המכתב שלא נשלח..

המכתב שלא נשלח..

לא יודעת כבר מה אתה חושב.. האם אתה חושב בכלל.. עליי, עלינו או עליך .. לא יודעת כבר מה עובר לך בראש.. פעם מזמן .. העיניים שלך היו מדברות.. מבט אחד ולא היית צריך להוסיף מילה... היום אני כבר לא יודעת.. אבל.. אם אתה חושב שלא שמתי לב.. שנשיקת הבוקר נעלמה, שהקפה שאני מכינה לך כבר לא מתוק כמו פעם.. ואם אתה חושב שלא שמתי לב.. שלמרות שטרחתי והכנתי והתאמצתי והגעתי תמיד חצי שעה לפניך שתהיה לך ארוחה חמה כשתגיע.. פתאום אתה כבר אף פעם לא רעב.. ואם אתה חושב .. ששגרה היא סיבה מספיק טובה בשבילי.. סיבה לכך שנעלמת, השתתקת.. התעטפת.. אם אתה חושב שלא שמתי לב שאתה אוהב לעשות לי פרצוף כזה של "השתגעת ?" כל פעם שאני אומרת שהשתנית..ששום דבר כבר לא אותו דבר.. אם אתה חושב שאני סופרוומן, שמספיקה לי לטיפה מזדמנת ..רק כדי להשתיק את מילותיי אם אתה חושב שאם לא נדבר , זה יעבור.. ואם אתה חושב שאני לא בוכה לידך כי הכל בסדר..ולא כי אני כבר לא יכולה לבכות ..לידך.. או להשען עליך.. אם אתה חושב שתוכל לאכזב אותי שוב ושוב ולחשוב שהכל בסדר.. אז תחשוב שוב.. כי אני רק אנושית, ואיני יכולה להיות סופרוומן כמו שאתה רוצה לעבוד בלי סוללות , בלי כח ,בלי תמיכה ממך.. תחשוב שוב.. כי אני יכולה לתת לך עולם ומלואו.. אם רק תיתן לי שוב לטעום ממתיקות שהיתה לך תמיד בשפע בשבילי.. ואם אתה כבר לא מוצא אותה ... אז תחשוב שוב.. אם זה הוגן .. כך להמשיך..

dave41

New member
אני?אתה?

אולי את השתנית והתפתחת?והוא נשאר מקובע..את רוצה התקדמות.התפתחות והוא רוצה להישאר במצב הסטטי שהיה לו טוב בו. היה קם בבוקר ומקבל הכל אליו, לא צריך להשקיע במערכת, את עשית הכל והוא נהנה מזה והיה לו טוב. לא רוצה לפתח..רוצה להיגרר לתת לך לעשות מה שלקחת על עצמך, להכניס חיים חדשים וריגושים בזוגיותף, והיום את התעייפת, רוצה שהוא ישקיע, לדבר..לא לפרוק כאן הכל וזהו, קחי אותו לשיחה מול נרות ויין בערב, תלבשי את הבגד שעושה לו את זה, ואז..תדברו על האש שדועכת, על החוסר איזון, קחו החלטות עם יעדים, תקבעו תאריכים, תני הזדמנות לשינוי, ואם כן..סבבה, אם לא,אולי יותר סבבה.. חכה לך הרפתקאה, איתו או בלעדיו בהצלחה לך

אלה_ה

New member
למה לא נשלח?

כתבת כל כך יפה. הבהרת בדיוק מה הבעיה. הגדרת מה את לא. אבל מה כל זה שווה אם זה נשאר בפנים? המון מרירות יש אבל אם את לא משתפת אותו במה שקורה איתך המרירות רק תלך ותגדל. עד שבסוף לא תכתבי יותר מכתבים. גם כאלו שלא נשלחים. פשוט תוותרי. ואז יהיה מאוחר מדי לעשות משהו. להציל. תני לו את המכתב. ואח"כ תשבו לברר. מה קורה אצלך את יודעת. אבל מה קורה אצלו?

ברונטית

New member
ילדת לילה יקירה

קיבלת פה עצה ששווה זהב. רק לפני יומיים כתבתי בדיוק על הנושא הזה. אין כל כעסים במכתבך, אין טרוניות ואין בו האשמות. זהו מודל קלאסי להתחיל בו שיחה פתוחה עם בן זוגך. רק למצוא את העיתוי הנכון, את האוירה המתאימה, ולשתף אותו במה בחולף בראשך, בליבך. אין שום סיבה שגבר לא יקשיב לך, כשאת באה מעמדה של כאב על שדברים השתנו, ומתוך מטרה ברורה לשפרם בחזרה. אל תפחדי להיות פתוחה עימו, זה גם יקל על ייסורייך ואני מוכנה להמר שזה יביא לחיזוק הקשר, ועיקבותיו - לשיפור המיוחל. לא לוותר ! לא לבלוע! לא לטאטא רגשות מסוג זה אל מתחת לשטיח ! בהצלחה.

למעלה