המלחמה בעיצומה..

המלחמה בעיצומה..../images/Emo46.gif

והשאלה שנשאלת היא האם צריכה להיות מלחמה בין המינים או שפשוט נגיע כבר להבנה שיש לנו צרכים שונים ודרך מחשבה שונה וננסה עד כמה שאפשר להיענות האחד על צרכי השני.. כך כל הצדדים יהנו...יהיו מרוצים וישרור שלום.. לא???????????? כאילו שהמצאתי את הגלגל.. השאלה הגדולה היא איך עושים זאת???

פטיש אויר לא נלחם עם אף אחת...

פטיש אויר לא נלחם עם אף אחת... אחותי, פטיש אויר לא נלחם עם אף אחת, תמיד יש לו מאה שקל בכיס והבחורות מאד מאד מאד נחמדות...:) למה להלחם? מי נלחם? על מה נלחמים? אוהב אותך הרבה, פטיש אויר

Gali 73

New member
אמר פעם אושו ../images/Emo39.gif

"באהבה, הצד השני תמיד צודק". תחשבי על המשפט הזה. ואגב, למה להשתמש במילים קשות כמו "מלחמה"? ועוד דבר, כשהאהבה אמיתית, הדברים נראים אחרת. הכעס רגוע יותר, הדברים מסתדרים מהר יותר. תהיי רגועה, זה מה שחשוב ותתרכזי באהבה בלבד. יש לה מה לתת... והמון.

אני בטוחה...

אני בטוחה שבאהבה הכל מסתדר אחרת.. קראתי לזה מלחמה משום שזה שם הפורום.. ואני פשוט עדיין תוהה לגבי הפער בין המינם.. מנסה להבין את פשרו.. ועד כמה אפשר לגשר עליו

king kazabubu

New member
אל תתני לה רושם מוטעה.

לאהבה יש מה לתת בהחלט... אבל היא מסוגלת גם לקחת המון... וזה לא פשוט כלל

TheWhiteTigris

New member
צריך להיות ריאלים

יש פער בין המינים. בין אם גופני ורגשי, יש פער, דיי גדול. הטעות הכי גדולה היא לנסות "לסגור" אותו. לא. יש סיבה שיש פערים כאלה, ושהמינים המנוגדים נמשכים זה לזה. מה שצריך לעשות זה לנסות להגיע "לעמק השווה" שירצה את שני הצדדים תוך התחשבות בפערים בניהם. וואלה, זה נשמע כמו מפיו של עורך דין... חחחח

נ ו ל י 1

New member
מלחמה?!?

לא חושבת! לפי דעתי גבר ואישה הם השלמה אחד לשני, מה שיש בו אין בי ומה שיש בי אין בו!

למעלה