה זה דואר, יודעים רק מה זה מייל, ובדואר מקבלים רק חשבונות
, אבל... בכל זאת...
למי הייתם כותבים מכתב ועל מה המכתב ומדוע המכתב הזה לא נשלח עד כה

צרור מכתבים

חושבת שיש לי כמה כאלה - כרגע בראש. כאלה שלא יישלחו, וכאלה שחלק מתוכנם דוקא נשלח סוף סוף, אולי מעט מדי ומאוחר מדי, אבל ההקלה הגיעה בכל זאת. מכתב להורים שלי, לא יישלח לעולם. זה היה מכתב כועס ומאשים וקשה. מאז, האהבה אליהם גדלה. ההאשמה פחתה מאד. הכעס לאימי נשאר עדיין. כאילו ה"אותיות" במכתב ההוא דהו קצת. זמן.. מכתב להוא שאהבתי, ולא אהב בחזרה. יכול היה, אלא שמעולם לא חשבתי שהגיע לי שיאהב אותי בחזרה. כמה הייתי רוצה לשנות את הגלגל. כמה היה משתנה נראה לי...אבל הגלגל הזה התחיל להתגלגל הרבה לפניו, לפני שהכרתי אותו. ולכן, פה ושם, אמרתי לו: אהבתי אותך. היית אהבת חיי. מכתב לעצמי. כרגע לא נשלח, כי כרגע אני קצת בנפילה. מבולבלת. מכתב שבו רשום כמה אני אוהבת את עצמי, וכמה יש לי, ומעריכה את עצמי....אבל כרגע לא שולחת..כי לא מצליחה.

ניאו30

New member
אמממ,יש לי לא מעט כאלו(בראש בעיקר)

אפילו הבאתי פה פעם קישור למכתב שלא נשלח שבאמת כתבתי אותו בפורום הנושא את השם הזה.מה שמצחיק הוא שדווקא בעקבות הכתיבה שלו בפורום הצלחתי גם לכתוב אותו באמת ולתת לה אותו.דרך אגב,זו אותה אחת שכתבתי עליה בשבוע שעבר,הקשר המורכב... חוץ מזה אני מדיי פעם כותב לעצמי מכתבים שאני כמובן לא שולח.זה די עוזר לי להיות מפוקס על הרגשות שלי.אולי אני צריך לעשות את זה יותר,גם לאנשים אחרים שאני בקשר איתם.היו לי מצבים השנה שרציתי להגיד כל כך הרבה,אבל דווקא אז המילים לא יצאו במציאות.אולי אם הייתי כותב אותם לפני כן,המחשבה היתה מסודרת יותר וכך המילים במציאות היו גם יוצאות באופן חלק וברורות יותר. אבל אולי המכתב שלא נשלח הכי חשוב בשבילי הוא לכתוב להורים שלי.אני לא יודע אם אני אצליח פעם להוציא ממני את זה,אבל ברגע שייצא אני יודע שתהיה לו משמעות מאוד חזקה בשבילי.אולי קשה לי לעשות את ההפרדה בין "לא נשלח" ל"נשלח",שאם אני כותב אותו משמע הוא כבר קיים ואז הוא כאילו לא "לא נשלח"(מקווה שלא סיבכתי).

למעלה