המלצה בבקשה למתכון מוסקה חצילים

alphac

New member
המלצה בבקשה למתכון מוסקה חצילים

היי
אשמח לקבל המלצה על מתכון מוסקה חצילים
תודה רבה.
 

פוקסי99

New member
מפרום/ מוסקה

יש לך כאן סדנא להכנת מפרום ממליץ לך להחליף את תפוחי האדמה בחצילים ןלבשל כמו עם תפוחי האדמה ותקבלי מוסקה נהדרת
את יכולה לטגן מעט את החצילים ואז למלא בבשר ולבשל ברוטב
מקווה שעזרתי

יש לך כאן סדנא להכנת מפרום ממליץ לך להחליף את תפוחי האדמה בחצילים ןלבשל כמו עם תפוחי האדמה ותקבלי מוסקה נהדרת
את יכולה לטגן מעט את החצילים ואז למלא בבשר ולבשל ברוטב
מקווה שעזרתי

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/99256956/אוכל_ומשקאות/מתכונים
 
musaka

https://www.youtube.com/watch?v=Z_GcsR7Q99s

הערות למתכון:
1. מעדיף ע"פ הבשמל להשתמש בשמנת לבישול.
2. אני אוהב לעשות 2 שכבות חצילים וביניהם הרגו (בשר) ולא כמו בסרט.
3. מעל לשכבת החצילים העליונה, אני שם פרוסות דקות של עגבניות וגבינה צהובה.
4. חצילים בתנור עם מעט שמן. החציל אוהב שמן וסופג המון. במלון שעבדתי, הכינו מנות אישויות בכוסיות אלומיניום (קוקט) ואת החציל בטיגון עמוק. למרות
שנתנו לו להגיר שמן מעל רשת, זה עדיין המון שמן. כמובן שבטיגון עמוק במצלה לא השתמשו בשמן זית.
5. את הרגו (הבשר הטחון המטוגן) אפשר להכין בדרכים שונות לפי הטעם, כמו למשל רוטב לבולונז, אפשר להוסיף כוס יין אדום כ-20 דק' לפני שמורידים מהאש.
גם את השום לא שמים בהתחלה מפני שהוא מאבד מטעמו. שמים בערך עם היין.
6. אני מכין בתבנית אלומיניום.
7. אגוז מוסקט: אני לא שם במוסקה, אבל אגוז מוסקט לקנות אגוז (שלם) ולגרד.
מה שמוכרים פה בתור תבלין טחון - זה לא בטעם של מוסקט.
8. בתיאבון ושבת שלום
 

ornme1

New member
נראה מתכון מעולה.

אני נוהגת לקלות את החצילים על מחבת פסים מרוחה בשמן זית, כך שאינם סופגים שמן.
אפשר גם למרוח את הפרוסות בשמן זית ולקלות בתנור עד שמזהיבים מעט.
 

alphac

New member
מיכאל, פוקסי, תודה רבה!

המתכונים שלכם נראים מעולים! מצפה להכין אותם.
 
למעלה