המלאכיות של דיויז'ן בל

malolds

New member
המלאכיות של דיויז'ן בל

הנה easter egg נחמד בדיויז'ן בל. אם יש לכם את הדיסק המקורי(וזה אם גדול) אז תשמעו את High hopes בערך ב 8:18 דקות בשיר תגבירו ותשמעו שיחה עם "צ'רלי", אומרים שזה ההוא מהמלאכיות של צ'רלי... מי יודע....

malolds

New member
עוד אחד של אקוס.

קצת רקע: הבמאי של 2001 space oddysy רצה שפינק פלויד יכתבו לו מוזיקה לסרט, אבל הם סרבו(למרות שרוג'ר מתחרט על כך היום) - ואולי בגלל החרטה הזאת, ואולי בגלל מזל טהור, יצא סנכרון מאוד מעניין בין השיר Echos לסצנה האחרונה של הסרט - ששניהם 23 דקות. והחלק של הסנכרון באנגלית(אין לי כוח לתרגם, סורי...) After Dave shuts down Hal and the screen goes black and a title screen comes up, you should have your cd player set with Echoes on pause. Right when the title fades, start the cd. The first "ding" in the song should correspond with the first image on the screen i believe, is the monolith. Once you get it matched up, sit back and enjoy the ride. ומי שרוצה את הסנכרון הזה יש לי, ביצור קשר בהודעות, אני יסדר לו את זה בכיף מתנה... זה מעניין גם אם זה צירוף מקרים

malolds

New member
אימלאאאאא עוד אחד!!!!

i'm on fire!!!!! יש לי עוד egg של פינק פלויד!!! וזה אחד ממש שצימרר אותי!!!!!!!!!!!!!! שימו את Dark Side ואת השיר GG in the sky ושימו ב - 3:32 ותקשיבו טוב טוב, כמה פעמים אפילו ותשמעו: "If you can hear this whisper you're dying" כלומר: "אם אתה שומע את הלחישה הזאת אתה גוסס" אימלאאאאאאאאאא!!!!

gp53

New member
כמו בשירים של הביטלס

ענבר אמרה שאם משמיעים את number nine הפוך זה turn me on dead man ויש עוד מלא כאלה

pink floydror

New member
עוד אחת מפחידה..!

אמנם לא של פינק פלויד, אלא של להקת ace of base בשיר happy nation בהתחלה יש קטע לכאורה בלטינית, אם תקשיבו בריכוז למילים ותקראו את המילים הבאות בעברית תראו שבעצם הקטע בעברית והוא אומר את המילים הבאות: (להקשיב לקטע יחד עם קריאת המילים "לא רוצה אתכם אשנא דתכם הייתי כאן לפני כולם בינתיים אני אהרוג אתכם הייתי כאן לפני כולם" ככל הנראה זה גילוי אנטישמיות כלפי היהודים...:/

malolds

New member
לא קשור...

לא צריך להפוך את השיר בכדי לשמוע את זה...

malolds

New member
יעל, תעקבי אחר הצעדים הללו

1. הכניסי את dark side on the moon לתקליטור. 2. הפעילי בשיר: Greatest gig in the sky 3. העברי קדימה לדקה 3:32. 4. הגבירי מאוד את הרמקולים 5. שמעי את הלחישה בעזרת אוזנייך. 6. 10 דקות בתנור וזה מוכן!
בהומור כמובן...

pink floydror

New member
malolds דיברת אלי?!

כי אם כן אז בכמה מקומות אבל לאחרונה בפורום גיטריסטים שאני בו (לא בתפוז) וזה באמת עובד..:)

abarth

New member
לגבי ace of base, זה חארטה. הם...

הבחורה ממלמלת מילים בלטינית ותו לא. פרוק בדוק ונצור.

למעלה