המכתב

ה ל ל ה

New member
המכתב

אתמול. אתמול הייתה לנו שנה. שנה שלה, שנה שלמה היינו יחד. אהבנו, כאבנו, בכינו,חיכנו,חיבקנו,והכי הרבה אהבנו. זוכרת כל רגע איתך,זוכרת את הפגישה הראשונה, הפגישה בה הכל השתנה,ישר ישר נדלקת עלי, ראו בעיינך,בשפתייך,ראו איך רצית לגעת בי, אבל ידעת שאני שייכת לבחורה, כאב לך,כאב נורא,אני חשבתי תמיד עליך, חשבתי איך פחות לספר לך עליה, איך להפחית את הסבל שלך,יצא לי, הכאב נגמר,נפרדתי ממנה, ולמה? בגללך,כן אני והיא אהבנו, ורק בגלל שלא יכאב לך, רק בגלל זה הכל נגמר,שלא תחשוב שאני "לסבית", או שונה ממי שאתה באמת רוצה, אחרי חודש,כבר האהבה צמחה בנו, פרחה אצלנו חברות,אחרי חודש שהכרנו, היינו יחד,היה לנו טוב,תמיד היה טוב, עשינו זה לזה את הכיף,את היום, אני זוכרת את היום בו אתה אמרת שאני האחת, זהו הכל נגמר, אתמול ב-29/11/2001. היינו יחד בבוקר,בערב,קבענו מה עושים לכבוד השנה יחד, ובערב כאילו איזה מכה הכה אותך, התקשרת אלי,אמרת לי: "שמעי, ביני לבינך הכל נגמר" בכיתי,בכיתי לך בטלפון,לך לא היה מילים, אמרת:"נישאר ידידים,אסור לנו להיות שוב יחד" למה? למה אסור, בגלל סיבה הכי טיפשה בעולם, אתה מתגייס עוד כמה חודשים, תאמין לי זה לא מעניין אותי, שישי-שבת ניהיה יחד,אבל אתה אקשן, ואני יתגייס עוד שנה,מי יודע אולי גם ניהיה באותו בסיס, כואב לי שאתה לא איתי, ולא חשבתי שזה יגמר כל כך מהר, אני עדיין זוכרת,את המכתב,את המכתב שכתבתי לך,כשמלאו לנו חצי שנה, עדיין אצלי שמור בלב,וגם במחשב, רציתי לשלוח לך אותו אחרי הפרידה, אבל חלילה, הוא מכתב מלאה אהבה, מלא שמחה, וזהו מכתב פרידה,מכתב אחרון שאתה רואה ממני, כי לדעתי,אתה לא קיים יותר, כי אני לעומת כמה לומדת מטעויות, אני זוכרת אותה,כשאני והיא אהבנו, ונשארו ידידות,זה פגע לי בלב,בנשמה, אבל אתה יכול לשכוח לנצח מידידות, זה לא יקרה לי שוב, עכשיו אני יושבת בחדר,נעולה,כותבת לך בדמעות את המכתב, כל חופש חנוכה,היה סגורה בחדר עם לב שבור, עם צביטה כל כך קשה,כל כך מרה, מהיום אתה כבר לא קיים, אני ינסה,לא מבטיחה שאצליח,אבל ינסה להתחיל לחיות חיים, חיים חדשים.

ה ל ל ה

New member
זה המכתב שכתבתי לו...

שמלאו לנו חצי שנה........ ============================================ שי אהובי, אני אוהבת אותך, אוהבת אותך כל כך,שכלום בעולם לא יתאר את זה, מיום ליום רק אני יותר ויותר מאושרת שאלוהים נתן לי אותך, שאלוהים קבע,שמהרגע בו נפגשו אנחנו שיכים זה לזאת, חצי שנה,חצי שנה אני יחד, חצי שנה של אהבה,של שמחה,של נשיקות,חיבוקים, חצי שנה זה לא סתם,זה מראה כמה אנחנו חשובים זה לזאת, זה מראה כמה אני רוצה אותך,ואתה אותי, עכשיו אני יושבת בחדר וכותבת את המכתב, ואני יודעת שאחרי שנתתים אני ישב שוב באותו החדר, ויכתוב שוב את המכתב, של ה-שנתיים יחד, אני זוכרת איך אתמול,עשית לי הפתעה, התקשרת אלי ואמרת לי שעוד 10 דקות אתה בא, ואני נזכרתי שהיום, היום היה לנו חצי שנה, ואתה לקחת אותי למקום בו נפגשנו, לא האמנתי,למקום בו לראשונה ראיתי אותך, אחרי כל הפגישות שלנו,המקום בו לא הייתי כבר חצי שנה, המקום האהוב עלי,המקום היפה, רקדנו,השתוללנו,שתינו,אהבנו, הבאת מצלמה,שלנצח לא נשכח את הרגע הזה, שתמיד נהיה יחד,שמחים ואהבים,כמו שהיינו שם, לחשוב שאנחנו חצי שנה יחד,ורבנו רק פעם אחד, שהכל כל כך נפלא,ששוב הפרפרים בבטן, שוב אני אוהבת,ונאהבת. זה כל כך נפלא, ואני יודעת,אני יודעת שגם כשנתגייס ונעבור את הצבא ניהיה יחד, יש לנו אפרש רק של שנה,אולי אפילו נתגייס לאותו בסיס, ואז נראה זה את זה כמעט כל יום, ואולי לא נתגיס לאותו בסיס,אבל נשאר יחד, ואחרי הצבא נלך ללמוד,אפילו בחרנו את אותו המקצוע, בחרנו שניניו להיות תכנאים, שנינו במגמת מחשבים,אתה רואה כמה דברים יפים יש בינינו.. אבל הכי יפה זה היחס המדהים שלך, היחס שאני לא ישכח לעולם, הוא כל כך יפה,כל כך מהמם. שי רק דבר אחד אחרון: ת-ו-ד-ה....תודה שעשית אותי מאושרת כל כך.... ========================================== תראו כמה זה שונה מהמכתב למעלה

י ו ל י ק

New member
ילדה יקרה.....

כן, זה שונה מהמכתב למעלה.... כמו החיים שלנו, מגוון של תחושות,רגשות,אהבות,אכזבות... הכל בא, ואת הכל אנו חווים. לפעמים באושר ,לפעמים בכאב.... לפעמים,בדרך,מקבלים מכה,כואבים,לומדים וממשיכים הלאה.... כל דבר בדרך מלמד אותנו משהו להמשך. אבל תזכרי, שבסופו של דבר,כל הדברים האלה,בנו אותך למה שאת היום... קחי את תרמיל החוויות...ותמשיכי הלאה,חזקה יותר. בהצלחה

למעלה