המלון בנס עמים - האם משהו היה שם?

טלטוש

New member
המלון בנס עמים - האם משהו היה שם?

הזמנו סוף שבוע שם ואנחנו עדיין מתלבטים האם משהו התארח שם?

נס עמים

נס עמים הוא מלון עממי ביותר. החדרים ספרטנים, והאוכל לא בשורה גסטרונומית. אבל - אנשים חביבים מנהלים אותו ונותנים שירות טוב. מה אתם בדיוק רוצים מהמלון? נוחות? נגישות לאתרי תיירות? פינוקים? טיפולים? הדר? פשטות? ילדים? בלי ילדים? ועוד .....

טלטוש

New member
עם ילדה בת שנתיים

דווקא חשבתי על משהו קצת יותר מספרטני.. בסופו של דבר, שלשום הזמנתי את סוף השבוע שם. יש לנו תלושים של בתי הארחה בקיבוצים. התכנית היתה להגיע לבית הארחה / מלון ולנוח שם, לא להתרוצץ יותר מדי. כאשר בעלי יראה שהזמנתי מלון עם חדרים של אכסניות נוער, נראה לי שהטיול שלנו קצת יהרס, לפחות מצב הרוח... עכשיו אני יושבת על תכניות לטיולים באזור כדי לכפר על כך שבחרתי במלון פשוט... אני מבינה ממך שכדאי לוותר על ארוחות ערב במקום ובמקום זה לצאת החוצה? (אורי בורי וכו') אולי זה יעזור בשיפור מצב הרוח. בכל אופן תודה, ובפעם הבאה אני אנסה להיות פחות ספונטנית ויותר מתוכננת...

lavendula

New member
האם התלושים תקפים גם למלון בלמונט

בצובה? נראה לי פחות ספרטני והילדה תוכל ליהנות ב"כיף צובה". ואם באוכל עסקינן, אז קרוב לנס עמים יש ארוחת בוקר טובה בקיבוץ לוחמי הגטאות.

טלטוש

New member
יום ראשון, היינו נהננו להלן הביקורת

חבל שלא ידעתי על האוכל בקיבוץ לוחמי הגיטאות אבל עדיין היה כיף. אמנם, כמו שאמנון אמר המלון ספרטני, אבל קיבלנו דירת בת 3 חדרים (2 חדרי שינה וסלון) אשר כיפרה על כך שהחדרים נראים חדרי סוכנות. היו מטבחון מאובזר, טלויזיה ומיים חמים כל היום, לכל חדר היתה מרפסת אחורית שמשקיפה למטע של הישוב (קיבוץ?) והבת שלי ממש נהנתה לעשות טיולים רגליים בטבע. ארוחות הבוקר היו סטנדרטיות לקיבוצים, שום דבר מפתיע אבל מבחר גדול של ירקות, גבינות ודגים מלוחים... אנשי המלון היו ממש נחמדים. מגרעת אחת: מדי פעם היה מגיע לחדר גל ריח חזק שלא הצלחנו להחליט ממה הוא נובע בעלי (כימאי) טען שזה ריח כימי כלשהוא ואני טענתי שזה ריח של אשפה (בדומה לחיריה). בסיכומו של טיול היינו מרוצים מהמקום - אבל לפני שהולכים לשם לברר שאין עוד גלי ריח. את השהייה שילבנו עם טיולים באזור (עכו, נהריה, ראש הנקרה, טיול רגלי בחופים המדהימים ליד אכזיב, נסענו קצת לכיוון אצבע הגליל וטיול בכפר גוש חלב. ונהננו מהמסעדות באזור - אבל זה כבר המלצות לפורום אחר לא?

ה דרומי

New member
תוכנית בולדוג מלפני שבועים

דיברו על האתר אשפה לפסולת שממנה סובלים תושבי נס עמים. וזה קרוב ללוחמי. אז כנראה שהבעיה שם עדין לא נפתרה שם.

למעלה