המכתב ששלחתי לנציג תלונות הציבור

shiRan WP

New member
המכתב ששלחתי לנציג תלונות הציבור

(או משהו כזה) הנידון: החזרת הסדרה "זינה" שלום, שמי שירן ואני צופה בקביעות בסדרה "זינה, הנסיכה הלוחמת" ששודרה אצלכם עד לפני שבוע. רציתי לבקש בשמי ובשם כל מעריצי זינה- להחזיר את הסדרה המעולה הזאת, אחת הסדרות הטובות ביותר אצלכם בערוץ אם לא הטובה ביותר. לסדרה יש ביקוש גדול, אז במקום לשדר את לגעת באושר בשידורים חוזרים או כל מיני תוכניות אחרות שהרייטינג שלהם אינו גבוה כמו של "זינה"- אני ממליצה לשדר את זינה, כי לסדרה יש ביקוש רב! מקווה שתתיחסו לבקשתי בכבוד רב שירן

"לגעת באושר" היתה דוגמא רעה...

דווקא אחת התכניות המצליחות יותר, האלים יודעים למה...

shiRan WP

New member
אני חושבת שאפילו הם לא יודעים למה

אז אוקיי הסדרה מצליחה, הייתה הסטריה גדולה סביב הסדרה... היה טוב וטוב שהיה ! למה עוד פעם לשדר?! לדעתי עדיף לזכור את הסדרה כמו שהיא הייתה בפעם הראשונה שראינו אותה ולא לטחון שוב ושוב מכל הכיוונים!!! אז באמת "במקום לשדר את לגעת באושר שוב " יש לכם פה אחלה סדרה, עונה 6 ואחרונה שהמון אנשים מחכים לה אז למה לעזאזל לשדר את לגעת באושר
כשיש לכם ז-י-נ-ה עם קהל מעריצים ענק שמחכה לראות. אז אם הם רוצים להעלות את הרייטינג- אז כצעד ראשון
הם יכולים להחזיר את זינה. במכתב שלי לנציג תלונות הציבור הזה עוד הייתי עדינה, אם הם לא יחזירו את זינה האי-מייל שלהם יופצץ ויפגז (ובטח לא רק ממני) -שירן

canimal

New member
שלא לציין את זה שאפילו לדחות קצת

את זינה, עושה להם כזה כאב ראש מהמעריצים, שעדיף לשים תעונה האחרונה ברצף ולהתחבא מתחת לשולחן עד שזה יעבור.

ענבר1

New member
אולי תחשבו שאני ממש מגזימה אבל

לדעתי נגרם לנו עוול איום ונורא פתאום להוריד תוכנית ועוד בעונה האחרונה שחיכינו לה כול כך אני לא רוצה להטיל אשמה או משהו אבל מישהו צריך לתת את הדין על חוצפה שכזאת אולי לדעתכם אני נסחפת אבל אני ממש מאוכזבת

shiri_b

New member
את לא מגזימה

לדעתי זה ממש מראה על יחס מזלזל כלפי הצופים, וזאת חוצפה. ואח"כ שאפילו הם לא נותנים תשובה חד משמעית!

*זינה*

New member
אם למישהו בא לקרוא מה שלחתי להם...

נציב תלונות הציבור גיורא רוזן שלום! אני נערה מהצפון, ורציתי להתלונן על עצירת שידורי העונה השישית של "זינה" בערוץ 10. אני מבינה שלערוץ בעיות רייטינג - כך אמרו לי בטלפון - אך אין זו סיבה להוריד תכניות באמצע שידורן. מה גם שלסדרה רייטינג גבוה וקהל מעריצים נחרב. דבר נוסף - לא פעם התקשרתי לברר מה קורה עם הסדרה, ובכל פעם קיבלתי תשובה אחרת, כשהאחרונה מביניהן הייתה "צר לי, איננו יודעים כרגע מה יהיה" אני חושבת שזאת חוצפה לשחק כך עם השידורים, כי אנחנו המעריצים יושבים ומחכים - וכתוצאה מכך משחקים גם בנו. אני מבקשת שתהיה תשובה חד משמעית לגביי הסדרה, ושהערוץ לא ייקח קרדיט (בעקבות לחץ ציבורי אדיר, ערוץ 10 מחזיר לכם את האמון במין הנשי - ראה פרומו) על דברים שהוא לא מבצע. אני חשה פגועה, לא מסופקת ובעיקר המומה. מקווה שתתיחס לפנייתי ברצינות, ותודה על זמנך. -זינה הראל.

shiri_b

New member
קיבלתי מהם "תשובה".........

שלחתי להם מכתב והם שלחו לי בדואר רגיל מכתב שכתוב בו "מכתבך לנציב התלונות התקבל בברכה. אנו נעדכנך לגבי המשך הבירור ותוצאותיו. בברכה הדס וגמן-עוזרת הנציב" נקווה שיהיו התפתחויות, ושהם ייתחסו למכתבים......

*זינה*

New member
יתייחסו, אוהו יתייחסו... ../images/Emo123.gif

עצם העובדה שבגללנו יש לו עוזרת זה כבר אומר שלא תהיה להם ברירה אלא להתייחס...

למעלה