המלחמה ממשיכה...עדכונים מיוחדים

Digi Lista

New member
המלחמה ממשיכה...עדכונים מיוחדים

בווווווווווווםםםםםםםםםםםם...זאת לא קטיושה שנחתה,או שאולי כן... ידיעה מרעישה מספרת כי הכוכבים החמים נחתו למרות החששות בהרכב מלא בארץ,אחרי שפינו את הממ"ד(טאי תיכף יעדכן,נדמה לנו שכרגע בדיוק סורה רודפת אחריו בטענה שהוא שוב הקיא לה בכובע וכבר נמאס לה...) ואחרי שניקו מקלט,בעצם חפרו אותו אפשר להגיד שהכוכבים התפנו להתעסק בדברים החשובים באמת-שמחה לילדי ישראל. עד שנשיג תמונות בלעדיות ופרטים נוספים(כולם מוזמנים לתרום) רק נספר שהגיעו עשרות המשכים לשיר של מאט שהולך להפוך להמנון המלחמה הרשמי,בקרוב יבחר הזוכה שיזכה לשיר יחד עם הכוכבים את השיר על הבמה! לא מאמינים?זה עוד כלום,אם חשבתם שקטיושות,קסאמים ואזעקות הן מה גורם ללבלבכם לרטוט חכו עד שתגלו את מעללי הכוכבים(ולא אמרנו כלום על זוגיות חדשה ונוצצת בין אחד השחקנים הותיקים לשחקן/נית מוכרים פחות מהעונה החדשה...),בקרוב... יהיה פיצוץ,בעצם יהיה בוווווווווםםםםםםםםםםםם.....

Digi Lista

New member
לבד בממ"ד-טאי מעדכן מהשטח....

