המלאני שלי

shido8

New member
המלאני שלי

שלום לכולכם , הסתכלתי קצת על הפורום ויש לכם אחלה פורום כל הכבוד . אני אציג את עצמי : קוראים לי עידו , אני בן 27 ואני דיי אוהב את מלאני , אפילו מאוד , יש לי המון דברים שלה כמו סינגלים שאין בארץ ועוד כל מיני דברים. יש לי גם תמונה חתומה של מלאני עצמה , אמיתית , זכיתי במכרז לפני כמה שנים ושילמתי 100 ליש"ט עבור התמונה שתלויה לי על הקיר מיותר לציין שהייתי נוכח בהופעה ב19 בפברואר 2001 , שהייתה הופעה מדהימה , בסינרמה (אתם בטוח זוכרים את זה ). האמת בשנים האחרונות קצת ירד לי ממלאני , למרות האלבום השלישי הטוב מאוד שלה , זה לא זה , חסר משהו , אולי אנרגיות אולי העובדה שהיא לא עושה משהו חדש ורק מתמקדת בחלטורות מקומיות (אני מדבר בעיקר על איזור גרמניה ועל השיר שהיא שרה עבור איזו תוכניות טלויזיה ) ומופיעה חצי עירומה באיזושהו קליפ (אתם יודעים על מה אני מדבר). העיקר שתמשיכו לאהוב אותה כי היא מדהימה , אני מאחל לכם את כל הטוב שבעולם , ושיהיה לכל חברי הפורום רק טוב עידו

mbsgf

New member
ואוו!

אנשים חדשים מגיעים לפורום - איזה תענוג! ברוך הבא עידו! מקווה שתמשיך לקחת חלק בפורום הזה... מושיק.

רוני1002

New member
ברוך הבא לפורום מלאני סי בתפוז../images/Emo70.gif

אני שרית. אני בת 22 מראשון לציון. אני חולה על מלאני ועל השירים שלה. היא מדהימה
יש לי שאלה: כתבת שבאחד מהקליפים של מלאני היא הופיעה חצי עירומה באיזשהו קליפ. באיזה קליפ זה היה
אני ראיתי את כל הקליפים של מלאני ואני לא זוכרת קליפ שהיא עשתה שהיא הופיעה שם חצי עירומה. הייתי רוצה שתסביר את עצמך כשאתה כותב "חלטורות מקומיות". אני, אישית חושבת שההצלחה שלה עכשיו היא הצלחה עולמית. חבל שישראל לא לא לקחה חלק בהצלחה שלה, אבל זה כבר עניין לדיון או נושא אחר.

RedRecords

New member
תגובה (ארוכה)

אנרגיות זה הדבר האחרון שאתה יכול לומר שחסר באלבום החדש של מלאני. אנרגיות נמצאות שם בשפע, ואולי אפילו יותר מדי... "לא עושה משהו חדש"? אתה מקשיב לעצמך? Beautiful Intentions נמצא בליגה אחת מעל כל מה שהיא עשתה בעבר. זה רוק טהור, מה שהיא תמיד רצתה וחלמה לעשות, והיא עושה את זה הכי טוב שאפשר. האלבום הזה כולו בנוי מהמנוני פופ-רוק שעוד יכו את המצעדים באירופה. שירים כמו Little Piece Of Me, Last Night On Earth, Next Best Superstar, Beautiful Intentions, Take Your Pleasure הם ה-top של ה-top. זה לא פלא שהיא רכשה לעצמה הרבה מעריצים חדשים שלא נמנו בעבר על מעריצי הספייס גירלז. גם לאוהבי הבלדות יש הרבה מה למצוא בדיסק: Better Alone ההמנון, Youll Get Yours המופתי, Here & Now הנוגה, והדובדבן - First Day Of My Life, שכבש את כל אחד מאיתנו, כולל את ה-MTV ואת המקומות הראשונים במצעדי אירופה השונים. למה אתה קורא למה שהיא עושה בגרמניה "חלטורות"? כאילו, מה הבעיה עם זה? גרמניה זה שוק המוזיקה הגדול באירופה, שמתקרב בחשיבותו לזה של בריטניה. היא עשתה שם סיבוב הופעות גדול בדצמבר, הגיעה למקום הראשון עם FDOML, קיבלה דיסק זהב על Beautiful Intentions, מופיעה באינספור תוכניות, ובחודשי הקיץ היא יוצאת שם לסיבוב הופעות נוסף. מה הבעיה עם לשיר את שיר הנושא של סדרת טלוויזיה? זה בדיוק כמו לשיר את שיר הנושא של סרט קולנוע. כל אמן שני עושה את זה באיזה שהוא שלב בקריירה שלו, כולל הגדולים והנחשבים, ואני לא אזכיר כאן שמות. עירומה בקליפ? הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על מלאני זה שהיא "זולה". Better Alone הוא הכל חוץ מאשר "נמוך". הגירסה הראשונה של הקליפ היא מאוד מאוד אומנותית ועמוקה, ממש כמו השיר עצמו. אלי

actimel

New member
ואם אפשר להוסיף...

