במיוחד בשבילך - המתהוללת..
בורגול וירקות בסיר אחד
מצרכים
2 כוסות בורגול עבה
1 בצל גדול
1/4 כוס שמן
3 גזרים מגורדים
כוס שעועית קפואה
כוס אפונה קפואה
4 כוסות מים רותחים
2 כפות סויה
מלח, פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
הוראות
נברור ונשטוף את הבורגול.
בסיר גדול ורחב נטגן בצל ברבע כוס שמן עד להשחמה, לאחר טיגון נוציא את הבצל לצלחת.
נכניס לסיר בורגול, גזרים מגורדים, שעועית, אפונה ו-4 כוסות מים רותחים, נערבב היטב.
כעת נוסיף לסיר תבלינים וסויה ונערבב בשנית.
נבשל את הבורגול עם כל הירקות על להבה נמוכה, כ-20 דקות בישול, עד שהנוזלים נעלמים.
לאחר 20 דקות נכסה להבה, נשאיר את הבורגול מכוסה לעוד כ-5 דקות, נפתח מכסה נערבב בעדינות עם מזלג ונפזר את הבצל המטוגן.
בורגול וירקות בסיר אחד
מצרכים
2 כוסות בורגול עבה
1 בצל גדול
1/4 כוס שמן
3 גזרים מגורדים
כוס שעועית קפואה
כוס אפונה קפואה
4 כוסות מים רותחים
2 כפות סויה
מלח, פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
הוראות
נברור ונשטוף את הבורגול.
בסיר גדול ורחב נטגן בצל ברבע כוס שמן עד להשחמה, לאחר טיגון נוציא את הבצל לצלחת.
נכניס לסיר בורגול, גזרים מגורדים, שעועית, אפונה ו-4 כוסות מים רותחים, נערבב היטב.
כעת נוסיף לסיר תבלינים וסויה ונערבב בשנית.
נבשל את הבורגול עם כל הירקות על להבה נמוכה, כ-20 דקות בישול, עד שהנוזלים נעלמים.
לאחר 20 דקות נכסה להבה, נשאיר את הבורגול מכוסה לעוד כ-5 דקות, נפתח מכסה נערבב בעדינות עם מזלג ונפזר את הבצל המטוגן.