המכתב שלעולם לא ישלח

המכתב שלעולם לא ישלח

היי לכם...קוראים לי שני בת 16 מת"א..קראתי כמה הודעות פה ונראה לי נחמד שיש אנשים שיקראו את המכתבים שלעולם לא ישלחו... אז...אם בא לכם תקראו זהו מכתב שכתבתי לבחור שאני מאוהבת בו.. לך... המכתב הזה שלעולם לא תקרא.. בא להגיד לך מה הולך בי בפנים הרגשות משתוללים אתה, מושא אהבתי רק רציתי שתדע שקשה לי,, קשה לי לחלום לחלום שאנו יחד הולכים יד ביד חושבת אולי נאהב לעד? הכל רק מחשבות המציאות מרה יותר היחס,המבט,המשחק שלך אותי הרס ועדיין עוד הורס עד מתי זה יימשך? אתה עובר לידי לא אומר אפילו שלום אילו רק ידעתי למה? מה עשיתי רע? שאהבתי אותך?? כי לפי דעתי זה אמור רק להחמיא.! למה?השאלה המרכזית. למה האגו כל כך מנופח? למה הטלפונים פסקו ולמה הדמעות זולגות כפי שכבר זלגו? לפעמים אני תוהה, למה הלאה אני לא ממשיכה נשארת תקועה חושבת, אולי עוד נשארה בי התווקה אם היית קורא מילים אלו ודאי הייתי צוחק, לא מבין מה אני רוצה אולי הגיל? זוהי הסיבה? ואולי המראה? אבל למה אמרת שאתה רוצה?? למה הצטת בי את התווקה??? כדי לקחת אותה חזרה? ולהשאיר אותי שבורה?!? אומץ זו כבר לא הבעיה,הבעיה היא אתה אני פוחדת מהתגובה פוחדת להיות נבוכה..להרגיש מושפלת ואז...לאבד את מה שלא היה לי איתך הנה, השנה ההאחרונה, אחריה בקושי נתראה.. אתה לא יודע כמה אותי זה שובר אבל אולי זה מה שצריך לקרות אולי שאני לא אראה אותך אני יפסיק לבכות חבל שאת זה אתה לא יודע.. כי את האהבה אתה יודע אבל בטח חושב שהיא כבר פסקה אחרי ההתנהגות שלך כל כך רציתי שתדע..מה אני מרגישה עכשיו אבל מה לעשות לכל אהבה יש אכזבה ובכל דבר יש צד נפגע וחבל...שזה מה שקרה

ה מוזה

New member
לא בכל אהבה יש אכזבה ..

יש אהבות שמכינות אותנו לקראת אהבה אמיתית כזו לא תכזיב.. יש אהבות שהן פשוט שיעור שיש להפנים לקחים לקראת אהבה אמיתית כזו שלא תכזיב.. יש אהבות שהן פשוט לא נועדו להיות .. ויש אהבה כנה אמיתית חיבור של לב ונפש שאותנו תפגוש במהלך המסע ואז ...אז ..זה פשוט יהיה כמו כפפה ליד .

../images/Emo24.gif

אהבה יכולה להיות כואבת.. ולפעמים עושים טעויות..מתאהבים במישהו שלא אוהב אותנו.. נפגעים...פוגעים.. אבל אסור לשכוח..שיום יבוא ואז שנתסכל אחורה הכול..כול הכאב, השמחה והכול..יראה לנו כמה חזקים אנחנו עכשיו..כמה התחזקנו מהפגיעה.. ואל תפחדי מהתגובה ואל תפחדי להיות נבוכה ומושפלת.. אל תתני לאף אחד לפגוע בך יותר מה שהוא יכל.. אני יודעת שזה קשה..מי כמוני יודע כמה קשה לא לתת לכול דבר קטן לפגוע בך.. ואת לא נשארת תקועה..את ממשיכה אבל לאט.. את מרפא פצע פצע..ופצע לוקח זמן לרפאות.. תתני לעצמך הרבה אהבה..ואל תשכחי שיש מקרים שזה לא מסתדר כמו שרוצים.. אבל עוד יבוא משהו טוב יותר:) אל תשכחי שיבוא משהו טוב יותר

למעלה