|המלהודעה בהחלט אחרונה לגבי השוטרים

21הילי

New member
|המלהודעה בהחלט אחרונה לגבי השוטרים

כבר אי אפשר לסבול את התגובות החסרות עיניין של אנשים פה לגבי שוטרים.. אילו רק באמת ידעתם כמה שוטר מרוויח לעומת השעות, ההקפצות והקריעה שהוא נותן מעצמו הייתם צוחקים ואומרים לו מה לעזאזל הוא עושה במשטרה. אז אני יסביר לכם- זה בנאדם שבחר מרצונו ואפילו נלחם לקבל את התפקיד כי אין לכם מושג איזה תנאי קבלה דרושים כדי להתגייס למשטרה. לגבי כל השוטרים הרשו להגיד שהם בהחלט עושים עבודת קודש בכך שהם קורעים את עצמם במשמרות קשות רק כדי לנסות לתת לכם לישון בלילה מבלי שתהיו מעורבים או קשורים במעשה פלילי. אתם לא יודעים הרבה מעבודת המשטרה, אתם חושבים שהם כל יום מסתובבים עם הניידת ומפגינים נוכחות, אבל יש הרבה מעבר לזה שאזרח לא רואה ולא מעריך, ואחת הבעיות הכי גדולות זה הטרנד החדש שכל דבר פונים למח"ש.. אבל זה כבר סיפור אחר ולא לעיניין זה. לגבי שוטרי מתנ"א- זאת ה-ע-ב-ו-ד-ה שלהם!!! תצאו כבר מהקטע שהם אנשים רעים שמחפשים רק איך לדפוק אותכם, ואם נתנו לכם דו"ח תנועה אז זה מגיע לכם, והם על הכביש כדי לעזור לכם כי אם אתה לא חגור או עסוק בלדבר בפלאפון מאשר להתרכז בכביש אז זה למנוע ממך להרוג את עצמך. ותתחילו להבין שהכביש לא בידיים רק שלכם אלא גם תלוי באלה שגם נוהגים על הכביש, אתם יכולים לא להיות חגורים אבל לנהוג פרפקט, אבל זה שנוסע מולכם יכול לסכן את חייכם וזה שלא הייתם חגורים יכול לעלות לכם בחייכם! אז במקום להאשים את השוטרים ,שלא מקבלים בונוסים על דו"חות, תאשימו את עצמכם שאתם לא זהירים על הכביש וקלי דעת.. תהיו אתם הצודקים!!

נכון עד כמה שזה נכון !

אך שוטרי התנועה,יכולים בשקט לאכוף חוקים אחרים,לא רק להיטפל אל הממל"ז ולתת דו"חות על מהירות. למה אף אחד לא מקבל דו"ח על איתותים ? למה אף אחד לא מקבל דו"ח על נהיגה בנתיב שמאלי ללא צורך ??? למה אף אחד לא מקבל דו"ח על עיכוב תנועה בכביש מהיר ??? ויש עוד הרבה הרבה חוקים שהשוטרים יכולים לאכוף בצורה שתהיה יותר משמעותית,מאשר לעמוד בצד הדרך ולחפש את המהירים שנוהגים במהירות שמתאימה יותר כבר לתנאי הדרך,אבל החוק מתייחס למהירות שקבעו בשנות ה60,ואז המכוניות בקושי נהגו 120 קמ"ש,לעומת מכוניות שכיום נוהגות במהירויות מטורפות יותר ופחות מציאותיות כמו 200+ קמ"ש,אבל בהחלט ניתן לשנות את החוק היום למהירויות קצת יותר גבוהות מאשר 90 בכביש בינעירוני ו110 בכביש מהיר,אפשר היום להגיע למהירות של 140 קמ"ש בכביש מהיר ו110 בכביש בינעירוני,הרכבים של היום בהחלט ממסוגלים לנסוע ככה והם גם בטוחים יותר מאשר הרכבים של פעם. טוב,בכל מקרה,שוטרי התנועה,מחפשים לאכוף את החוקים הקלים,אלה שלא צריכים לעשות הרבה בשביל לתפוס את הנהגים מלבד לעמוד בצד ולקלוט אותם. ביחס לחגורות בטיחות ודיבור בסלולאריים,אני בהחלט שמח שיש דו"חות שכאלה. אני תמיד הייתי נגד אלה שמדברים בפלא בזמן נהיגה. ופעם אחת שלא בצודק,קיבלתי גם דו"ח על שימוש בפלאפון,כמה שטענתי שאני הייתי בעצירה כאשר עניתי לשיחה ואמרתי לצד השני שאני שנייה עוצר בצד לדבר איתו,השוטרת לא וויתרה. עמדתי בתמרור עצור בזמן שקיבלתי את השיחה. לא נורא,הכל לטובה.

