המכתב תשובה מ- Star World !!!

Benjemin

New member
המכתב תשובה מ- Star World !!!

חברים יקרים, לפניכם התשובה אשר קיבלתי היום מערוץ Star World על הסידרה "זינה, הנסיכה הלוחמת" ומה הם מתכוונים לעשות בנידון . Dear Viewer, Thanks for writing to us.We appreciate your interest in our channel.This is to inform you that re-open of Xena will be soon promoted on air. Your views have been forwarded to the concerned producer. Stay tuned to Star Plus and do keep in touch. תוכלו לתקן אותי אם אני טועה אך לפני הפיסקה השנייה הם אומרים כי בקרוב "זינה" תחזור לאוויר בשידורם מההתחלה ... בן !

Dafi the Mighty

New member
הם ישימו את זינה...

אבל אני ממש לא חושבת שהם ישימו את העונה הראשונה. אני חושבת שישימו את העונה השלישית.

למה להתחיל מהעונה השלישית? ../images/Emo12.gif

הם יעשו אן-דן-דינו בכל סוף עונה ויבחרו רנדומלית עונה אחרת? ואם כבר העונה השלישית, לפחות המתרגמים יזכו לגלות את הטעות שעשו עם לאו-מה (זה היה בעונה השלישית, נכון?)

Dafi the Mighty

New member
איזה מתרגמים?

מדברים פה על סטאר וורלד, לא? פשוט זה נראה לי הגיוני. אחרי שהם קנו את העונה החמישית (ששודרה שנה שעברה) עברו לעונה השנייה. לא יודעת, נראה לי שיתחילו עונה שלישית. משהו עם הזכויות שלהם, או לא יודעת מה...

*זינה*

New member
לדעתי...

הם יתחילו מהפרק Orphan Of War. זה מה שהם עושים בכל פעם שהם חוזרים אחורה או כשחסר להם פרק...

stephanie w:p

New member
אז לא הבנתי מישהו יודע איזה פרק

מאיזה עונה ישודר ביום שבת בסטאר?? תודה

LDITE

לא מובן וגם מוזר שהם משדרים את הפרק looking Death In The Eye, פרק 18 בעונה החמישית! איך זה שהם משדרים שבוע אחרי שהם משדרים את הFIN, את הכמעט-סוף-עונה-חמישית? מוזר! מישהו?

Dafi the Mighty

New member
אולי הם רוצים לשדר אחרי זה את פרקי

הסיום של העונה החמישית ואז להתחיל עם העונה השישית מחדש...

מוזרים שכאלה, למי יש זכויות שידור

בכל אופן, מישהו יודע למי יש את הזכויות שידור של העונה הראשונה? לא לערוץ שלוש? וביפ קנו רק את העונה השישית? תודה :)

shiRan WP

New member
אאממ

את הזכויות לעונה הראשונה עד החמישית יש לביפ את של העונה השישית יש לערוץ 10 ולסטאר וורלד

למעלה