המלצה: הנשכחים

hanaorb9999

New member
המלצה: הנשכחים

אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בזמן אחרון, סרט מותח מעניין מאד ולא מרפה ממך עד הדקה האחרונה והסוף המפתיע, ממש ממש ממש אהבתי אותו מומלצ בחום. עוד דבר קטן הסרט הוא יותא מתח\מד"ב וכמעת בלי אימה לא שזה מוריד מערכו.

avshalomariel

New member
לא ממש אהבתי...

הכול שם די בינוני המוזיקה די יפה, אבל משתמשים בה לכל אורך הסרט המשחק בסדר, לא יותר מדי טוב הדבר היחיד שאני יכול להגיד שהיה ממש ממש טוב בסרט זה העלילה היה אפשר לעשות מזה סרט הרבה יותר מעניין

uriya1

New member
הסוף זה מה שאהבת?../images/Emo4.gif../images/Emo57.gif../images/Emo129.gif

niranbd

New member
לפני שבועיים פתחתי הודעה זהה

באמת סרט מדהים אני לא ישכח אותו הרבה זמן, חובה לראות אותו כל הפורום מי שעוד לא ראה! לא עוד סרט אימה דבילי בסיגנון "שיט רודף אחרינו רוצח" או "אוי ואבוי יש מפלצת על טבעית בגג של הטירה שאין לי מושג איך הגענו אליה" אלא סרט מתח רציני, נורמלית, הסוף טיפה הרס-אבל אף סרט אינו מושלם!

intengo

New member
../images/Emo58.gif הנשכחים

לפי דעתי, יש טעם לראות את הסרט אך ורק בקולנוע. קטעים מסויימים ממש מאבדים את האפקט שלהם בצפייה בבית : (1) הקטע בו מתנגשים ברכב של מור. זה היה כל כך בלתי צפוי ! (2) הקטע הראשון בו אדם נחטף ע"י "משיכה" לשמיים... התרגום קצת הרס בחלק הזה משבסוף המשפט הופיעו שלוש נקודות (...). הספקתי לקרוא את התרגום לפני שאמרו את זה בסרט והבנתי שהולך לקרות משהו. עם כל זאת, קטע אדיר. (3) החייזר שאומר " YOU NEED TO FORGET ", אומנם מעט דבילי אבל קטע נהדר.

למעלה