אהלללןןןןן,מה קורה?מה אתם עושים בימים חמים אלה?איך החופש?.... אני יכול לדבר שעות כי יש לי הרבה מה להגיד,האמת שיש כאלה שמקנאים בי וטוענים שאני מדבר הרבה גם כשאין לי שום דבר חכם להגיד או כלום לומר באופן כללי,אבל אלה אנשים צרי עין שחושבים ש'השתיקה יפה לחכמים' ואז יוצא שהם לא רק טיפשים כי לדבר זה כיף! אלא שהם גם סנובים ברמות שאני בכלל לא רוצה לתאר לעצמי שיש כאלה,אבל יש ואלה אותם אנשים שבטוחים שעכשיו הם שחקנים רציניים,שחקני אופי,שחקני מה שלא יהיה ולא מתאים להם לדבר משהו מעבר לשטויות הרגילות שמוכרים לתקשורת(וגם אותן הן לא יגידו בכול הזדמנות אלא רק כשיש להם משהו חשוב לקדם...) ופתאום מזלזלים בהופעות הראשונות והתמימות גם אם הן נעשו ב'דרמה קומית מצויירת'(יומית) ולא באיזו הפקת תיאטרון והכי גרוע שמנסים לצמצם מילים ומסתכלים בבלבול על המעריצים,אני לא אוהב את זה ואני כן מתכוון להמשיך לדבר שעות אם זה מה שאני מרגיש שיקרב בינינו יותר...למרות שאנחנו שוב קרובים,אתם כמו האחים שלי ואני אוהב ומעריך את הכול,אתם אלה שנותנים לי כוח ואני רוצה שתדעו שגם כשאני עסוק(נו,יש לי משפחה לפרנס כמו שאומרים,אפילו שאין לי עדיין משפחה לפרנס...) לפעמים אתם עדיין חזק בליבי! אני באמת מדבר הרבה,הא?...התכוונתי בכלל לשתף אתכם במה שקורה איתנו במקלט,שוב מצאתי רגע פנוי לכתוב לכם כשאני נעול בממ"ד רחוק מהזיופים של כמה מהשחקנים שמתאמנים על מופעי המקלטים המיוחדים שלנו... אז הבשורה הראשונה היא שכולם נחתו בשלום,במלחמת שלום ישראל 2 למען האמת,כן נחתנו באמצע המלחמה והלחץ עצום, כול רגע יכולה ליפול עלינו קטיושה,זה יותר גרוע מאדוני האופל שהתמודדנו איתם בסדרה,אפילו יותר גרוע מסיום העונה השנייה בה נאכלו(בכאילו כמובן,אנחנו מקצועניים ומבדילים בין הדמויות למציאות...)מומימון וארוקנימון המדהימים שאני אישית נורא נורא התחברתי אליהם,קבלו סקופ: באיזשהו שהוא שלב בעונה ביקשתי מהתסריטאים להשתולל עם הדמות של טאי ולצרף אותו אליהם סתם כי חייבים איזה טוויסט עלילתי,בסוף הם רק הסכימו לחבר אותי לאוקיינוס האופל של קארי,אני חושב שעד היום הם מצטערים על הפוטנציאל שהוחמץ... אני שוב עובר מנושא לנושא,קצת היפר,או ששוב ששכחתי לקחת את הכדורים(לא הריטאלין אלא הכדורים שאני זורק על השחקנים כשהם מעצבנים וככה אנחנו מפיגים את המתח,אלה כדורים מתפוצצים כאלה שמזכירים ביצים,תשאלו את סורה איזו ביצה מקושקשת השארתי לה בכובע...),אני אנסה להתמקד...מיקוד...מיקוד...מיקוד... טוב,אנחנו מתכוננים במרץ להופעה משותפת עם כול הכוכבים שלנו חדשים וישנים וכמובן עם כמה כוכבים מסדרות אחרות ואפילו כוכב ישראלי אחד...רמז- הוא עם שפם ושם המשפחה שלו מאוד נפוץ ומתחרז עם אחת המילים בתחילת המשפט...ניחשתם?...זה ממש עומד לי על קצה הלשון אבל אני מלמד את עצמי להתאפק בגלל שהעירו לי שאני הורס את כול ההפתעות המתוכננות עם הטורים האלה,לדעתי התכוונו להגיד שאני פשוט הורס מטבעי בזכות כול התכונות המופלאות שלי שכבר הספקתם להכיר... מיקוד...מיקוד...מיקוד... אוף,מה הלחץ?...אה,כן עוד מעט הממ"ד יתמלא ואני לא אוכל לכתוב לכם... אני פשוט מנסה למצוא מה לספר שיהיה מרגש ויגרום לכם להבין כמה קשה אנחנו עובדים בשבילכם כשברקע קולות הקטיושות הנוחתות,דיוויס ואני הצענו להפקה להקליט קולות קטיושות ולהשתמש בהן כתופים בהופעות במקלטים,משום מה הסתכלו עלינו בעין עקומה ו"השחקן האיכותי" אדון מאט פלט משפט בסגנון "אני לא מבין איך אפשר להתקדם עם אנשים כאלה?!רק שטויות יש להם בראש!" והוא נאנח,פעם חיבבתי אותו,כלומר אני לא אשקר היו חבר'ה על הסט שהתחברתי איתם יותר והם ממש חברים שלי מחוץ לצילומים אבל את מאט(אתם יודעים שבכלל לא קוראים לו מאט?השם האמיתי שלו חסוי ובגלל הדמות המיתולוגית הוא מזוהה כ'מאט' למרות שהוא יותר...) תמיד כיבדתי,גם כשהוא טען שיש לי יותר טקסטים במהלך העונה הראשונה(זה ברור,אני השחקן הראשון שנבחר לסדרה וזה שמככב בתמונות הראשונות של המנגה כדוגמן שיצאו עוד לפני הסדרה עצמה,וגם בסרט הראשון למשל...),היחסים בינינו ואת זה העיתונאים בדרך כלל לא יקבלו מאיתנו כי אנחנו מקצועניים ומכירים את חוקי המשחק,היחסים כאמור היו מאוד מקצועיים,זה קורה כשמכניסים שני אגואים ענקיים למקום אחד בתפקידים ראשיים,עם השנים למדנו לקבל אחד את נוכחותו של השני אבל מעולם לא שכחנו מה יתרונתיו ובעיקר חסרונותיו של כול אחד ומאט הוא הסנוב,לא סתם הוא קיבל את תפקיד הזאב הבודד הראשון,למרות שאם תשאלו אותי גם לדמות שלי היו מאפיינים כולשהם של זאב בודד אך הם היו סמויים ופחות מובלטים על מנת להעניק את הפוקוס לתכונות אחרות שמתאימות לייצג את הדמות של טאי,הנקודה המרכזית היא שגם עכשיו ברגעים קשים כול כך יש פה כמה כאלה שמתעסקים בפוזות ושוכחים לשמוח ולהיות אמיתיים גם אם לפעמים השמחה הזאת היא שמחה מאולצת,מה עדיף שאני אבכה?... יש לנו גם זוג בהתהוות,אני לא בטוח שמותר לי לחשוף אותו... איזי כרגיל מחובר לאינטרנט ומחפש מידע על כול פיפס שקורה וכמובן מדבר באמצעותו עם כול המשפחות שנשארו ביפן ודואגות לשלומנו,אם אתם שואלים אותי הוא בעצם בונה משמיד קטיושות אורקולי,כול כך מתאים לו לנצל את האינטרנט לטובת המדע,בדיוק כמו שג'ו ממשיך לנצל את ארון התרופות בכול מגרנה,זה דיי יכול להיות בדיחה שהוא חי בארון ויצא ממנו בסוף,שמח ובעיקר עליז... אתם שמים לב שאני כול הזמן מנסה לספר דברים מעניינים ומגיע למיליון סיפורים אחרים? אני חושב שאני צריך לצאת החוצה ולנשום את ריח הצפון תוך כדי התעמלות בריצה חזרה לממ"ד כשתישמע האזעקה הבאה...אז אני מקווה להתרכז ולכתוב מידע ממשי בפעם הבא וכמובן מזמין אתכם לכתוב ולדבר איתי ומבטיח ששווה לחכות לעידכונים ולמופעים במקלטים שיתקיימו לפי צוותים ושעות ויסתיימו בצורה שעוד לא נראתה כמוה באף מקום... שלכם ב
ענקית ובתקווה שלא להיתקע לנצח לבד בממ"ד, טאי.

