המלצה- אתמול בערב ביקרתי ביקבי

WhiteBear

New member
שבוע הבא - פסטיבל הופעות ריקוד בסוזן דלל

היי חברים, לחובבי הריקוד שביניכם: למרות שאני בעצמי אינני רקדן, אך אישתי (לעתיד) היא כן. וביחד, היא ואני, הקמנו אתר שעוסק במחול בישראל (בשפה האנגלית), בכתובת: www.danceinisrael.com/ ולמה אני כותב אליכם, אם האתר באנגלית: כיוון שבשבוע הבא יש כנס שכמעט שאיננו מפורסם ברשת בשם אינטרנשנל אקספוז'ר 2008 (כן כן, למרות שזה 2009), שבא מיטב הכוריאגרפים יציגו יצירות חדשות במרכז סוזן דלל (עבור מבקרים מרחבי העולם, שבאים להחליט את מי מהיצירות לייבא לארצם). ונכון לכרגע, המקום היחיד ברשת (שידוע לי עליו) שמכיל את התוכניה להורדה הוא הקישור הבא: http://www.danceinisrael.com/2009/01/international-exposure-2008-full-program/ אז חשבתי שתרצו לדעת אודותיו. בברכה, טל

שאלה, תודה:)

יש לי חברה שיש לה יומולדת 18 ואנחנו רוצות כמה חברות ללכת למועדון קריוקי או משהו... עכשיו לא כולנו בגיל 18 ולא יכולות להיכנס לכל מקום וגם אפילו מבחינתה לשכור אבל אם יש מקום קטן. או אם יש לכן הצעות איך לחגוג 18 עם לא הרבה אנשים. ד''א זה ת''א, ראשל''צ וכו'. תודה מראש!

המלצה- אתמול בערב ביקרתי ביקבי

צרעה, במפגש שאורגן על ידי ארגון המתרגמים. ראשית - נסיעה לשם בשעות אחר הצהרים - נוף מקסים בין יערות. שנית - המקום עצמו קסום. שלישית - ארוחה קלה שכללה גבינות מצוינות, לחם טרי, זיתים מתוצרת המקום (יש להם שם מטע זיתים משל עצמם, כנראה ותיק מאד), שמן זית מעולה ויינות..... טעמנו חמישה סוגי יינות (אחרי הטעימה השניה כבר כולנו היינו עליזים מאד). ובחורה צעירה שספרה על תולדות היקב (בוטיק), סוגי היין שהוא מייצר, שיטות הייצור ועוד ועוד ועוד... כמובן תוך כדי טעימה. שעה וחצי של בילוי מקסים, מיוחד ושונה מהרגיל. יצאנו משום קצת ככה.... שמחים כאלה, אבל היה בהחלט כדאי. וביחוד משום שאחר כך אפשר לרכוש שם יינות, זיתים, ריבות ושמן זית. הכל מייצור מקומי. דרך אגב - באביב ובקיץ יש להם שם בחוץ שולחנות עץ, ומגישים שם פלטות גבינות עם יין ולחם טרי.... יאממי.... והנוף בחינם.

שיכורה ולא מיין ../images/Emo5.gif

בוקר טוב..... כשאכלנו בטארטן בשישי האחרון, גילה לנו דייב אחד הבעלים שייקבי צרעה עורכים השבוע השקת יינות חדשים, והם הוזמנו להכין לקבלות הפנים את הקייטרינג . אז כנראה שגם את אכלת טארטן....
בקייץ כייפי שם תחת הסככה מקבלים סלסלת לחם וגבינות ואפשר להתחרדן שעות. עוד בצרעה....... מאחורי הקבוץ יער מקסים שמתמלא עכשף פריחה בקבוץ עצמו פינת חי אפשרות לסייר ברפת כולל חליבה מחסן יד שניה ומעל הקבוץ על הגבעה תצפית נפלאה אל העמק כולל יקב פרטי בשם יקב מוני , שהבקור בו חוויה . הם מארחים בתוך מערה חצובה בסלע הצמוד לכנסייה עתיקה עם רצפות פספיס ופרסקו . שווה ביקור אם יש רכב פרטי. המשך יום נעים ותודה ששתפת

היקבים באמת השיקו יינות חדשים, ואחד

מהם גם קיבלנו לטעום. מסתבר שהיינות של צרעה מבוקשים מאד, וחלקם אוזלים במהירות. ואם הם אוזלים - עדיין יש שם זיתים מצויינים וריבה משגעת.

ה דרומי

New member
בפניה של לכיון מערת אבשלום טיפה אחרי הפניה

ימינה יש שילוט. נקודה קטנה שראיתי מהכביש
יות לא נכנסתי לאזור שמאחורי הישוב שטח צבאי סגור לא נתנו לעבור. אבל לכיון רעים ראיתי פרחיה במקבץ קטן.

על זה עוד לא שמעתי ../images/Emo10.gif

מי לא נותן לכן להכנס למועדון קריוקי? אנני חושבת שיש הגבלה של גיל במקומות האלה..... מה דעתכן ללכת לסינימה סיטי בצומת גלילות לצפייה פרטית בסרט? או אולי למסעדה+ סרט מזל טוב לחברה

למעלה