גרמניה זה השוק הגדול ביותר כיום למוסיקה - המכירות כבר מזמן עברו את אנגליה. כשמלאני ו"רד גירל רקורדס" החליטו להיכנס קודם לגרמניה הם עשו בחוכמה!!! הבריטים... אני מאמינה next.

actimel

New member
ברוך הבא עידו

איזה כייף לראות שמצטרפים גולשים חדשים לפורום היקר והמאוד מיוחד שלנו. כל חברי הפורום מקווים שתיקח חלק פעיל בפורום שלנו. יום מקסים ענת

ברוך הבא עידו ../images/Emo24.gif

אני שמחה שאנשים חדשים מגיעים לפורום!!! בואו נעזור לו להתפתח
אתם כבר יודעים שאני בקושי כותבת פה ולא כי אני לא רוצה פשוט אין לי פאקינג זמן אני גם עובדת עכשיו על פרוייקט חדש ואת רוב הזמן הפנוי אני בעיקר משקיעה בו אבל אני עדיין קוראת סמויה
and you are still in my hurt

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifברוך הK2 לפורומינו המקסים!

אני צביקה, בן 17 ורבע (אתמול חח) מרמה"ש.. השתלבות מהנה

shido8

New member
תגובה לכל האנשים

קודם כל אני רוצה להבהיר משהו מאוד בסיסי ומאוד ישיר : אני אוהב מאוד את מלאני. יחד עם כל האהבה הטהורה שלי כלפיה , טבעי שיהיו לי ולכל אדם שבאמת אוהב אותה ביקורת , מי שחושב שמלאני היא 100 אחוז טהורה טועה או שיש לו מחשבה מוטעת , אין דבר כזה 100 טוהר ולא יתכן שאם אומן מוציא שלושה דיסקים כל השירים בו יהיו מושלמים , אני מציע לכולם לעשות לעשות חשבון נפש . לגבי השורה שהרגיזה את כולם : אני רשמתי שמשהו היה חסר בדיסק האחרון ואני לא יודע מה , שימו לב שרשמתי את המילה "אולי " זה אומר שאני לא סגור מה היה חסר , אבל משהו כן היה חסר, אני לא סגור מה היה חסר. עכשיו , בואו נשים דברים על דיוקם : 1. לצערי הרב מאוד מאוד beautiful intention נכשל מסחרית זו עובדה , היא נמכר בכמה אלפים , לשם השוואה northen star נמכר בשלושה מליון עותקים רק בבריטניה . 2. מתוך beautiful intention המקורי (בלי תוספות ) יצאו רק שני קליפים וסנגלים שלא הגיעו לtop 10 בבריטניה , לשם השוואה בשני הדיסקים הראשונים היו לפחות 3 שירים ב חמישיה הפותחת (לא לדבר על שלושת המקומות הראשונים שהיו בדיסק הראשון). לגבי מה שרשמתם עירום : רשמתי עירום חלקי !!!!! , אני ממליץ לכולם לכולם לפתוח את העטיפה של northen star ולצפות בקליפ Better Alone , בואו נחשוב מה הגימיק בקליפ.... לגבי מה שרשמתי לגבי חלטורות מקומיות , אתם יותר מומלצים לצפות בארכיון של האתר הרשמי של מלאני ולראות איזו התלהבות הייתה שהיא הייתה במקום הראשון והשני בגרמניה ושוויץ , שימו לב שהשיר נוסף לדיסק לאחר צאת הדיסק , הוא לא היה שם קודם , מה שאומר שמלבד היותו שיר טוב מאוד , הוא היה המנוף להרים את הדיסק והוא עשה את העבודה רק באיזור גרמניה , שזהו איזור מכובד , אבל עדיין זה לא כל אירופה ולשמחתי הוא עשה את העבודה. נשאלת גם השאלה : למה השיר First Day Of My Life הצליח רק בגרמניה ולא יצא לMTV או ל VH1 ?(רמז בגלל הסידרה ...) ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד משהו : 1. אם תרצו או יהיו כל מיני דברים של פורום , יותר מאשמח חעזור . 2. לפני מסק חודשים שלחתי פקס למר שוקי וייס בבקשה להביא לארץ שוב את מלאני ,לצערי הרב לא הייתה תגובה , אני ממליץ לכולם לשלוח לו פקסים או מכתבים אם תרצו להביא אותה לארץ , אני יודע שהעלות הבאתה לארץ לא יקרה!!! 3. לכל מי שאוהב מוזיקה בריטית חלום חיים עומד להתגשם : ג'נסיס מתאחדים בקרוב , שווה לנסוע לאנגליה בשביל זה !!!! טוב , אנשים שיהיה לכם אחלה שבוע וסוף שבוע , אני שמח ששמנו את הדברים על השולחן ותדעו שאני בצד שלכם (ביקורת היא חלק מאהבה) עידו נ.ב. סחטן על מלאני שמנעה את הביזיון באיחוד ספייס גירלס , זה רק היה פוגע בה.