Digi Lista

New member
מאט:"אני לא מוכן להופיע עם טאי"

ידיעה שהגיעה למערכת טוענת כי מאט הבלונדיני המחומצן שמתכנן לצבוע ל'חום מקק' (טור קודם...) קרא את הטור של הקולגה מלפני כמה דקות והחליט חד משמעית להציב אולטימטום למפיקים-או הוא או אני. הצוות ההמום מחפש פתרונות לפשר בין השניים בעיקר כשהמופע בנוי על פיצול הצוותים כשלכול צוות יש שירים מסויימים (הצוותים גם מתערבבים ביניהם בכול כמה שעות בשביל ליצור עניין וגיוון) ככה שלא יווצר מצב שהחבר'ה יתקעו,יפדחו ויתפדחו... אולם השעורוריה האמיתית היא הריב בין מאט לטאי,מקורבים למאט טוענים כי נמאס לו מהילדותיות האינפטילית שלי טאי שלקח את דמותו לחיים בצורה קיצונית מידיי ושכח שמדובר בבני אדם,אי לכך מתכוון מאט לנקוט באמצעים חריפים ולא להופיע ליד טאי. אנחנו שידועים שכמשכיני שלום בין קטיושות החלטנו לנסות לפשר. -מאט,אדם לאדם זאב ועוד בזמן קטיושות? "אני חושב שאחרי שנים הגיע הזמן שהבנאדם יתבגר,לא יכול להיות שבכול טור או ראיון איתו בתקשורת הוא מוצא איך ללכלך עליי ולהוציא את עצמו קדוש מעונה שרק סובל מהסנוביות שלי ומההתנהגות של עוד כמה מכוכבי הסדרה" - אז רוגז ברוגז לעולם? "אני עוד חושב מה לעשות,אבל המצב אצלכם לא בדיוק מתאים להתכסחויות כאלה,אני מאמין שנבליג לו גם הפעם" -טאי,קבל קטיושה... "האמת שאני לא יודע מה להגיד,בסך הכול רציתי לשתף במה שהיה,אני לא יכול למנוע מהאמת לצאת לאור וזה באמת לא אישי כלפי מאט,רק רציתי לשתף במאחורי הקלעים של התעשייה שלנו ולצערי אנשים נפגעו ולקחו את דבריי בהקשר הלא נכון,אני מתנצל בשביל כול מי שנפגע ומבטיח לנסות לשמור על הפה שלי קצת יותר,למרות שאמא לימדה אותי שלא טוב לשמור דברים בבטן..." נשמנו לרווחה.

