המלצה ב ב ק ש ה ...

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
המלצה ב ב ק ש ה ...

שלומות כמה פעמים כבר נפשנו בצימרים, אבל הפעם אני מחפש משהו מיוחד... ואני צריך המלצה לצימר הכי רומנטי שהייתם בו... דרישה בסיסית... אח (חורף, יודעים...) נוף, רומנטיקה, וקסם... אשמח לתגובותיכם ושיהיה אחלה שבוע

drtrip

New member
המלצה לKIMO

בכרכום מעל הכנרת,בגליל העליון,שני מקומות הפנינה שבנוף-ג'קוזי ענק בתוך החדר,אפשרות לשלב טיפולים טל' 052-8498437, כמו כן קסם הכנרת-לזוגות בלבד אפשרות לשילוב טיפולים טל' 054-4641195, שני המקומות הללו מציעים נוף משגע. בקתות עץ יפות יש באלמגור-אל ממול כנרת- סולידי שקט ונחמד,גם קרובים לספא קרוב לטבע הנמצא צמוד לחוות ורד הגליל לא הרחק משם. ממליצה בחום על טיפול זוגי, אני אישית קיבלתי טיפול של מסאז/ ארומוטרפי מנעה שמנהלת את המקום-חבל על הזמן!!! המקום מציע מסאז' של 60 דקות אם אפשרות לשילוב של ג'קוזי מפנק עם שמנים ארומטרפיים. צריך לבדוק אם אפשר שיגיעו אליכם, במקום יש מספר מטפלים כולם נהדרים. אך לבחורה ממליצה על הפינוק של נעה ארומטרפיה כי חבל על הזמן.... טל' 052-3290652.

drtrip

New member
עוד המלצה לKIMO

ברמות שברמת הגולן: בטי בתי עץ, סוויטה מלכותית"שאטו" מדהימה עם ג'קוזי ריצפתי ענק, ארוחת גורמה של 25 מנות (לא כשרה), חוויה.... 052-3564464, בריזה בכפר-בקתות עץ עם נוף ומרכז ספא חדש יפיפה-04-6733204. באורטל - לה בקתה -גבוה מעל כולם 04-6960808.

ShirShir

New member
תוכל בבקשה לצרף גם לינקים לאתרים???

אם יש.....

למעלה