shido8

New member
עוד משהו קטן

מה שפחות טוב אצל מלאני הוא מעולה אצל אומנים אחרים , הרבה היו מתים להגיע לרמה שלה

רוני1002

New member
הרבה אומנים גם לא יגיעו לרמה שלה.

הכישרון שיש למלאני זה כישרון נדיר שיש למעטים. היכולת התמדה שלה זה בכלל משהו מדהים ויוצא דופן. מלאני היא הזמרת שאני מתחברת אליה ולשירים שלה הכי הרבה מהשאר.

רוני1002

New member
אז מה זאתה אומר בעצם כאן זה ש...

הדיסק Beautiful Intentions לא נכשל. הוא נמכר פחות מהדיסק הראשון שלה. זה לא כישלון. זה פשוט ירידה במכירות. אני מסכימה איתך בקשר למלאני שמנעה את איחוד הספייס גירלז. לדעתי זה בהחלט היה פוגע בקריירה שלה. אני באופן אישי לא ראיתי את הקליפ First Day Of My Life ב-MTV או ב-vh1. אבל יש פה שני גולשים שראו את הקליפ פעמיים ב-MTV. אז קודם כל הוא הגיע ל-MTV. וגם אם הוא לא היה מגיע, אני לא רואה את הקשר בין העובדה שהוא שיר הנושא של הסדרה לבין ההגעה שלו ל-MTV. זה נקרא בשבילך עירום חלקי
אתה ראית במקרה את השמלה שיעל בר זוהר לבשה בקדם אירווזיון
ראית את השמלה ששירי מיימון שמה בקדם אירוויזיון השנה
ראית את הצורה שבריטני מתלבשת
ראית את הצורה שמאיה בוסקילה מתלבשת
זה לדעתי עירום חלקי. אבל זה כבר עניין של טעם.

shido8

New member
תוגבה

למה את משווה בין אומנית גדולה לבין נערות בימבו ? מימון , בר זוהר , בריטני , בוסקילה הן נשים שאין להן מה להציע מלבד גופן (לשירי יש גם קול ענק אבל זה נושא אחר ) ואין להן מוזיקה . עם כל הכבוד אין פה מקום להשוואה . למלאני יש מה להציע בתחום המוזיקלי והשמלה היא לבשה הייתה לצערי קרובה יותר מתמיד לבנות שציינת. האם פעמיים בMTV זה רציני ????? להזכירך מה היה כשמלאני הוציעה את הדיסק השני ? כמה פעמים שודר הקליפ here it comes again ב MTV ?

