המליצו על משחקים טובים לNeoGeo בקשה

shakedunay

New member
....

כל סידרת metal slug(כל הסידרה חובה!!!) כל סידרת king of fighters(הכי מומלצים אלו החדשים יותר) כל סידרת samurai shodown (הכי מומלצים אלו החדשים יותר) כל סידרת fatal fury (הכי מומלצים אלו החדשים יותר)

yoo

New member
לגבי גינג אוף פייטרס...

להפך החדשים יותר הם הגרועים יותר! (2001 ומעלה)

XplowBoy

New member
דווקא אני אהבתי את 2003...

ממנו התחלתי לשחק קינג אוף פייטרס ופאטל פיורי, משחק קל פשוט וכיף..

XplowBoy

New member
מה?

לא יכולתי לסבול את קינג אוף פייטרס כי כמו שאייל אמר "ניסיתי לשחק בזה כמו המשחקים של קפקום" אז אמרתי נו נתחיל לשחק בחרתי בטרי והתחלתי להתאמן... שניסיתי את קינג אוף פייטרס 98 אחרי שראיתי את סטרייט פיטר אלפא 4 המשחק הזה היה נראה לי מזה מסריח... את 2001 לא הצלחתי למצוא לו לינק לקוואקס(היה לי את הרום לא עבד על קווקס) אז לא שיחקתי בו(אני לא יכול לסבול את ניאו גיאו רייג' או אקס.. לא זוכר)

yoo

New member
המממ

כן גם אני לא סבלתי בהתחלה את פטאל פיורי וקינג אוף פייטרס. אבל עם טרי הכי קל להתחיל.

XplowBoy

New member
טרי הכי חזק שם לפי דעתי...

אני אוהב לשחק במשחק קפקום נגד אס אן קיי כי שמה אני יכול לבחור את שתי האלופים שלי, גם את טרי וגם את קן אז המשחק כזה סבבה

yoo

New member
נו באמת...

"הכי חזק" כולם יודעים שאין "הכי חזק" במשחקי מכות (כאל שהם לא מורטל קומבאט) יש לכל דמות יתרונות וחסרונות לעומת האחרים. לכן נהוג לבחור את הדמות האהובה עלייך.

XplowBoy

New member
כן אבל...

לדן הקרטיסט הזה אין יתרונות! הוא סתם אפס. וכן יש הכי חזק! בפליישטיישן בקפקום נגד אס אן קיי אקומה וריו עם הדארק אדום וגם המפגר הזה מאס אן קיי הם הכי חזקים(למרות שלאקומה יש טריקים הרבה יותר טובים מלשתייהם) וגם באקס נגד סטרייט פיטר, אקומה הכי חזק ובמרבל נגד קפקום הבוס האחרון הכי חזק! אבל בסטרייט פיטר אלפא זה קצת לא ברור...(יכול להיות שזה ריו קן או ביסון, כן הוא חלשלוש אבל הקומבו שלו מוריד ים מהחיים)

yoo

New member
שטויות...

אם טרי הכי חזק, אז אייך זה יתכן שאני מנצח אותו עם דמות אחרת שהיא לא טרי? תפסיק עם הגיבובים האלו, זה מתאים למשהו שהוא מתחיל במשחקי מכות.

XplowBoy

New member
אווווווו מה זה השטויות האלה?

עם כל אחד אתה יכול לנצח! גם במורטל קומבט! קשור איך אתה משחק!

XplowBoy

New member
מה עניתי לעצמי?

אז למה אמרת שיש הכי חזק במורטל קומבט?

למעלה