המלצה: הנכדים של פינק פלויד

עמבה21

New member
המלצה: הנכדים של פינק פלויד

אם תום יורק ורדיוהד הם הילדים של פ"פ אז מתיו באלמי ומיוז הם הנכדים שלהם.. לא שנשאר משו דומה בין מיוז לפינק פלויד ( לא משהו שאני מצליח לשמוע). אבל.... להקה בריטית פיצוץ , וברור שהבריטים הכי טובים!! למי שאין לו מושג על מי אני מדבר אז מיוז הם להקת אלטרנטיב בריטית שהוציאה את האלבום הראשון ב99. מאז היא הוציאה עוד שלושה אלבומים שהאחרון הוא black holes &revelation המ--ע--ו--ל--ה(!!!!). הם הושפעו מרדיהוד בצורה חזקהההה מאוד , ואם תשמעו את origin of simmetry אתם עלולים להתבלבל בינהם. קיצר פיספסתי את ההמלצות של השבת אבל רוצו לשמוע את black holes ואת origin of simmetry!!

Syd123

New member
אני מצטער שאני לא שותף להתלהבות שלך

אבל אני רואה במיוז רק חיקוי של רדיוהד, חיקוי לא רע, אבל עדיין חיקוי. רדיוהד להקה מדהימה, אחת הטובות בהיסטוריה, ומיוז בסה"כ ניסו לחקות אותם ( הושפעו זו מילה קטנה מדיי לאתר את מה שהם עשו). וואני לא אומר סתם. אני מכיר את מיוז טוב, זאת להקה חביבה, אבל אם אני ארצה סאונד מהסוג שהם מציעים, אני אעדיף ללכת למקור, לרדיוהד.

עמבה21

New member
תשמע

רדיוהד בלי ספק רמה אחרת ממיוז. ונכון להגיד שהם ממש דומים לרדיוהד וכאמור ששומעים את origin זה ממש נשמע כמו רדיוהד.. אם תרצה - חיקוי.. אבל לא יודע אם שמעת את שני האלבומים האחרונים שלהם ובעיקר את black holes שם שומעים כבר שהם סיגלו לעצמם סאונד משלהם ואי אפשר להגיד שבאלבומים האלה הם חיקוי של רדיוהד.. כל מקרה אני ממש נדלקתי עליהם.. הם לא משהו מדהים ויוצא דופן אבל "חביבה" מעליב אותם לדעתי. אבל סבבה כל אחד ודעתו.

צודק ביותר

למרות שאני לא מת על BLACK HOLES (למעשה האלבום היחיד שאני ממש לא אוהב). מיוז אומנם מזכירים במקצת את רדיוהד אבל קטעי הפסנתר שלהם טובים בהרבה וברוב השירים שלהם הם רק משופעים מרדיהד ולא ממש מחקים אותם. בין מיוז לרדיוהד יש אומנם המון דימיון אבל הצליל והגוון שונה לגמרי. שילוב של מקצוענים. מתיו באלמי הוא פסנתרן זמר וגיטריסט מצויין. גם הבאסיסט והמתופף שאת שמם אני לא זוכר כרגע מצויינים. טיפה יותר מידי אפקטים לפעמים, אבל שווה את זה כל כך.

למעלה