המליצו לי בפורום מתכונים לשאול גם פה. מישהו

יעל גגג

New member
המליצו לי בפורום מתכונים לשאול גם פה. מישהו

יודע מה זה (בתמונה)?
זה ממתכון לקציצות מאוקארה (okara) ואני פשוט לא יודעת מה זה בכלל ואם אפשר להחליף את זה במשהו שזמין בארץ.
 

ימימה

New member
מסתבר שזה זרעי פשתן טחונים

רק מהסוג שנקרא "פשתן זהוב", שאני לפחות לא ראיתי עדיין בחנויות כאן. אולי מישהו יוכל לומר לך אחרת.
בכל אופן לפי מה שמצאתי בגוגל, הערכים התזונתיים של שני הסוגים זהים, כך שאני מניחה שפשתן רגיל טחון יעשה עבורך את אותה העבודה, אם כי קרוב לודאי יראה קצת אחרת בתוצאה.
http://he.wikipedia.org/wiki/פשתן
 

יעל גגג

New member
תודה רבה. מצרפת פה את הקישור למתכון

יכול להיות שיעזור לאחרים שמחפשים
ואם למישהו יש עוד מתכונים לניצול אוקארה, אשמח מאד.
אחרי הכנת טופו נשאר המון המון מהחומר הזה.
 
למעלה