המלצה אחרונה - משקפי שמש לא יקרים ונוחים לרכיבה?

המלצה אחרונה - משקפי שמש לא יקרים ונוחים לרכיבה?

לא בא לי להוציא 700+ ש"ח על רודי פרוג'קט,

ראיתי בשתי חנויות מוצר שנקרא red rock במחיר מפתה, מישהו ניסה אותם?

יש דגם יותר מומלץ?

steiff

New member
נוחות זה עניין אינדיבידואלי

מחיר זה שילוב של מיתוג ואיכות.

החיסרון של רודי הוא המחיר.
היתרון הוא הנוחות (אפשר להתאים ולכוון כמעט לכל מבנה גולגולת ופרצוף), האיכות (עדשות ברמות שונות כולל עדשות מתכהות, עדשות גמישות שנשרטות ונשברות פחות, אפשרות להתקנת תותב אופטי, אפשרות להתקנת עדשות אופטיות) ובשרות.

בשביל כבוד צריך לעבוד. הרודי שלי החזיקו יותר מעשר שנים והחלפתי את המסגרת בגלל שהצבע התחיל להתקלף מהמסגרת. את העדשות החלפתי כמה פעמים - בעיקר כשהתחלתי להרכיב משקפיים אופטיים ונזקקתי לדיאופטר. לפני שנה החלפתי את המסגרת לאחת חדשה- בדיוק אותו רודי ריידון. סוס מנצח לא מחליפים.

אבל העניין הוא הנוחות, ניגור הזיעה, נידוף אדים (חשוב בעיקר בחורף). השתמשתי בעבר במשקפיים של אדידס - עלו חצי מרודי, היו מצויינים לשנה עד שהסיליקון באף התפרק ולא היה עם מי לדבר על תיקון. כשהסיליקון באף במשקפיים של רודי התחיל להתפרק - החליפו אותו בחנות במחיר מצחיק.

נסה גם אוקלי - יקרים אפילו יותר. מעוצבים יותר ושימושיים פחות.

שמעתי דברים טובים על טיפוסי Tifosi אבל לא התנסיתי. המחיר צריך להיות קצת פחות מרודי. לא יודע לגבי השירות.

The Pinky P

New member
אם בא לך על רודי פרוג'קט או מותג דומה -

מדוד בארץ וחפש את אותו דגם בחנויות אינטרנטיות.

ככה גם תתרום להוזלת המחירים בארץ.

cohenr1

New member
משקפיים שנקראים R3

יש לי מכר שמייבא אותם מחו"ל משקפיים יפות איכות מעולה מחיר שווה לכל נפש גם יש לאן לחזור בן אדם מדהים

אריאל m

New member
אני משתמש בserfas

סביב ה300 שח ואתה מקבל 4 זוגות עדשות
לי אישית הם ממש נוחות

faloou

New member
משקפיים נוחים הם כאלו שיושבים טוב

ולא זזים.
לא מצאתי שום יתרון לרודי פרוג'קט על סתם משקפיים במאה שקל, אלא אם אתה צריך פתרון לעדשות אופטיות.
תבחר זוג שיושב נוח ורמת הכהות שלו נוחה לך, וסה טו.
&nbsp
&nbsp

למעלה