אורני המקורית
Active member
400 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
1.5 כוסות קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
למריחה – 2 כפות חמאה מומסת (התעצלתי ללכלך מברשת וטפטפתי טיפה שמן זית)
מלח גס לקישוט (ויתרתי)
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C ולהכין תבנית עם נייר אפייה.
2. בקערה שמתאימה למיקרו לחמם עד להמסה את המוצרלה.
3. להוסיף קמח שקדים, אבקת אפייה וביצים. לערבב היטב וללוש ליצירת בצק.
כדאי לעבוד בידיים עטויות כפפות.
*במידה והתערובת "רטובה" מידי, הוסיפו עוד 1-2 כפות קמח שקדים.
4. להרטיב את הידיים (עם הכפפות) וליצור 14-15 כדורים בגודל ביצה בערך. לסדר את הכדורים בתבנית
מרופדת בנייר אפייה. קחו בחשבון שהם משתטחים ותופחים. להבריש את הכדורים בחמאה מומסת ולפזר מעל מעט מלח גס.
5. להכניס לתנור לכ-25 דק', עד להזהבה. חום בינוני.
1.5 כוסות קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
למריחה – 2 כפות חמאה מומסת (התעצלתי ללכלך מברשת וטפטפתי טיפה שמן זית)
מלח גס לקישוט (ויתרתי)
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C ולהכין תבנית עם נייר אפייה.
2. בקערה שמתאימה למיקרו לחמם עד להמסה את המוצרלה.
3. להוסיף קמח שקדים, אבקת אפייה וביצים. לערבב היטב וללוש ליצירת בצק.
כדאי לעבוד בידיים עטויות כפפות.
*במידה והתערובת "רטובה" מידי, הוסיפו עוד 1-2 כפות קמח שקדים.
4. להרטיב את הידיים (עם הכפפות) וליצור 14-15 כדורים בגודל ביצה בערך. לסדר את הכדורים בתבנית
מרופדת בנייר אפייה. קחו בחשבון שהם משתטחים ותופחים. להבריש את הכדורים בחמאה מומסת ולפזר מעל מעט מלח גס.
5. להכניס לתנור לכ-25 דק', עד להזהבה. חום בינוני.
נערך לאחרונה ב: