המלצה בבקשה מישהויכול בקשה להמליץ לי על ספר כלשהו בתחום היסטוריה לשם מתנה למורה להיסטוריה
N natalyp New member 6/4/03 #1 המלצה בבקשה../images/Emo70.gif מישהויכול בקשה להמליץ לי על ספר כלשהו בתחום היסטוריה לשם מתנה למורה להיסטוריה
המלצה בבקשה../images/Emo70.gif מישהויכול בקשה להמליץ לי על ספר כלשהו בתחום היסטוריה לשם מתנה למורה להיסטוריה
פ פרידנברג New member 7/4/03 #2 המלצה להגיע ביום חמישי ליריד הספרים בדיזנגוף. מחכות הרבה הפתעות וכמובן המלצות. יש לי הרבה ספרים ובהחלט מומלצים יהודית
המלצה להגיע ביום חמישי ליריד הספרים בדיזנגוף. מחכות הרבה הפתעות וכמובן המלצות. יש לי הרבה ספרים ובהחלט מומלצים יהודית
S sevron New member 7/4/03 #3 ספרים ישנים "נדירים" כל ספר חדש שנמכר כעת יהיה פחות מענין.. דוגמאות: קובץ "השומר" הוצאת ארכיון העבודה משנת 1946 לורנס בחיים ובאגדה/אסף מיכאל הוצאת דבר משנת 1936 יש עוד רבים וטובים ומחירהם דומים לספרים שיוצאים היום... פני אלי במסר אם זה נשמע מעניין
ספרים ישנים "נדירים" כל ספר חדש שנמכר כעת יהיה פחות מענין.. דוגמאות: קובץ "השומר" הוצאת ארכיון העבודה משנת 1946 לורנס בחיים ובאגדה/אסף מיכאל הוצאת דבר משנת 1936 יש עוד רבים וטובים ומחירהם דומים לספרים שיוצאים היום... פני אלי במסר אם זה נשמע מעניין