המלצה "בית במדבר" במצפה רמון

המלצה "בית במדבר" במצפה רמון

במקום יש 5 צימרים. ראינו שניים מהם, אחד בנוי כסטודיו עם חדר אמבטיה נפרד, והשני הוא סוויטה ענקית עם חדר אמבטיה שמשקיף לנוף. (אין ג'קוזי אבל האבמטיה גדולה ומפנקת). הצימרים חדשים, מעוצבים מדהים, הרבה עץ, רצפת פרקט, מאוד מוארים. ארוחת הבוקר גדולה וטעימה. יש לשים לב שהמקום נמצא בתוך היישוב, אמנם באזור שקט, אבל לא פרטי לחלוטין.

אמצ"ש-450 ש"ח, סופ"ש - 600 ש"ח

אם אני לא טועה.. אנחנו שילמנו באמצ"ש 400 ש"ח ללילה, היות והתארחנו 4 לילות. המחיר כולל ארוחת בוקר.

alonaski

New member
תודה. תוכלי לומר לי בבקשה גם -

אם הייתם שם 4 לילות - איפה אכלתם ארוחות ערב? אשמח גם לשמוע איפה נהנתם במיוחד ואיפה אתם לא ממליצים. תודה, אלונה

האמת, אין הרבה אופציות..

לילה אחד אכלנו ב"חבית" - היה סביר, לילה אחד ב"סוכה במדבר" - היה נחמד, יש הרבה חוות בודדים באזור, כך שאם תגיעו בסופ"ש יש יותר אופציות. בישלנו גם בצימר כך שהסתדרנו.

alonaski

New member
או קי. תודה. האם סוכה במדבר יש להם

"חדר אוכל"/מסעדה לאורחים שלהם? פשוט מגיעים או צריך להתקשר ולהזמין מראש? איך זה מתנהל שם?

נראה לי שצריך להזמין מראש.

אותנו הזמינו אז אני לא ממש יודעת.. הבעלים של בית במדבר קשורים גם לסוכה במדבר אז פשוט תבררי איתם.

שמר2

New member
אופציה לא זולה אבל טובה

לאכול ארוחת ערב בפונדק רמון (שלא כאורח)- אחד המלונות הבודדים שבאמת שווה לאכול בו אפילו אם ישנן מסעדות בסביבה ולא רק מתוך כורח. אם יושבים במיצפה תמיד כדאי לשבת בקפהנטו שבאחד המרכזים המסחריים: מין אי של תל אביביות אבל לחיוב.

למעלה