RedRecords

New member
לצערי הדיעות שלך מתבססות על אי

דיוקים רבים. אולי אתה פחות בקטע של רוק, אבל אני עדיין מחזיק בדיעה שBeutiful Intentions הוא אלבום מ-ע-ו-ל-ה, ואני בהתלבטות תמידית האם הוא יותר טוב מ-Northern Star, כי הוא בטוח מתעלה על Reason. מלאני עשתה משהו מאוד שונה באלבום הזה, ואני אוהב מאוד את התוצאה. אני לא אומר שמלאני מושלמת, אבל היא מאוד קרובה לשלמות, בעיניי, בכל מה שקשור למוזיקה שלה. מצאתי בה ובמוזיקה שלה משהו שלא מצאתי אצל אף אמן אחר. נראה לי שאתה מודד איכות של דיסק בהאם הוא מצליח מסחרית או לא. אז נכון, המכירות של הדיסק בבריטניה בהחלט לא תאמו לציפיות של אף אחד, אבל זה ממש לא סוף העולם. ממתי הצלחה או אי הצלחה של אמן בבריטניה כזו קריטית? זה לא כזה ביג דיל. אולי בבריטניה הדיסק נכשל, אבל באירופה הוא נמכר היטב. זהב בגמרניה, זהב באוסטריה, זהב בשוויץ ופלטינה בפורטוגל, שם הוא כבר שבוע שלישי ברציפות במקום הראשון (!). אתה יודע כמה אמנים היו מייחלים להצלחה באירופה כמו שלמלאני יש כרגע? הדיסק הזה כבר מכר מאות אלפים, ובע"ה אני מקווה שעד סוף השנה הוא יחצה את סף מיליון העותקים. Northern Star מכר בבריטניה 900 אלף עותקים, ו-3 מיליון בכל העולם יחד. לא כפי שרשמת... מכירות ממש לא מעניינות אותי, ולא משפיעות על האהבה שלי אל מלאני. אז מה אם היא לא מצליחה באותם סדרי גודל של אז? הערצה בשבילי היא לא "טרנד", של מה שעכשיו הכי חם ואופנתי כרגע בשוק. מלאני עושה מוזיקה, אמנות, וההערצה וההערכה שלי אליה אינם תלוים כלל בהצלחה שלה. עוד אי דיוק שלך: Next Best Superstar דווקא כן הגיע ל-Top 10 בבריטניה... מתוך Reason רק Here It Comes Again הגיע ל-Top 10, ולא כפי שכתבת. מתוך Northern Star הגיעו שני סינגלים למקום הראשון, לא שלושה כפי שרשמת. אין שום עירום בקליפ ל-Better Alone, ואין שום גימיק. מלאני משתמשת במוזיקה שלה כדי לקדם את עצמה, ולא בגוף שלה. זה שהיא חתיכה/שווה/פצצה רק מוסיף לה נקודות בונוס, מבחינתי. ומה רע שהייתה התלהבות רבה כשהיא הגיעה למקום הראשון בגרמניה, שוויץ, פורטוגל וספרד? כאילו, יש עם זה בעיה? אסור לשמוח? זה הישג יוצא מן הכלל. First Day Of My Life הוא אחד מן הלהיטים הגדולים ביותר שהיו באירופה בחודשים האחרונים, הצלחה כזו שאף אחד לא חלם עליה... ושוב, השיר הזה הצליח (ועדיין מצליח) בכל אירופה, לא רק בגרמניה. רוצה את רשימת הארצות שבהן השיר הפך ללהיט? הנה: פולין, גרמניה, שוויץ, אוסטריה, איטליה, ספרד, פורטוגל, שבדיה, נורבגיה, דנמרק ורוסיה. בקרוב תצטרף לרשימה גם צרפת... ולידיעתך - הקליפ דווקא כן מנוגן ב-MTV וב-VH1. למה אתה סתם אומר דברים בלי לבדוק את העובדות?

shido8

New member
תגובה

בוא נתחיל מהסוף: 1. זה ששיר משודר רק בן than and now יחד עם קליפ של הספייס גירלס זה לא נקרא שהוא משודר באופן קבוע בVH1 . בתור אדם שרואה כל יום !!!! VH1 במשך שעה וחצי לפחות כמות הפעמים שראיתי את הקליפים מהאלבום Beutiful Intentions אפשר לספור בכף יד אחת , לצערי הרב !!!! תאמר לי באילו תוכניות הקליפים שלה משודרים ??? בתור צופה קבוע ב BBC בתוכנית TOP OF THE POPS אתה בטח רואה באופן קבוע את דירוג הסינגלים והאלבומים ,משהו Beutiful Intentions היה שם יותר משבועיים רצוף ? צדקת שטעיתי לגבי האלבום הראשון , טעות שלי יחד עם זאת האלבומים השני והשלישי לא הגיע להישג המסחרי של הראשון. לצערי הרב , האלבום השלישי לטעמי פחות טוב מבין השלושה , ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה . לגבי השווקים המקומיים , שוויץ וגרמניה הצליחו בעיקר בגלל התוספת (השיר מהסידרה ) ולגבי ספרד ופורטוגל אלו שווקים שתמיד מלאני תמיד הייתה תותחית שם . חוצמזהאין לי כל בעייה לפרגן למלאני ואני מפרגן לה מאוד , יחד עם הפרגון אין זו אהבה עיוורת וביקורת באה מתוך אהבה והערכה , יחד עם אהבה יש ביקרות , ואם אין , אז יש באהבה שיהיה לך סופשבוע נעים

RedRecords

New member
תגובה נוספת

ב-MTV הקליפ משודר לעיתים קרובות, ברוטציה גבוהה. אתה יכול לבדוק זאת... ממש אין לי כוח להתווכח איתך על האם היא מצליחה כרגע או לא. אתה לא יודע הרבה דברים, ואתה נוטה לבלבל דעות אישיות שלך עם כל מיני "עובדות" שגויות. מה שלא ברור לי זה מה אתה מנסה לומר כאן. אתה מנסה להוכיח לי שהיא לא מצליחה, למרות שהיא כן. כל מקום שאני אומר שהיא השיגה כך וכך, אתה מבטל את זה בכל מיני תירוצים שונים. ואתה עוד אומר שאתה מעריץ שלה... מוזר. תראה, אם אתה לא אוהב יותר את המוזיקה שלה, אז סבבה. אף אחד לא הכריח אותך להיות כאן. שלום וביי.

למעלה