המלצה .... הופעה חיה

danistar

New member
המלצה .... הופעה חיה

הפעם אתנחתא מהסרטים . אני רוצה להמליץ על הופעה חיה שהזמנת ימהאתר האוסטרלי והגיע אלי אתמול . דייאנה קראל בהופעה בפריז . לכל חובבי הז´אנר הזה ( ג´אז-בלוז ) מומלץ מאוד , אני נהניתי.

Soak

New member
משום מה

עד כמה שאני חובב מוסיקה, הופעות חיות ב DVD לא משכו אותי מעולם. היחיד שאני יכול לדמיין שאקנה הופעה שלו הוא פיל קולינס (אגב, יש?)

gofish

New member
תרשה לי לתקן אותך

יש המון הופעות ב-DVD מצויינות,הסאונד בחלקם מעולה!!! והחוויה אדירה. אומנם מחד יש אסכולה שטוענת שמוסיקה יש לשמוע בסטריאו ולא בריבוי ערוצים. מאידך גיסה יש אסכולה שגורסת שהחוויה בשמיעת מוסיקה בריבוי ערוצים היא הדרך הנכונה,פורמט הסטריאו הוא פורמט מיושן,העתיד טמון במוסיקה בפורמט DTS. (ולראייה ישנם היום גם כותרי CD שיוצאים בפורמט DTS-AUDIO CD ). בספרייתי הצנועה ישנם מספר לא מבוטל של כותרי הופעות ב-DVD והמסקנה שלי שיש כאלה מצויינים בעלי סאונד נהדר שבנוסף לסאונד החוויה הוויזואלית מוסיפה המון,וישנם הופעות פחות טובות שהשמיעה ב-CD רגיל עדיפה.(הכל עניין של טעם אישי). ובתשובה לשאלתך,לפיל קולינס יש מספר הופעות בדיוידי,כאשר לטעמי המומלצת ביותר (וזאת שרכשתי) היא ההופעה Live & Loose in Paris ,כאשר בהופעה פיל קולינס מבצע את מיטב להיטיו,הסאונד מצויין,בחלק מהשירים פיל גם נותן לנו קצת מביצועיו כמתופף (כך הוא התחיל בג´נסיס),מה שגורם לסאב במערכת לעבוד שעות נוספות.בסה"כ הכללי הופעה מומלצת בעיקר למעריציו.

danistar

New member
ידידי אני חושב הפוך ממך ../images/Emo168.gif

לדעתי הופעות הן המהות של ה DVD . זה הדבר הכי קרוב למקור ומנסיוני האישי ( יש לי בבית מעל 20 הופעות ) זו חוויה יותר טובה מסרטים !! אם תרצה המלצות רק תגיד.. וכן גופיש ידידי כבר רמז לך שלפיל קולינז יש DVD ואם כבר להוסיף גם לג´נסיס יש DVD כפול של הופעה מומלצת מאוד !! דני

Soak

New member
מה אגיד ומה אומר

טוב, נו שכנעתם אותי (נכון שהיה קל??), אני אזמין את ההופעה הזו של פיל קולינס. יש איפושהו את רשימת השירים שבדיסק? ואת קידוד הסאונד?

דרור א

New member
מצטרף להמלצה...

גם אני קיבלתי את ההופעה ביום שישי (היא הוזמנה ב PRE ORDER מהאתר האוסטראלי) והיום בשבת אחה"צ של כיף הזדמן לי לשמוע אותה , את כול ההופעה. לא שאני מחובבי הגאז הגדולים אבל אין ספק שמדובר בהופעה משובחת של מבצעת עוד יותר משובחת. נהנתי, דרור.

melodynoa

New member
יש לנו הופעה עם קונצרט קלאסי של

deep purple ב dvd מן הסתם. חבש שלי חושב שזה מדהים, לדעתי הסאונד שנותנים סרטים הוא הרבה יותר טוב. אני לא הרגשתי כמו בקונצרט של ממש. אבל בסרט DVD אתה כן מרגיש שאתה באולם.

TheShis

New member
יש לי את...

Deep Purple In Concert - The Royal Albert Hall. הופעה מדהימה!!!

melodynoa

New member
זה מה שיש לנו

אני אישית לא אוהבתאת דיפ פרפל, אבל דיברנו על הסאונד של זה בדי וי די והוא לא מדהים יותר מבסתם דיסק, אבל אולי אני טועה. אני לא יודעת איך להשיג ידיד שלנו שעובד ב"צליל" הביא לנו.

למעלה