המלצה: הרקדה במשגב

• פותח הנושא בי
  • פורסם בתאריך

בי

New member
המלצה: הרקדה במשגב

רציתי לספר לכם על הרקדה מוצלחת ביותר במשגב. לאחר שנים ששמעתי מחגית וניר על ההרקדה במשגב,ביום חמישי האחרון נסעתי לרקוד במקום. מה אגיד לכם? ירון כרמל לא היה, אבל ההרקדה התנהלה כפי הנראה לפי תבנית ההרקדות שלו. המשתתפים היו בני כל הגילאים, כולל צעירים רבים, וגם ילד אחד. הריקודים היו מגוונים ביותר. נרקדו הרבה מהריקודים החדשים, היותר טובים שביניהם, וגם זה לא ברצף אלא בשילוב עם ריקודים מכל הזמנים, כך שלא היתה הרגשה של "אינתיפדה". נרקדו ריקודים משנות השמונים, שאכן (נקודה שהעלו ניר וחגית במכתבם) נופלים בין הכסאות וכמעט שלא נרקדים בהרקדות, גם לא בהרקדות הנוסטלגיה. האווירה ממש טובה,ראיתי אנשים שמטריחים עצמם מכל רחבי הצפון, רוקדים באחיזת ידיים, יודעים את הריקודים, כולם, כולל הישנים, ורוקדים את כולם באותה התלהבות. יופי !!! הרקדה לדוגמא !!!

1זורי

New member
ההרקדה במשגב

באם ההרקדה היתה מוצלחת חשוב מאוד לציין את שם המרקיד שהוביל וניהל את ההרקדה.יש לתת לו את הקרדיט על ערב מוצלח.באם נהנתה זה בזכות המרקיד ולא בזכות רוחו של ירון.

בי

New member
נכון

לצערי, אני לא מכירה את המרקיד שהחליף את ירון ולא יודעת את שמו. ברור שאם הייתי יודעת הייתי כותבת.

מעגלית

New member
המלצה על הרקדה עם אופי דומה במרכז

מי שאוהב הרקדות שמשלבות ישן עם חדש יהנה מאד בהרקדה של שמעון מרדכי בגולדה (חולון) בימי חמישי. בהרקדה הזו משולבים ריקודים מכל הזמנים - חדש לצד ישן וכמובן גם את ריקודי אמצע הדרך. מומלצת בחום!

מעניין מתי ישנו ..............

פסטיבל ריקודים סלוניים ?

למעלה