המלכה והמלך!!!!!

libi k

New member
המלכה והמלך!!!!!

אתם יודעים שמייקל ג`קסון חוזר בספטמבר עם אלבום חדש,אבל אתם חושבים שהוא יצליח לחזור בגדול ולהשיב את כבודו כמלך? אני יודעת שהוא משתף פעולה עם הרבה מהכוכבים,אבל ניראה לי שעדיף שהיה עושה זאת לבד. (ומה דעתכם על האשמות שיש נגדו?)

MadonnaFan

New member
לא נראה לי...

כאילו, היו מלא קאמבקים בזמן האחרון אבל לא נראה לי שזה יצליח, אלא אם כן הוא ממש עדכן את עצמו. אין לדעת. דרך אגב אני שרופה על הדואט שהוא עשה עם אחותו (שאני לא סובלת) פעם, Scream. מכירים? שיר גדול וגם קליפ לא רע. איזה האשמות? אלה עם הילדים? שמעי, גועל-נפש אבל אנחנו לא שופטים ואנחנו לא יכולים לדעת. מצד שני הבנאדם נותן את רוב הירושה שלו לקוף- המחמד שלו (בערך בגובה שלו), אז אולי הוא לא ממש יציב נפשית... מצד שני מי אני שאשפוט אנשים לא יציבים נפשית *נאבקת באנשים עם החלוקים הלבנים* ^מעין^

libi k

New member
שאלה לי אליך מעיין......

כמה זמן את מעריצה של מדונה? אני יודעת שאת דיי צעירה אז בגלל זה אני שואלת. ומה גרם לך לאהוב אותה?

MadonnaFan

New member
אני-

מעריצה אותה 3-4 שנים, אני לא זוכרת בדיוק *דופקת את הראש במקלדת בנסיון לאוורר לעצמי את התאים האפורים*. ואת? @מעין@ חסרת התאים האפורים...

libi k

New member
אני בערך....

6 שנים מאז שראיתי (ועשינו כבלים) את human nature המדהים,ומאז אני מסרבת להיפרד מהמלכה!

einzuc

New member
לא נראה לי...

הוא היה די הרבה זמן מחוץ לעולם המוזיקה... ולמרות שהוא הזמר בה´ הידיעה, אין לא כבר ממש מעריצים... וחוץ מזה הניתוחים הפלסטים שהוא עשה באף לא הכי הועילו לתדמית... -עינת-

למעלה