המלאך שלימד אותי לחייך

המלאך שלימד אותי לחייך

לבחור שלימד אותי לחייך, כבר כתבתי לך מכתב והבאתי לך אותו. אחרי המון מכתבים שנזרקו לפח החלטתי שזהו, אחד מהם אתה תקבל. וקיבלת אותו ובכית כל כך , חיבקת אותי חזק, נראה היה כי שנינו היינו זקוקים לחיבוק הזה. כמה שנים עכשיו שאני מכירה אותך, עבר זמןמאז שהתראינו. לא הכרת אותי קודם לכן ולא ידעתי את חיי, מה עבר עלי מה היה ומה לא, אתה גם עדיין לא יודע מה החלומות שלי ומה אני אוהבת לאכול או לשתות. איזה זמר אני אוהבת, ואיך קוראים לחברה הכי טובה שלי. או אפילו לאמא שלי. אתה מכיר אותי יותר במובן הרגשי, וגם כן לא ממש. אבל אתה האיש שלימד אותי לחייך. מבחוץ חיי נראים אולי נפלאים לכולם. בית טוב, לא חסר כלום. הורים, אחים, חברים אוהבים. נפלא לא ? יש אולי רק מספר בודד של אנשים שיודעים מה עבר ועובר עלי באמת. אתה לא אחד מהם. לפני שהכרתי אותך חיי מבחוץ (כרגיל) נראו נפלאים, אבל עברו עלי דברים לא קלים. אפשר לומד דברים שהרסו לי את החיים. ואני התמודדתי ועדיין מתמודדת לבד. מחזיקה מעמד ומראה לעולם שאותן סיטואציות נוראיות לא ישברו אותי. לפעמים אני מצליחה יותר ולפעמים פחות. בשנים לפני שהגעת הייתי בועה בתוך עולם שחור משל עצמי, עברו עלי כמה שנים מאוד מאוד קשות, אשר התכנסתי בתוך עצמי הייתי מדוכאת ושנאתי כמעט את הכל. ואז אתה הגעת בחור שלי ... יותר גדול, יותר מבין, יותר חכם. עם עיניים חכמות ומבינות כל כך. מרגישות הכל. חדרת אלי בנפשך. ואתה לא ידעת ... ככה עברו כמה שנים. הערצתי אותך. פשוטו כמשמעו. הרגשתי שאתה מכיר אותי למרות שלא דיברנו יותר מדי, הרגשתי שאתה מבין אותי למרות שלא הכרנו יותר מדי. הרגשתי שאתה המלאך שלי, אלוהים יודע למה ... איכשהו, אתה הבאתי לי את האור לחיים. אולי זה מהאהבה שלי אליך, אולי זה מההכרה שמישהו אוהב אותי, שומר עלי, אולי מזה שהיה לך כל כך אכפת ממני. אולי סתם. ואז התחלתי לחייך. הילדה הקטנה והעצובה של פעם, הילדה בדיכאון, פתאום פרחה לה. והחיוך הלך וגדל ... ועשיתי אותי מאושרת. ואתה עדיין לא היית מודע לכך. הראית לי שהעולם לא כל כך נורא. ויש שאנשים טובים ולא רק רעים. הראית לי שיש גם משהו אחר. טוב יותר. האמנת בי וגרמת לי להאמין בעצמי. אהבת אותי למרות שלא ממש הכרת אותי. ואת הדבר הזה הייתי צריכה. גרמת לי לשינוי משמעותי והתחלתי לחיות. התחלתי לשמוח, להשקיע בעצמי התחלתי לאהוב את עצמי גם. אתה כנראה איזה מלאך שאלוהים שלך לחיי, לעלות אותי מן הקרשים. אני יודעת שכשנשלחים מלאכים לעזור לאנשים אז אחרי שהם עזרו ואחרי שהם עשו את מה שהיו צריכים לעשות וסיימו את תפקידם, הם הולכים ועוברים הלאה, לעזור למישהו אחר. אתה עזרת לי כל כך , מילאת את תפקידך כראוי ומעבר, והגיע זמנך לעזוב אותי. עכשיו אולי תעזור למישהו אחר. אולי גם בזכות המכתב שכן נתתי לך ושגרם לך להבין את מהותך האמיתית, וכמה אתה חשוב. אתה אולי האדם הכי חשוב שעבר לי בינתיים בחיים, מלאך שלי, זה לא קל ללמד אדם לחייך ולפרוח, לגרום לו להאמין בעצמו. לאהוב את עצמו. ואתה הצלחתי ללמד אותי את מה שהייתי אמורה לדעת כבר מזמן. תודה. מתגעגעת אליך, תודה לך אוהבת אותך.

