המלצה והזמנה - מדור סטודנטים לרפואה
אהלן חבר'ה, שמי עמית עקירוב, סטודנט לקראת שנה ה' באוניברסיטת ת"א. חוץ מהסיכומים שאולי לחלקכם יצא להכיר (היה מפתיע לגלות שחלק כבר מכירים אותי למרות שעוד לא התחילו ללמוד...
), אני גם עובד באתר e-med ובימים האחרונים עבדנו על מדור סטודנטים חדש שמיועד לכולנו, החל מהסטודנטים בשנים הראשונות, אלו העושים את צעדיהם הראשונים במחלקות בתי החולים, דרך הסטאז'רים ועד המתמחים. המטרה הינה ליצור אזור מידע לסטודנטים ולרופאים בראשית דרכם – עידכונים אודות חדשות ומחקרים בתחום, מאמרי מערכת הנוגעים לכל אחד ואחת מאיתנו, חומר לימודי (החל ממצגות והרצאות, סקירת נושאים, חוברות הסבר ופרסומים רשמיים), המלצות לסטודנטים (מאיזה סטטוסקופ לקנות ועד הספרים וההתמחויות), סיפורים וחוויות אישיות, אתרים מומלצים וכן הלאה. מאחר שהמדור חדש חדש, הייתי שמח לקבל הצעות והמלצות, סה"כ המטרה היא לסייע לכולנו, וכן אם יש כאלו המעוניינים לשלוח חומר שיפורסם אתם מוזמנים לפנות אליי במייל (החל מכתבות, מצגות שהכנתם ומעוניינים לשתף וכד') בברכה (ובתודה לאושרית), עמית עקירוב, עורך מדור סטודנטים, E-Med
אהלן חבר'ה, שמי עמית עקירוב, סטודנט לקראת שנה ה' באוניברסיטת ת"א. חוץ מהסיכומים שאולי לחלקכם יצא להכיר (היה מפתיע לגלות שחלק כבר מכירים אותי למרות שעוד לא התחילו ללמוד...