|המלצהיום כייף לתושבי הצפון והדרום

graciella

New member
|המלצהיום כייף לתושבי הצפון והדרום

ברכות לכלם/ן לתושבי הצפון והדרום יום מיוחד במינו בחסות חברינו של "הרוח הגדולה" יום שישי 4 באוגוסט בפארק הירקון בואו חברים לבלות ולהתפנק בטיפולים (אלטרנטיבביים), סיפורי שאמנים, סתם יום של כייף והתפרקות ברוח שבטית. כל הטיפולים והפעילויות בחינם לתושבי הצפון והדרום כל הכבוד לרוח הגדולה חברים יש מה ללמוד מקהילה מכובדת זו!!! צירפתי את מכתב ההזמנה שאלות ועוד התקשרו אלי 052-5115694 גרסיאלה

מה התוכנית?

מה הולך להיות ובאיזה סדר? מי מגיע? מה המחירים לאלה שאינם תושבי צפון\דרום? ומאיזה שעה באמת?

graciella

New member
../images/Emo26.gif

לילדים: o הפעלות, o סיפורי עמים ע"י מספרים מקצועיים, o מעגלי שירה ותיפוף אינדיאניים, o יצירה ע"י מנחים לאומנות ועוד. למבוגרים: o מעגלי דיבור – סיפורים עתיקים העוזרים לנו להתמודד עם בעיות בוערות o שאלות ותשובות על אורח החיים בתרבויות אדמה עתיקות o מעגלי שירה ותיפוף o פעילות אינדיאנית o מסרים מקלפי חיות o הרצאה על נומרולוגיה o הרצאה על פנג שוואי טיפולים מטפלים שהוכשרו ע"י הרוח הגדולה ואחרים יציעו טיפולים שמטרתם הרגעה ועזרה בהתמודדות עם פחד וחרדה: קורי אור, שיאצו, הילינג ועוד. מסתבר כי הפעילויות בחינם

אז מי מגיע? ובאיזו שעה?

נראה לי שאני אקפוץ בבֹקר, ואם יהיה נחמד אשאר עד הצהריים. אני במרכז בכל מקרה, עקב כך שאני משתחרר ביום ה'... אז עוד מישהו מתכנן להיות שם באזור 11? נוכל לעשות מזה מפגשון פורום!

gwizard

New member
אני

דווקא הרעיון מאוד נראה לי ואני אדבר עם הרוח הגדולה בנוגע לטיפולי רייקי שביכולתי להציע. נראה מה יצא בסוף עם הזמן שלי כי כרגע אני לא יודע בעצמי מה הלו"ז שלי, אבל אם אהיה פנוי - אשמח לבוא ולתרום את חלקי.

gwizard

New member
טוב, אז לא

הלו"ז שלי דיבר אחרת ולצערי לא אוכל להגיע. אם מישהו ממש ציפה לראות אותי (כן בטח) - סורי.

למעלה