ה מוזה

New member
לך ומלאך שלך ...

יש בעולם מלאכים , מין נשמות מיוחדות שברגע הכי לא צפוי והכי רצוי מושיטות לנו את היד ואת הלב ,מלמדות אותנו שפה אחרת . גם לי יש מלאך שכזה .... שבוע טוב .

א נ י ה 1

New member
מדהים-

רציתי להוסיף משהו לילדונת רחוקה שבטח אף פעם לא תקרא את המכתב שלי. גם לה יש מלאך, שלימד אותה לחייך. היתה תקופה שחשבתי שבגלל שהתאמצתי מאוד להוציא ממך את החיוכים הראשונים שזאת אני, שאני זאת זאת שגרמה לשינוי שבחייך. ובגלל זה נכנסת לי עמוק בלב. וגם כשגיליתי שזה לא ככה, בכ"ז נשארת עמוק שם. אבל עם כאב קטן, כי באמת השתדלתי. כי ככה זה בנאדם מחליט בשביל עצמו איך החיים שלו ישחקו. הוא בוחר במה להאמין. והוא בוחר את מי לאהוב. ואם הוא פוגש מלאך באמצע הדרך ומתאהב בו, ואפילו משתנה בשבילו, זה רק בגלל שהוא החליט שהוא צריך את השינוי ואיזה קול קטן צעק לאלוקים שיושיע אותו. ואלוקים שמע ושלח לו את המלאך הזה. שאפילו לא היה צריך להתאמץ. הוא פשוט היה צריך להיות שם. אבל אלוקים??? מהקורה שכהילדונת שלנו מחליטה שהיא מתאהבת בו, במלאך ששלחת לה, ומסרבת להבין שאת השינוי היא עשתה ולא הוא. וגם לא בשבילו אלא בשבילה? ואני יודעת את זה כי גם אני כמוך התאהבתי פעם כשהלב שלי אמר לי שהוא צריך לאהוב. ולא כי באמת אהבתי והכרתי והערכתי. אבל את יודעת מה ? אני בכ"ז מעריצה אותך. על הכוח הגדול שהיה לך לשנות את החיים שלך מהקצה אל הקצה. ואני מבטיחה לך, שכל פעם שאני יחשוב שאני לא יכולה משהו. אני יחשוב עלייך. ושאני יהיה פה תמיד בשבילך. ואני גם מאחלת לך שיהיה לך את הכח להתגבר על המלאך שלך ואם זה צריך להיות ככה אז גם להשאר ידידה שלו.

וואו, :)

את לא יודעת איך צמררת אותי עכשיו, לא יודעת... הרגשתי שקראת אותי לעומק והבנת הכל הדהמת אותי כל כך ואני עדיין בהלם, עדיין לא יודעת לגמרי למה תודה לך, פשוט תודה :)

מכתב שהשפיע עליי רבות...

קראתי אותו כמה פעמים, וכל פעם הבנתי עד כמה אני ממש מזדהה איתך, עד כמה יש שם גם דברים שאיכשהוא מתקשרים גם אליי, אתה כמה אני מבינה את מה שכתבת, קוראת את שכתבת גם מבין המילים, ואני מתרגשת, אני מאמינה שלכל אחת ואחד יש מלאך שומר, ואני שמחה שאת מצאת את שלך חוקרת

מלאכים כאלה..

כמו ניצנוצים של אור בתוך החשכה.. אשרייך שזכית לאחד כזה, וטוב לשמוע שעברת שינוי משמעותי ואת בוטחת בעצמך אולי זאת ה"תודה" הכי גדולה שאת יכולה להגיד לו. תאמיני בעצמך, כדי שיראה פרי לעמלו אותו מלאך שומר שלך.

למעלה