המלחמה שנשכחה?

המלחמה שנשכחה?

ההיית או חלמתי חלום, מלחמת יום הכיפורים, ואו בגירסתה הלועזית - מלחמת אוקטובר! השישה באוקטובר היום בשתיים תפרוץ מלחמה, האם לא ראוי להקדיש לזה רשומה או שתיים?! תגית נושא מטעם תפוז, האם פחת הדור וההדחקה עד כדי כך?!!

motior

Member
הייתי בטוח שזה יופיע בערב יום כיפור

או מיד לאחריו. אבל כעת - למרות שזה התאריך "הלועזי" אני לא רואה הרבה סיכוי לאור חופשת תפוז... מה שכן - ראיתי לפחות חמש רשומות בנושא (כולל שלי ושלך)

אני ממש תמה על ההתעלמות

כמוך כמוני, ציפיתי שאם לא ביום כיפור, אז לפחות זה יוגדר כנושא חם, במהלך הימים הקרובים, עד השישה באוקטובר! פוחת הדור... (מחייך אותי להשתמש בביטוי הזה) שקלתי לשלוח פניה לבצלאל, אבל גיליתי שהוא "נעלם" בשבוע האחרון מקווה שתוספת תגובות תעורר את הנושא. יום טוב, ריש...

המון בריאות! לבצלאל

אבל מה לגבי תגובה לגופו של עניין?! האם מלחמת יום כיפור לא ראויה לנושא חם? יש לי חבר שמנהל את אתר מורשת גבעת התחמושת של הצנחנים, הצעתי לו לפתוח פורום להלומי קרב (שחיים בתוכינו ואף כותבים כאן) האם לא ראוי לתת במה לנושא כל כך מהותי ומשמעותי במורשת המלחמות שלנו?

flashes

New member
נו באמת ריש...

אם הייתה מבקש שהנושא יקרא "השרדות מלחמת יום הכפורים" אולי היה לזה סיכוי אבל נוכח השרדות 3, שהיא הנושא הכי חם בתפוז בימים אלה, למלחמה ההיא אין סיכוי לנוכח "המלחמה" בין... אבי, זיו, הדס ושאר החברה (ואל תשאל מאין אני זוכרת את השמות... הקדימונים פשוט טוחנים לנו אותם יום ולילה על המסך)

siv30

New member
ריש באמת, גזום הגזמת יה גוזמן

היתה מלחמת יום כיפור? באמת?!! תפוז זה עסק מסחרי!! עוד מעט יבוא כל אלה שהחרטטנים שיספרו שתגיד תודה ותשתוקת!! כי הם לא חייבים לך ולי כלום. נו ריש, תמהה, ציפיות יש רק בכריות, ולא של תלמה!

ציפיות יש בכריות?...

הוסיפה סיוון ואמרה "והיונים של מוריס מחרבנות על הכביסה" אז למה אומרים שהיונה מביאה את השלום?... אה!

למעלה