המלך צעק "סתום ת'פה!", העם עשה מזה רינגטון

rmoses1

New member
המלך צעק "סתום ת'פה!", העם עשה מזה רינגטון

המלך צעק "סתום ת'פה!", העם עשה מזה רינגטון "למה שלא תסתום ת'פה שלך?", "למה שלא תסתום ת'פה שלך?", "למה שלא תסתום ת'פה שלך?", "למה שלא תסתום ת'פה שלך?", נו, אולי שמישהו יענה לזה כבר!!! - כך ייתכן שנשמעת שיחה בבית משפחה ממוצעת בספרד, שאחד מבניה הוריד את הרינגטון הפופולרי בו נשמע מלך ספרד, חואן קרלוס, מתפרץ לעבר נשיא ונצואלה, הוגו צ'אבס. ב"גרדיאן" דווח כי התפרצותו הלא-דיפלומטית של מלך ספרד הפכה לכה פופלורית, שמלבד חצי מיליון הרינגטונים שהורדו, היא מעטרת גם מיליונים של חולצות טריקו, ספלי קפה ואתרי אינטרנט. דייויד בראוו, עורך דין המתמחה בזכויות רוחניות, התריע כי השימוש בהקלטה של המלך כרינגטון הינה הפרה של זכויות המחזיק בכתר. אלא שחברות רבות עקפו את האיסור החוקי והשתמשו בשחקנים שחיקו את קולו של המלך. באתר האינטרנט יוטיוב מופיעים כבר כ-700 סרטונים פארודיים על התבטאותו של המלך. החל בסרטון של הקומיקאי בני היל וכלה בפרסומת של כוכב הכדורגל הברזילאי רונלדיניו, שהשתמש בפארפרזה על דברי המלך. ובינתיים, בעוד שונצואלה וספרד מתקשות ליישר את ההדורים ביניהם, צעקתו של המלך מהדהדת בכל חצי האי האיברי. מתוך YNET ולמי שפספס, הקטע המלא ב-youtube

maozeitan

New member
יש גם חולצות עם הכיתוב הנ"ל ואפילו...

בר בסביליה המציא טאפאס מיוחד שנקרא y por que no te callas? עד כדי כך הגיע לפה הטירוף הזה... אתה הולך ברחוב מדבר עם חבר שלך וכל משפט שני הוא אומר לך לסתום ת'פה... ממש טירוף אפילו יותר מימי ז'וז'ו חלאסטרה והקודמי סטור. (מי שזוכר היינו רואים ואז מחקים אותם בבית ספר את המבזק של ז'אק את ז'וז'ו יש לי יש לי וכמובן השירים שלהם)

abcxyz

New member
איזה...

איזה עילג אתה! מה לא ראית ש rmoses1 כבר כתב שיש חולצות? לך תלמד לקרוא!

maozeitan

New member
ת'אמת לא קראתי אולי יש תקציר לקטע?

זה כל כך ארוך שאין לי כוח לקרוא.

למעלה