המלצה בנוגע לקניית קונסולה

raphgold

New member
המלצה בנוגע לקניית קונסולה

שלום,
אני מעוניין לקנות קונסלה לילדים, על מה הייתם ממליצים?

האם יש קונסולות שניתן להוריד להם משחקים מהאינטרנט?

תודה

תן רקע על הילדים, בני כמה הם, איזה קונסולות יש להם?

אם מדובר בילדים בגיל 8 ומעלה, שהורה אתה מרשה להם לשחק במשחקים כמו GTA ומשחקים אלימים אחרים באקבוקס ובPS3- קנה להם PS VITA - מדובר בקונסולה שמציעה את החוויה הכי קרובה למה שהם כבר מכירים מהבית עם הגרפיקה הכי טובה וכפתורים וממשק שמזכיר את הקונסולות הביתיות.

אם אתה הורה שנלחץ מהאפשרות שהילדים שלו ישחקו במשחקים אלימים, ומאוד חשוב לך שהם ישחקו במשחקים לא אלימים ואתה משתתף ומפקח על כל הקניות שלהם, ונלחץ מהאפשרות שהם יחשפו לדם וירטואלי, אז ה3DS היא האופציה הכי טובה שלך, היא מציעה את משחקי סופר מריו, פוקימון, סמאש, ומשחקים אחרים שמבוססים על סרטים שהם מכירים ויכולים לאהוב.

raphgold

New member
קצת רקע

ילדים בגילאי 3, 5 , 8.

כיום יש להם משחקים במחשב, אוהבים משחקי ספורט (פיפא, NBA, טניס) מרוצי מכוניות, SIMS,

מתלבט אם לקנות חדש, או יד שניה, ומה לקנות...
אם קונים יד שניה יש סיכוי שהקונסולה כבר לא עובדת כמו שצריך?

אם כך, הPS VITA היא הקונסולה המומלצת עבורם.

לויטה יש את הגרפיקה הכי מרשימה מהקונסולות הניידות, וזה חשוב למשחקי ספורט,מעביר לזה, לויטה יש את וירטוא טניס 4,הזכרת שהם אוהבים גם טניס, אז הם בטוח מכירים את וירטוא טניס והם יהנו לשחק אותו על הויטה, גם הגרסאות של הויטה לפיפא והNBA ימצאו חן בעינהם. שים לב, שהויטה דורשת גם קנייה של כרטיס זיכרון כדי להתקין משחקים וכו' אז מומלץ שתקנה כרטיס זיכרון לויטה, בEABY או משהו כי הם ממש יקרים בארץ.

אין לי כל כך איך לעזור לך בדברים האלה כי אין לי ויטה בעצמי, בנוגע ל"יד שניה" שמע המשחקים של הויטה לא יכולים להישרט או משהו כי לא מדובר בדיסקים, אז אם אתה קונה ביד שניה ועם משחקים תוכל לקבל את המשחקים ללא חשש שמוכרים לי חתול בשק, בנוגע למכשיר עצמו,אני אישית בן אדם
שאוהב לקנות הכול חדש, אבל אם אתה לחוץ על כסף ומוצא דיל טוב שכולל כבר כרטיס זיכרון, אז לך על זה, אבל לא בלי לבדוק את המסך לעומק ולראות
שאין שריטות שמפריעות לשחק וכאלה.

PlayGirl3

New member
הוא לא אמר שהוא מחפש קונסולה ניידת...

נראה לי xbox360 יהיה עדיף, שהילדים יוכלו לשחק ביחד.

אגב, אם אתה קונה את הויטה ביד שניה תיזהר "ממסך שרוף"

תסתכל בסרטון שהבאתי, אתה רואה את הכתם השחור שיש על המסך שהבן אדם משחק? כשאתה קונה מאיזה ברנש את הויטה שלו תבקש שידליק מולך את המכשיר ותבדוק שאין דבר כזה, במכשיר שאתה קונה ושלא מנסים להיפטר ממכשיר מקולקל על חשבונך.

שמע, לא שמתי לב שאתה מחפש קונסולה כללית.

סורי. במצב הזה כמו שאורלי כתבה לך עדיף ה360, בשום פנים ואופן אל תקשיב למי שימליץ לך לקנות לילדים WII או WII U כי הילדים יהיו מבואסים וחבל :)

למעלה