``המלך עירום``

רבקה ל

New member
``המלך עירום``

ברק!!!! הסיפור הפטאטי, על המלך העירום לבוש במחלצות סיפורי בדים, מעוטר בבדיות גבורה... ורק פנס קטן, חושף את מורך ליבו הרועד, מתכווץ באימה. מורך לב כנגד מימוש אולטימטום מורך לב בעמידה כנגד צורר, כעראפת מורך לב כנגד יריב פוליטי, עד כדי הצפנתו מזירת ההתמודדות. ורק אדם פשוט מהיישוב, שאינו ``עובד עיתונים`` (על בסיס עובד אלילים) ואינו מקדש את התקשורת העויינת ואינו קונה את הפרזות הגבורה ואומר רק מה שהוא רואה... יוכל לפלח צעקה רמה וחדה, אל מול ההמון. ``המלך עירום`` ואפשר גם, פחדן או שפן ורך לבב וחששן.

אלוני.

New member
זה יפה

שאתם משכנעים אחד ת`שני. אם החברים של נתניהו ירצו אז הוא יתמודד, אבל נוח להאשים את ברק . אני בכל מקרה, לו היה תלוי בי לא הייתי מאפשר לו להתמודד. הוא בחר לעזוב את הכנסת ואת הפוליטיקה מרצונו, מה שאת מבקשת זה שישנו את החוק במיוחד עבורו, כמו רפובליקת בננות מצוייה. אני מניח שהחברים שלו לא יתלהבו לעשות את זה אבל ברק יהיה אשם בזה. חזר האזרח המודאג מהגלות ? עכשיו הכל יהיה טוב, מכאן והלאה גאולה שלמה לעמו ישראל. בואו נחוקק חוק שנתניהו חייב להיות ראש ממשלה מתי שנוח לו, לא יותר פשוט ? למה לעטוף הכל בעטיפות מסובכות. האיש רוצה , מגיע לו . מכיוון שהפוליטיקה הינה אומנות האפשרי הרי שעוד נכונו הפתעות גם לנתניהו וגם לברק, אבל אנחנו כאן בשביל לדבר היום. יאללה בית``ר.

רבקה ל

New member
האם צעדו של ברק דימוקראטי?

תאכלס אלוני, עזוב לרגע...חוקים ותקנות. אנו בוחרים מנהיג על פי אמונתנו ביכולתו ואחריותו הלאומית. אז... האם נראה לך עם יד על הלב... שכאשר מנהיג אחד, מבחין שציבור גדול, נוהה אחר מנהיג אחר (לא נאמר רוב הציבור, עדיין אין לדעת...) האם זהו צעד הומני, אחראי ודימוקרטי מצד המנהיג הראשון למנוע מאזרחים רבים כל-כך, להצביע עבור מנהיג כראות עיניהם. ואל תדבר עמי על תקנות... משום שברק חתך וניסר חוקי יסוד... עם כניסתו לתפקידו כראש ממשלה. בקיצור, אלוני. האם זה אמיץ? הומני כלפי אזרחי המדינה? הוגן כלפי הדימוקרטיה כערך ולא כתקנון...והאינך בוש ולו מעט ומקווה שברק לא היה זקוק ל``טקטיקה`` הזאת?

אלוני.

New member
לא הבנתי

מה ההומניות קשורה לעניין? לא הבנתי מדוע את חושבת שראוי שמדינה תחוקק חוק מיוחד לאזרח מסויים. אבל עד כאן זה באמת לא חשוב, לא הבנתי למה ברק אשם גם בזה. ירצו חבריו שיחוקקו לו חוק מיוחד, הרי לברק אין רוב. בכל מקרה היום החלה הירידה של נתניהו גם בסקרים , וכפי שאמרתי צפויות הפתעות במערכת הבחירות הזו. נתניהו, כפי שהבנת ממני בעבר, מסמל בעיניי תת רמה שאליה המדינה הזו הגיעה, שפל חברתי שאני מקווה שלא יחזור שנית- לא הוא ולא השפל, זלזול בשלטון החוק בישראל- והמהלך שאת דורשת הוא המשך הזלזול הזה. הוא בחר להתפטר מהכנסת הזו, זו הייתה החלטה שלו. את החוק הוא מכיר טוב משנינו , הוא חתום עליו. כרגע עובדת כאן דינמיקה של : בא נראה אותו גבר . מכירה את דינמיקת הערסים הטיפוסית. זה מה שמנסים לעשות לברק. ברק מצידו העביר את הכדור לידי חובבי נתניהו, שיחוקקו להנאתם חוק או שיפזרו עצמם לדעת. ואל תפזרי את כל התחמושת, חכי קצת.

amor

New member
אלוני אתה מפליא . לא שיערתי שיש

בך מאגרי איבה בכמויות כאלה. למה לכעוס ברק התפטר מרצונו וידע מי יתמודד מולו ( או אולי לא ידע ? מי יודע )

אלוני.

New member
איבה?

זו לא איבה. פשוט לא יכול לשמוע את האיש, מותר לי ? אלרגי אליו, ולאנשים המקיפים אותו. אגב, מה שיפה בעיניי זה שאף אחד מהמקיפים אותו לא מגיע לקרסוליו, הם אפילו לא מסוגלים להבין אותו. אמרתי לך, האיש מסמל בעיניי תחתית שלא שיערתי שנגיע אליה, והגענו. ואני מקווה שלא נראה אותו בראש. ותהיינה הפתעות.

amor

New member
ברק לא מחליט אלא עושה מה שאומרים לו נעריו.

amor

New member
זה נחמד

לראות איך אתה מנסה למצוא רע בכל התחלה של טוב. כמו במלחמת שוורים אתה שומע ביבי ומיד קופץ . מה יש ? מה קרה ? הרי ברק בעצמו אמר שיצביע בעד שינוי החוק אז למה להציג תמיד רק רע ולא לנסות לבחון גם את הטוב שבדבר ? למה אלוני ?

אלוני.

New member
נתניהו?

עזוב, זה לא משהו רע בכל דבר . שים לב שלמרות שכפי שאתה אומר ברק אמר שיצביע בעד התיקון, הרי שעדיין יש נגדו טענות בעניין הזה . ונתניהו , אני לא מאמין לאף מילה של האיש, מה לעשות- יש לי חולשה אליו....

amor

New member
אל תתן לחולשותיך לפגוע במחשבותיך

נסה להתגבר על `` החולשה `` הזאת ותראה את העולם ורוד יותר. תן לאיש להבחר ( אולי גם תבחר בו ) ותבחן אותו לפי מעשיו ולא לפי דעות קדומות אשר נוצרו ברובן עקב פעילות משולבת של אמצעי התקשורת הנשלטים ע``י אנשי שמאל מובהקים. בס``ה שנינו מסכימים כי האיש מוכשר מאין כמוהו ואילו היה במחנה הנכון לא היתה עליו בקורת כה אכזרית ובלתי הוגנת.

למעלה