Netaklopedia
New member
המלצה וטיפים לשינוי מתכון כדורי שוקולד מיקי שמו
מצ"ב קישור מתכון של מיקי שמו לכדורי שוקולד:
http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/Recipe-6f605778c8dd421006.htm
זוכרת שיצא לי להכין אותם פעם ואני לא בדיוק זוכרת מה עשיתי אבל הוספתי כמות של איזה 250 מ"ל אייריש קריש וזה שיפר את הכדורים ממש. פעם שנייה שעשיתי את זה לדעתי החפתי את כל החלב באייריש אבל משהו בעיסה בסוף יצא כל כך שומני שזה כבר היה דוחה. אז השאלה שלי היא בכל זאת אני מוסיפה לכדורים טעם חזק של אייריש קרים בלי שזה יפגע במרקם.
האם להפחית חמאה ולהחליף אותה באייריש קרים יהיה כדאי? ואם כן אז באיזה יחס? וכו' וכו'. ותודה
מצ"ב קישור מתכון של מיקי שמו לכדורי שוקולד:
http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/Recipe-6f605778c8dd421006.htm
זוכרת שיצא לי להכין אותם פעם ואני לא בדיוק זוכרת מה עשיתי אבל הוספתי כמות של איזה 250 מ"ל אייריש קריש וזה שיפר את הכדורים ממש. פעם שנייה שעשיתי את זה לדעתי החפתי את כל החלב באייריש אבל משהו בעיסה בסוף יצא כל כך שומני שזה כבר היה דוחה. אז השאלה שלי היא בכל זאת אני מוסיפה לכדורים טעם חזק של אייריש קרים בלי שזה יפגע במרקם.
האם להפחית חמאה ולהחליף אותה באייריש קרים יהיה כדאי? ואם כן אז באיזה יחס? וכו' וכו'. ותודה