המלצה בקשר לשר הטבעות

bigbadjoe

New member
המלצה בקשר לשר הטבעות

לא אני לא הולך להמליץ לקנות את ה- DVD אלא להיפך למי שזה לא דחוף לו בDVD של ZONE 2 שקניתי היום יש פיטצ´ר קטן שבו נאמר שבנובמבר 2002 (3 חודשים) יצא סט של 4 דיסקים ובו יש מעל חצי שעה של צילום שלא הוסיפו לסרט המקורי (יענו גרסת הבמאי) ויהיו שם הרבה קטעים ממש ממש חשובים שלא היו בסרט בגרסתו בקולנועית. סתם לידע כללי כי חבל אחרי זה לתת לדיסק הזה לשכב סתם

bigbadjoe

New member
אופס

מישהו כבר רשם, אבל הרחבתי את זה ! בכל אופן, מצטער גם שלא שירשרתי להודעה למטה פשוט חשבתי שאף אחד לא ישים לב אליה. בכל אופן (2): אני מסכים בקשר להארי פוטר, לא היתה טיפה של עיניין בסרט, ממש שיעמם אותי, ואני די אהבתי את הספרים (אולי בגלל שהם ילדותיים ואולי בגלל שלמרות זאת הם טרגיים. וד"א: אני לא חושב שמישהו מכם עבר אותי בפאנטיות של שר הטבעות... ראיתי אותו ביום שהוא יצא בהקרנה חינם לאגודת המד"ב ואז הצגה אחרי עם חברים ויום אחרי עם אבא שלי (9 שעות בסוף שבוע אחד לא כולל פרסומות...)

smosheus

New member
השאלה היא- תרגום

גם אני מחקה לנובמבר (זה היה באתר הרשמי של הסרט לא היתה צריך לקנות בשביל זה את הסרט) השאלה הגדולה היא האם גם גירסת הבימאי תצא בארץ עם תרגום עברי בזון 2.

bigbadjoe

New member
לא ממש

הסתכלתי עד היום באתר של הסרט אבל אני מקווה מאוד שהיא תיהיה מתורגמת (אולי, אם הם תרגמו את הפריוויו שלה בדיסק הזה והלהיטות הגבוהה שלהם להוציא את זון 2 ביחד עם זון 1) אני מאוד מקווה אני מוכן להשקיע את ה-200 ומשהו שקל האלה על הסט כדי לראות עוד חצי שעה (פאנאטי כבר אמרתי ?)

למעלה