Digi Lista

New member
קטעים נוספים להמנון המלחמה.

פנינו אליכם קוראים יקרים לעזור למאט לחבר מילים נוספות לשיר שסיפר עליו בטורו הקודם,הינה תזכורת: "יושב במקלט,מכין סלט לבד בממ"ד עם קודי הגמד רואה אינויאשה,שומע קטיושה מרגיש תיאבון,מדבר עם גאבומון מגיע לישראל,מחכה ומתפלל" הגיעו למערכת כמה המשכים אבל החלטנו לתת לכול חבר פורום להוסיף משפט משלו ולראות מה יצא... את ההמשכים שכבר נשלחו נפרסם בקרוב... השיר המלא יכנס למאמרים

strawberrys

New member
קראתי הכל!!../images/Emo2.gif

סטטה את ממש נכנסת לזה!
מה שאני אוהבת בטורים האלה שאת מכניסה את עצמך בתוך הדמויות וכאילו את מעבירה את מה שאת חושבת ומרגישה דרכם("אני פשוט מנסה למצוא מה לספר שיהיה מרגש ויגרום לכם להבין כמה קשה אנחנו עובדים בשבילכם כשברקע קולות הקטיושות הנוחתות" זה נשמע כאילו זה ממש ממש מה שאת מרגישה0.0 איך המצב אצלך באמת?) אני אמשיך לקרוא את השאר..

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif מיתר ואורנית../images/Emo9.gif

את צודקת מיתר,אני בדרך כלל מעבירה חלקים ממני כשאני כותבת סיפורים/"טורים" וכו' ולא משנה באיזה נושא,אין כמעט משהו שלא היו בו חלקים ממני-לשמחתי ולצערי אני אדם שפועל מהרגשות(הר געש רגשי זאת הגדרה מדויקת יותר...)שלו לטוב ולרע וקו המחשבה שלי תמיד יהיה קודם כול רגשי ורק אחר כך הגיוני אז כול מה שאני חווה ומרגישה בתוכי יוצא בכתיבה שהיא כלי הביטוי הכי נוח שלי,אין שום ספק שגם כשאני מנסה להיכנס לראש של דמויות אחרות(כולל ממוצאות,את טאי זה לא להמציא אלא להבין את הראש שלו,הסגנון והמניעים מהם פועל) בסיפורים רק מי שלא מכיר אותי עלול לחשוב שאני סתם כותבת,מי שמכיר יודע לחלוטין איפה אני מביאה את עצמי ואיפה אני סתם מרחיבה לצורך יצירת עניין(או כי זה מה שיצא לי בלי תכנון באותו רגע)....אני לוקחת את מה שאמרת כמחמאה גדולה,אני מש שמחה שאת רואה את הנקודות האישיות שלי
יהיו המשכים...

למעלה