המלפפונים של בית השיטה

המלפפונים של בית השיטה

שוב פרסומת שמעלה תמיהות: גבר (חנן גולדבלט???!) מודיע לאשתו שהוא עוזב אותה לטובת אשה אחרת והיא מגיבה בחיוך ובהנאה, מדוע בגלל טעמו המופלא של המלפפון החמוץ אותו היא אוכלת. מעבר לשאלה המתבקשת- מה הקשר??? עולה אסוסיאציה הקשורה לנשים האוכלות מלפפונים חמוצים- ידוע כי זה מה שנשים אוהבות לאכול כשהן בהריון. אם כן, מה רוצה הפרסומת להגיד, שהבעל עוזב את אשתו כשהיא נכנסת להריון? אל תאשימו אותי בפרשנות מרחיקת לכת, לא יכול להיות שמשרד הפרסום (קשר בראל) לא חשב על הפרשנות הזו והוא הלך עליה במודע. אין לי מושג למה. מירן

GK_FF

New member
יפה אמרת!!!! ../images/Emo45.gif

חוצמהפרסומת הזאת אני גם שונא מאוווווווד את הפרסומת של "קראנצ´יס" (ככה קוראים לזה??) אם האיש השמן שמרים מסקולות ואז הבנות המפגרות אוכלות והורסות לו את החדר - למה הפרסומת הזאת כלכך אלימה ו"לא מתחשבת"??? בהתחלה אם שמים לב רואים שהבנות עצובות, בדיכאון כזה, אז כאילו הן מעבירות את זה אליו, לדעתי הפירסומת הזאת ממש מטומטמת ואני לא מבין אם היא ביכלל העלתה למאכל אחוז אחד של רייטינג......

tuchi

New member
זה חיכוי

של air bis הפרסומת של איר ביס הייתה כמעט אותו דבר, אנשים אוכלים ודברים מתפוצצים

GK_FF

New member
כן, אבל הפרסומת של אייר-ביס הייתה

יותר טובה...... גם היה לה עיצוב צבעים יפה

איכסה

הפרסומת של אייר ביס מגעילה בטירוף. וכן, גם של קראנצ´יס. חוצמזה שהאיש שם שמן ומכוער

יהווה

New member
צודק.... 100%

אבל, מה הבעיה בדיוק לא הבנתי...?... אפילו עם הדימיון המרחיק לכת שלך.. שהגעת לזה שהוא עוזב אותה כי היא בהריון.. ואולי הבת שלהם בת ה 15 מכורה לסמים קשים... אבל זה כל הרעיון של הפירסומת... שמרגישים את הטעם של המלפפון וכל הצרות עוברות ונשכחות באותו הזמן... כמו סמים... עשו עבודה מצויינת..

סחה על הניק

אהבתי את הניק ניים שלך. ולעצם העניין, לא אתה חברה מסחרית, האם היית רוצה לשדר שהמוצר שלך מעודד גברים לזרוק נשים בהריון? מילא אם הפרסומת הייתה בסגנון הומור מטורף, אבל היא לא, אז מה הקטע? מירן

יהווה

New member
תודה תודה מירן.... ../images/Emo17.gif

ככה.. יצא לי ניק כזה.. (שהרבה דעות מאחוריו).. אבל לעניין.... אם כבר הגענו למסקנה (המרחיקת לכת קצת..)... שהיא בהכרח בהריון.. אני לא חושב שמסיקים מהפירוסמת שהוא עוזב אותה בגלל ההריון.... ההריון רק מוסיף לתענוג שהמלפפונים מביאים לה... לא רק שהוא עוזב אותה, הוא גם עושה את זה (במקרה) כשיש עוד צרה.. שזה הילד שתופח לך בבטן
... זה עניין פסיכולוגי עמוק.. ביי בנתיים

נכון שלא בהכרח, אבל

אף אחד לא יכול להגיד שהיא בהכרח בהריון כי לא רואים את הגוף שלה ולא מדברים על זה בסרט. אבל כשעושים סרט פרסומת, חושבים על כל ההקשרים שאנשים עשויים לעשות לטובה ולרעה ומשתמשים בזה כדי להעביר את המסר. הרעיון שהאשה בהריון זו לא פרשנות מאוד מרחיקת לכת ולכן מעניין אותי מאוד איזה מסר הוא משרת. מירן

למעלה