המלצה[אולי ספויילרון]

soapsfan

New member
המלצה[אולי ספויילרון]

לכל מי שיכול להגיע לחנות של עולם הירחונים:יצא בארה"ב לפני זמן לא רב העיתון המסכם של SOAP OPERA UPDATE לסיכום שנת 2003 עם מבט ל2004.אני לא בטוח מה יש בו אבל זה עיתון מס' 2 של המהדורה הזו..העיתון הראשון שיצא לפני שנה ואני מחזיק אותו כאן היה בהחלט עיתון שווה..מה היה בו של תשוקות?: מקבץ חדשות על מה שקרה מאחורי הקלעים ב2002,המון תמונות צבעוניות וגדולות..למשל של השחקן שמגלם את ג'ון,שלשואיס,של שרידן[תמונה מהממת]..עלילות נבחרות משנת 2002 של כל הסבוניות,חתונות,2 עמודים עם תמונות של כל הצוות[מתחת לכל תמונה רשום ארת שם השחןק,הדמות וכמה דברים על הדמות ב2002] ועוד הפתעות..מון דברים לכל תוכנית.ואם אתם כבר הולכים שלם,חכו ל2004 ואז תוכלו למצוא את גיליונות סיכום השנה של SOD[כל מיני בחירות]ושל SOW[הHIT והMISS של כל תוכנית ב2003]. הידעתם שמסיכת לואיס נבחרה כMISS לפי סואפ אופרה ויקלי ב2000?חחח מעניין למה!

IrIsH BaBe

New member
ייאאאאאא

זה בל ושון אני רואה שם בשער??? איזה חמודייייייםםםם!!!! יש מצב לשים תמונות המעיתון??

QsomeoneQ

New member
אני רואה את טים טים ../images/Emo6.gif

ולא הבנתי את הקטע על המסיכה של לואיס..

soapsfan

New member
אז ככה

כל שנה בSOAP OPERA WEEKLY הם כותבים לכל תוכנית את הHIT[הלהיט..הדברים שכן עבדו] ואת הMISS[הפספוס].ומסיכת לואיס נבחרה ב2000 לMISS.

IrIsH BaBe

New member
סורי שאני בלי קשר...

פשוט פורום ימי חיי קצת יבש...אז רציתי לשים את הזוג המושלם שלייייייייייייייי בל כזאת יפהההההה ושון איזה מושלם...אני אומרת לכם..אני רואה את הסידרה בגלל שון המושלם!

IrIsH BaBe

New member
אחלה של תמונה יש לך

בפרטים! איזה כוסון שוווןןןן אמא'לההההההה

נכון שון

הוא פשוט כוסון מהלך לפי הספירה האחרונה שלי יש לי איזה 200 תמונות שלו אני פשוט אובססבית אליו. אבל הכי מפגרות זה חברות שלי הם אומרות איזה מכוער איזה מכוער כן בטח הוא הכי יפה שיש באופרות סבון

IrIsH BaBe

New member
אל אלוהייייייייייייייייייייייייייםם

לפחות היית שמה סימן אזהרה לפני או משהו כזה.... כמעט התעלפתייייייייייייי את מוזמנת להמשיך...

shasha14

New member
בפורום אופרות סבון יש גלריה של שון

ובל. יש להם גם גלרייה משותפת....... קישור--שמתי קישטור אבל לא בטוח זה יעבוד.....אז אני פשוט ישים את הכתובת ותעשי העתק הדבק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=126&galleryId=5851

IrIsH BaBe

New member
go onnnnnnnnnn

pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee בשבילי ובשביל כל בנות הארץ---איזה כוסוווווןןןןןןן

python 4

New member
מה הבעיה? שלחו אותו לפנימיה

לפני שנה, והנה הוא חזר בן 16, כמו תמיד. את לא יודעת שבפנימיות של אופ' סבון מאכילים את הילדים בהורמונים??

למעלה