המלאכים של צ`ארלי...לפני

yuvalask

New member
המלאכים של צ`ארלי...לפני

אני הולך לראות את זה היום....מקווה ששווה משהו מישהו/י כבר ראו את זה ? אם כן ספרו לי אם שווה משהו. אני אכתוב בלילה מה אני חשבתי על זה. (מבטיח!) ^.^

yuvalask

New member
...אחרי...

ושוב שלום...אולי קצת מאוחר יותר ממה שהבטחתי...אבל לאף אחד גם ככה לא אכפת נכון? נו טוב... איך שלא יהיה, המלאכים של צ`רלי היה טוב בהרבה יותר ממה שציפיתי! סרט אקשן ממש ממש מעולה. אולי יש קצת את הקטע של ה``גירל פאוור`` אבל לא נורא. בסה``כ יש אקשן בלי סוף ופעלולים מעולים...ואפילו סצינות הקרבות מגע מעולות! כן! דרו בארימור יודעת ללכת מכות ^.^ לא ציפיתי לזה... מומלץ בחום...למי שאהב את הסידרה ועוד יותר למי שלא :)

KIKI

New member
מלאכיות, השאלה למי..

אין לי עצבים לאיזה שהוא סוג של פתיח ככה ש-אני אישית אהבתי את הסידרה כמה שהיא הייתה אינפנטילית ושוביניסטית. ראיתי את הפרומואים לסרט ודי התאכזבתי-הרי הסידרה הייתה מבוססת על 3 בחורות עאלק חכמות שפותרות פשעים, אבל ביניו הם היו מה זה תמימות... אבל בסרט כל התמימות שלהן נעלמת והם סתם 3 כוסיות שהולכות מכות... אפשר למצוא את זה גם בסרט אמריקאי סוג ד` בAXN אפילו לא טרחתי ליראות את הסרט...

yuvalask

New member
KIKI

סתם מסר לחיים... לעולם, אבל ל-ע-ו-ל-ם אל תשפטי סרט לפי הפרומו. KAPISH? =(^.^)= ואגב, אחת מהן תמימה (קאמרון דיאז)...מאוד. ובאמת כדאי לך לראות אותו, סרט יפה. (כמובן, לא גיאוני או חכם בכלל...כמו הסדרה)

polly

New member
קיקי-תקראי את זה!!!

קודם כל אם את באמת קיקי(יענו אם אף אחד לא גנב לך את השם) אז אני באמת מופתעת... כמה פעמים שמעתי ממך שזאת סתם סדרה מטומטמת שאין לך כח אליה ושבכלל לא שווה לראות אותה!!! אז אני באמת מ ו פ ת ע ת... וחוץ מזה ,מה שלומך? היות ולא יוצא לנו לראות אחת את השניה יותר מידי בזמן האחרון, והיום מצאתי לעצמי איזה 20 דקות להכנס לאינטרנט (ושלא תביני לא נכון-זה לא בגלל שהיה לי זמן-זה בשביל בית הספר)אז החלטתי לראות מה חדש בפורום. מה שבטוח זה שלא הופתעתי לראות את שמך בפורום הזה!!! אז ביי ואני מחכה לתשובה...

KIKI

New member
היי אחותי!

היי אחותי! מזמן לא נפגשנו... לא הבנתי למה היית כל כך מופתעת מהתגובה שלי בקשר למלאכיות-זה לא שהייתי מכורה לסידרה כמו שאת היית לשלושה בדירה אחת אבל די אהבתי אותה וכשהיה את כל הקטע עם הסרט אז החלטתי לכתוב מה שחשבתי.... דרך אגב אפילו שזה לא קשור הורדתי את אמינם ``THE WAY I AM`` ``STAN`` אז אני אביא לך אותם מחר... מיצי

למעלה