המלצה: הייתי בהצגה "אמדאוס" - בקאמרי _

המלצה: הייתי בהצגה "אמדאוס" - בקאמרי _

יצחק חזקיה בתפקיד סלייר,איתי טיראן בתפקיד מוצרט, וחני פירסטונברג בתפקיד קונסטנצה. עם להקת בלט קטנה, מוסיקה שמיימית של מוצרט וסליירי, ותפאורה מיוחדת במינה על שתי קומות. הצגה מעולה, מרתקת, שכמובן אינה פותרת את החידה - האם סליירי רצח אותו או לא. ובכל זאת - נהדר. מומלץ יותר.

אוריאוס

New member
איזה כיף לשמוע!

זו ההצגה הבאה שאלך לראות. אם כבר המלצות בקמארי אז אני ממליצה על הנפש הטובה מסצ'ואן! פשוט הצגה מעולה!

w o m a n 10

New member
יהודית../images/Emo51.gifגמני צפיתי בכמה הצגות החודש../images/Emo202.gif

היה לי חודש תרבותי מאודדדד
יצא לי לצפות ב-4 הצגות. 1. גוד ביי אפריקה - תיאטרון בית לסין השחקנים הם: ששון גבאי, סנדרה שדה, דפנה רכטר, רפי תבור, יורם חטב, אורי מעודה ששון גבאי משחק מדהים! כל השחקנים משחקים יפה. זוהי דרמה פוליטית המתעדת חמישה ישראלים החוזרים לאוגנדה כ-20 שנה לאחר ניתוק היחסים בין ישראל למדינות אפריקה. החופשה החלומית שתכננו הופכת לשהות מאיימת, שבמהלכה מתגלים סודות אפלים ואהבות אסורות. המחזה, אותו כתב הילל מיטלפונקט, חושף באור מפוכח את השבר האישי והמוסרי בחייהם של שליחי המדינה ואת מדיניות החוץ המפוקפקת של ישראל באפריקה בימי שלטונו של אידי אמין.[מתוך "עכבר העיר] ואני מוסיפה ואומרת שיש בה גם מסרים על זוגיות ועד כמה אנחנו מוכנים להקריב למען בן הזוג. ההצגה קולחת ומעניינת, מומלצ!

w o m a n 10

New member
היה או לא היה - תיאטרון הקמארי

ההצגה מספרת אודות סיפור אהבתם הסוערת של השחקנית חנה רובינא והמשורר אלכסנדר פן בתל אביב הצעירה והתוססת של שנות ה-30. סיפור אהבה שהוליד את אילנה רובינא המוכשרת. ברקע התנהלה בעולם התרבות הישראלי מלחמה ספרותית בין המשורר הלאומי הוותיק ביאליק לבין המשורר הצעיר והמרדן, אברהם שלונסקי. (עכבר העיר) הסיפור הידוע סופר בצורה נורא סכמתית בלי פלפולים קצת מדוקלם. יוצאים עם הרגשה שחסר בה משהו וחבל!. היה או לא היה שר: אריק לביא מילים: אלכסנדר פן לחן: מרדכי זעירא בכל פגישה מקרית פורחת איזו תכלת לכל מבט ראשון - ניחוח הלילך היה או לא היה - ישנם לילות כאלה לילך היה לילו, לילו היה לא לך נפגשו במקרה, גם מקרים בימינו היא הייתה עצובה, הוא שקט ושתוי הוא אמר: תסלחי לי, מה טוב עולמנו אם אפשר עוד לפגוש איזה פלא בדוי היא אותו אהבה, הוא את בית המרזח ושניהם אהבו את הלילה ברחוב כל חצות, עת ליוום עד ביתה הירח הוא חייך: "ליל מנוחה". היא שתקה: "לילה טוב!" היה או לא היה - הפשר לא נודע לי לילה היה לילו, לילו היה לא לה בכל פגישה מקרית יש משהו פטלי יש גורלות בלב העלילה היא אותו אהבה, הוא אהב את היין ושניהם אהבו ללקט כוכבים הירח אהב את שניהם, כי עדיין הירח אוהב לאהוב אהובים ושתקו, יראים לנפץ את השקט רק ליטוף אישוניו מלטף את הראש היא קינאה ביינו, כי שפתו מתנשקת עם כוסית אדומה מחשמל ותירוש היה או לא היה, תמימות היא או תוכלת ? על סף דלתה הצר גוועו הרבה לילות היה או לא היה - חלום בדוי או פלא לילו היה לא לה, לילה שלו עד כלות הימים לא חיכו... כה חופזים בימינו הימים, שהסכינו לחתור אל החוף היא חשבה: מה איום ומצחיק עולמנו אם אפשר בו עדיין כל כך לאהוב היא אותו אהבה, הוא את בית המרזח ושניהם אהבו את הפחד החד הימים לא חיכו ושמע הירח את לחשה אומר לו בלילה אחד היה או לא היה, הפשר לא נודע לי לילי היה לילך, לילך היה לא לי בכל פגישה מקרית נרצחת איזו תכלת עייפתי לאהוב... שלום לך לא לי.