ttzz

New member
לא מאשימים את השוטר

עצמו,מאשימים את שולחיו...את אלה במדינה הזאת שחושבים שככה הם יפתרו דברים, קח דוגמא את השר שטרית שישב בכנס אור ירוק ואמר כן כן ומיד אחרי הלך לעשות דברים הפוכים כמו מצלמות והחרמת מכוניות... חוץ מזה שיש גם שוטרים שקצת חושבים ויודעים על מה לתת דוח ומזה סתם דוח...

נכון כבר פגשתי שוטרים שאמרו לי...

"יאללה סע,גם ככה הכביש פתוח" אחרי שעצר אותי על 160 קמ"ש. בכביש 75. והיו כאלה גם שהתווכחו איתי על קטנות ואפילו חיפשו פח אשפה באוטו,כדי לתת לי דו"ח וכשלא מצאו סתם תפסו קריזה יותר ושלחו אותי בלי דו"ח שהם חיפשו על מה לתת.

21הילי

New member
בכל כלל יש גם יוצא מן הכלל

יש שוטרים שעושים את עבודתם נאמנה, ויש כאלה שיותר מורעלים ולוקחים את העבודה בפורפוציה לא נכונה.. אבל אלו מאוד מעטים.

21הילי

New member
תאשימו את הממשלה ולא את המשטרה

תאשימו את אלו שמחוקקים את החוקים.. מי שלמד קצת אזרחות הבין שיש את הרשות המחוקקת והרשות המבצעת, שאלו הם השוטרים. שוטר לא קם בבוקר ואומר לעצמו איך נדפוק היום אזרחים, אלא מבצע את מה שהחליטו אלו בכיסאות הגבוהים! ותתפלא, יש גם אכיפת חוק על כל מה שציינת.. ויותר מזה, גם על נהג של אחז את ההגה בשתי ידיו.. יותר מזה? אז אם הם עומדים לצד הכביש ומצלמים, זאת העבודה שלהם ותבואו לעצמכם בטענה ולא לשוטר אם עברת את המהירות המותרת.. אתה הלא בסדר ואם יש לך טענות כתוב מכתב לממשלה שקבעה זאת.

אחד הדברים שאליהם אנו נשאף כאן...

הוא להגיע לרשות המחוקקת ולהשפיע בשינוי החוקים !!!

ttzz

New member
ונראה לך שתצליח...לפחות שינית

קצת את צורת הדיבור לטובה ולא רק להצדיק את הכחולים...

מ ר י ל

New member
באמת חבל

שלא אוכפים חוק בעניין האיתות, סטייה ודיבור בסלולרי תוך כדי נהיגה . המשטרה בטח תגיד שאין לה מספיק כוח אדם , אבל מתנא הזאת , היא רק קישוט ,עובדה שתאונות לא נמנעות בזכותה ,ותפיסה רק על מהירות ממחישה את אוזלת היד של המשטרה ושל הממשלה בפרט . לא מאמינה שהשוטרים עובדים קשה , אם זה באמת נכון , אז למה יש עבירות תנועה כמו פיטריות אחרי הגשם?

ttzz

New member
מריל

פעם הבאה שדברי עם מתנדב במתנ"א שאלי אותו מתי הדו"ח מהירות האחרון שהוא נתן ואם הוא זוכר כמה הוא נתן אחרי זה שאלי אותו כמה דוחו"ת הוא נתן על סטיה מנתיב,בטוח 0,זאת בין העבירות החמורות שאלי אותו כמה דוחו"ת הוא נתן על איתות כמה דוחו"ת הוא נתן על נהיגה בקלות ראש או סלולרי ותראי את הפרופורציות שאפילו אותו מתנדב לא יודע את אחוז התאונות מכל דבר פשוט זה קל לו ואת זה הוא אוכף מייד ולא צריך לחפש נהג נוסע בקלות ראש... יש דרך לפתור הכל אין רצון...

