המלאך הנהדר שלי ארינה

morrr

New member
המלאך הנהדר שלי ארינה

כוךף אירגיה חיובית חמודה את מעבירה את האינרגיה בצורה לא מובנת והפתיחת קלפיים שלך מדהימה. נפגשנו והיה נהדר אומנם רק לשעה היום אנו הולכים למשחק כדור רגל ביחד ובים שלשי הוא בא לישון אצלי . מבול של שמחה ואינרגיות יוביות וזה בגלל שאת יודעת מן הסתם לא רק לקוא בקלפים אלה גם לתקשר בעולם האחד שנותניים לך תשובות ממש נכונות. היתיי אצל הרבה פותחות אבל לא היתה להם לעולם האחר ולך כנאה יש את זה נשיקות המון המון אהבה ולהתראות מחד.

ארינה

New member
מור, את לא יודעת כמה אני שמחה

אני מחכה מחר לשמוע הכל!!!! אוהבת מאד ארינה

morrr

New member
ארינה אנריגיה חיובית

ארינה שי כל מיני אנשים בעולם מעט מאד אנשים גם שרע להם משום מה יש להם אינרגיות אחרות טובות ובעולם האחר יודעים לקשר ביין נותני האינרגיה ולתת לאחרים וכן מן הסתם את מקשרת אם אינרגיה חיובית בלי חראה ברטה את פשוט את הרבה יכולים ללמוד קלפי טארט אבל אם איין להם קישור אם העולם האחד הם לא יכולים לפרש נכון את הקלף הם יכולים לפרש את הקלפים רק מידע ללא תקשור אבל אז הפירוש לא נכון הוא לא יכול להיות נכון כך אני חושבת ומבינה יום טוב

ארינה

New member
אני מסכימה איתך

כל דבר שעושים צריך להיות מלווה באנרגיה חיובית כי בלי זה יהיה לנו עולם נוראי. נכון שכל אחד יכול ללמוד את הטארוט אבל הוא צריך להיות טהור מבפנים ועם רצון אמיתי לעזור. שיהיה לך ערב מקסים מלא אור ואהבה ארינה

למעלה