w o m a n 10

New member
תיאטרון הגשר

הייתי בשתיים מהצגותיו. 1. שונאים. סיפור אהבה! ההצגה מבוססת על הרומן המהולל מאת הסופר זוכה פרס הנובל יצחק בשביס-זינגר. עלילת הרומן סובבת סביב הרמן ברודר, ניצול שואה, המסובך במערכת יחסים אובדנית עם שלוש נשים בבת אחת ובמערכת יחסים מסובכת לא פחות עם האל. הנושא מעניין אך יש יותר מידי קטעים של שעמום. 2. לילות לבנים עפ"י ספרו של דוסטוייבסקי. בחודשים מאי-יוני בעיר פטרבורג נמשכים הדמדומים במשך כל הלילה, אלה הם הלילות הלבנים. במהלך ארבעה לילות של חושך מואר כזה נרקמים היחסים בין "החולם", תמהוני מתוסבך ובין נסטנקה, נערה שבורת לב המחפשת את האהבה עליה קראה בספרים. בפגישה הראשונה הוא מבטיח שלא יתאהב בה ויחד הם מתכננים להחזיר את הגבר שנטש אותה. מפגישה לפגישה הם מתקרבים והיא תוהה "למה הוא לא יכול להיות אתה?". זהו סיפור על ההתנגשות בין חברות לאהבה של שני צעירים בודדים להכאיב על רקע הגשרים והתעלות של פטרבורג. הצגה מאוד תיאטראלית. רוב ההצגות המוצגות היום מספרות סיפור בצורה מושכת יותר או פחות אבל מתמקדות בסיפור כמו בקולנוע רק על הבמה. כאן יש אלמנטים של תיאטרון פרופר... התפאורה הבימוי.. מאוד מיוחד ויפה.

ליהודית ולw o m a n 10 תודות על ההמלצות

בעבר הייתי מנוייה בקמארי ובבית לסין, רב ההצגות שחווינו היו מאכזבות. לכן שמחה על ההמלצות מנשים שאני מאד מעריכה
חייה שולחת פעם בשבוע מייל עם אינפורמציות על כרטיסים מוזלים < בהנחה משמעותית מאד > עפה לחפש במייל אינופרמציות על ההצגות שהמלצתן. מלאן תאלפיים תודות

מוסיפה 2 הצגות טובות שראינו החודש

הרטיטי את ליבי שהמבקרים גמרו עליה את ההלל עם השחקן המעולה רמי ברוך ובתוספת גדי יגיל וגטה מונטה שהופכים את ההצגה לחוויה נהדרת. ושמו הולך לפניו עם בר אבא ,מיקי קם ותיקי דיין שמחזירים אותנו אחרוה בזמן לשנות החמישים עם שיטת ה "צטלה" ובלשוננו ה"פתקים" שמסדרים עבודה ,מינויים וכד' .חמוד מאוד

אוריאוס

New member
דווקא אלו 2 הצגות

שפחות אהבתי... הכי הכי שנהנתי מהן היו: המלט (רצוי מאוד לראות בקאמרי היות והאולם מסודר בצורה מפתיעה). הנפש הטובה מסצ'ואן

../images/Emo91.gifמחר בתיאטרון הסימטה ביפו-"המהגרים"

מחר יום ד' 4/2 בשעה 20:00 הצגה: "המהגרים" מבית היוצר של תיאטרון מלנקי סיפורם של שני מהגרים, הכלואים בדירת החדר התת קרקעית שלהם. הסיטואציות בהצגה אבסורדיות וכואבות, כמו הרגע שבו אחד מהם מחליט לאכול אוכל המיועד לכלבים, מכיוון שלא הבין מה כתוב על הקופסה, או משעשעות ועצובות כמו פירוש הפנטזיות המיניות של תת ע"י אא למעשה,השניים המנוגדים זה לזה מגלים ששניהם נקלעו לאותה מלכודת הגירה וכעת הם לא נחוצים לאיש, מלבד האחד לשני מן הביקורות: "הצגה מרתקת ומאלפת" צבי גורן, אתר הבמה "צירוף של בימאי מעולה – איגור ברזין, שייסד את ת' מלנקי ב 1997, שחקנים דימה רוס וויטלי ווסקובייניקוב ומחזהו הידוע של סלאבומיר מרוז'ק – המהגרים – יצר את אחת ההצגות המשובחות ביותר העונה". "מחזה מעניין וטוב בביצוע ובימוי מעולים. הבמאי -איגור ברזין מאפשר לשני השחקנים המעולים להראות את כוחם במשחק, לפעמים מרגש, לפעמים כוחני, לפעמים צעקני אך תמיד טוב" אלי לאון ישרא- בלוג.

כן אני, ראיתי מזמן ולדעתי זה מצויין

אני אישית אהבתי, שחקנים טובים, תוכן מעניין, הצגה איכותית!

למעלה