be_roo

New member
המשכורת שלהם או תנאי העבודה

לא מצדיקים את הפרת החוק הבוטה מצידם של אלה שאמורים לאכוף אותו. נסיעה של 5 דקות אחרי ניידת משטרה תגלה שורה של עבירות מיותרות שלא נועדו לשם ביצוע שום תפקיד. בינהן: התעלמות ממנוף האיתות והמטרה שלשלמה הותקן. אי שמירת מרחק והצמדות לרכבים מאחור כדי שיפנו להוד מעלתם את הנתיב. נסיעה במהירות מופרזת כי לא נאה להם לקום חצי שעה קודם על מנת להספיק להגיע לתדריך שלפני המשמרת בחמש וחצי בבוקר. נהיגה עם יד אחת על ההגה באופן כמעט קבוע. נהיגה בניידות לא תקינות עם פנסים שלא עובדים או צמיגים פגומים. עצירת נהגים תוך הפרעה וסיכון התנועה. חניה במקום אסור כדי לקפוץ לקנות משהו לאכול (תעברו ליד בית השוטר בת"א בשעת הארוחות, נראה אם תמצאו מדרכה פנויה ללא ניידות חונות עליה). ועוד ועוד ועוד..... נאה דורש, נאה מקיים.

מדינת משטרה

כל השוטרים (למעט כמה יוצאים מן הכלל) הם חולירות. הם מחפשים על מה לדפוק את הנהגים. אם הם בעצמם היו שומרים על החוקים אז נגיד אבל כשאתה נוסע נגיד בתוך העיר ואתה רואה ניידת 99% שהם לא יהיו חגורים. לא יאותתו לא ישימו על תמרור עצור ועוד ועוד. בכבישים בין עירוניים הם נוסעים במהירות מופרזת בחניות הם חונים באדום לבן. רק דוגמא קטנה לפני חודש הייתי במרכז מסחרי ליד אשקלון. ובא מתנדב של משטרת קרית מלאכי עם ניידת משטרה (שאגב המרכז המסחרי מחוץ לתחום השיפוט של משטרת קרית מלאכי) הוא חנה באדום לבן ונכנס לפלאפון. אנשים צעקו עליו ובצדק גמור שילך ויחנה במקום כמו כולם. מה שאני אומר שהשוטרים והמתנדבים בעצמם מצפצפים על החוק ועוברים על כל חוק אפשרי ועוד אחרי זה נותנים דו"ח לנהג תמים (בד"כ)על עבירה שהם עשו 2 דקות לפני זה. אני אומר שדי לשתיקה שוטר הוא לא אלוהים הוא בן אדם ויש לא מעט שוטרים שהם מתנהגים בצורה לא אנושית. אני התנדבתי במשטרה בעבר ואני מכיר את העולם הזה מקרוב. גועל נפש זה יהיה מילה יפה עבורם. ולכל אלה שמדדים בהם. כשתעבדו בתור נהגים או כשתהיו הרבה על הכביש ותראו את מה שאני ראיתי על השוטרים ותקבלו את הסתם דוחות שלכם על כלום וחוסר ההבנה של השוטרים תדברו. אתם מתייחסים אליהם כאל מסכנים ויפי נפש. מה אתם חושבים לעצמכם...?

ttzz

New member
מה אתה רוצה

רק אתמול דברתי עם מתנדבת ושהיא ראתה שאין לה מה לומר על כל מני דברים (וזה עוד היה רק על מהירות,שהראתה בורות בתחום שהיא עצמה אוכפת)אז היא עושה...לנו מותר כן כן כאילו בצחוק...

21הילי

New member
נו באמת, רוב המתנדבים טיפשים גמורים

שהתנדבו למשטרה כדי לעשות פוזות ודאווינים.. הם ידועים כאלו שהיו אוכלי כאפות בבי"ס. רוצה הסברים לעיניין גם ל-ש-ו-ט-ר או לקצין הממונה עליו

avivbarnoy

New member
תשובה עיניינית:

אז ככה, נכון שיש שוטרים שפשוט עושים את עבודתם אבל הגיד בתמימות שזה מה שקורה עם כולם זה ממש טיפשי.... לי אישית יצא להכיר 3 שוטרים (כולם מאזור הצפון אגב) "מורעלים" שעובדים מעבר לשעות העבודה(!!!) ונותנים דוחו"ת בגלל הסיפוק שניתן להם מ "לדפוק את הנהגים המופרעים האלה" (ציטוט מפי אחד מהם). לישראלים יש נטייה להתמכר בקלות לדברים (לצורך העניין לכל בני האדם לא רק ישראלים) ואחת ההתמכרויות המסוכנות ביותר היא ל"כוח". האנשים האלה כל כך נהנים שיש להם את הכוח לדפוק אנשים שנוסעים מהר שהם יעשו את זה בתור תחביב!!!

למעלה