המלצה והכוונה

mariad24

New member
המלצה והכוונה

שלום,

אני מעוניינת ללמוד לתפור בשעות הפנאי, בגדים מכל סוגי הבדים..
אין לי שום רקע בתפירה ולכן רציתי להתייעץ בכמה החלטות..
1. איזה מכונה את ממליצה לרכוש? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. ראיתי כאן המלצה על המכונה הזו
https://www.amazon.com/Brother-Feat...97&sr=8-1-spons&keywords=sewing+machine&psc=1
רק לא הבנתי את נושא השנאי ושירות ההובלה שנדרשים ברכישה כזו מחו"ל.
2. האם את ממליצה להירשם לקורס? או שתחילה מספיק לצפות בסרטונים ב youtube בהם ניתן הסבר לגבי טכניקות שונות של תפירה..

מראש מודה על העזרה :))

שש שבע

New member
המכונה חמודה, עושה את העבודה, צריך להשתמש בחברת שינוע

כמו מסטופ ועוד, שנאי, קונים בארץ והוא משנה את המתח שנכנס מהקיר שלנו אל המכונה, למתח שמתאים לה, אחרת המנוע ישרף.

שש שבע

New member
בנושא הקורס, תראי, את צריכה להבין מה את מרגישה, לגבי תפירה

מכונת תפירה טוב שתהיה בבית , לתיקונים וכו', לגבי תפירה יותר מקצועית, זה תלוי בהרגשתך, האם את באמת רוצה לתפור,.
אני מאמינה שיש לך מספיק רצון לעכשו שהרי את עומדת לרכוש מכונת תפירה,
קורס הוא התחיבות בכסף ובזמן, והשאלה כמה סבלנות יש לך, הסרטונים באינטרנט מצד שני, מיועדים למי שקצת יודע לתפור ורוצה להוסיף, כמו תבלינים לאוכל, או טיפים נוספים,
אבל, וזה אבל חשוב!!! את יכולה להתחיל מהסרטונים, תוך הבנה והכרה, שזה לא הדבר האמיתי, היסודי, את יכולה להוציא תוצאות נחמדות , ומצד שני לזרוק דברים לפח,
תראי אם זה לא מתסכל אותך, ואם זה נותן לך חשק לעוד, אם כן, הירשמי אחר כך לקורס, בתנאי, שאת מבינה שאין קיצורי דרך, ותתחילי מהתחלה, מה שתלמדי מהקורסים יכול לעזור, אבל גם לקלקל, אז פשוט להיות עם אצבע על הדופק, ולנסות להבין שתפירה זו מלאכת מחשבת, לא פחות. וכמו כל דבר הוא חיב להילמד בצורה נכונה.

למעלה