המלצה [.....ולא מתחום מקצועי }

המלצה [.....ולא מתחום מקצועי }

בוקר טוב לכולם, אתמול יחד עם ביתי המקסימה , הצועדת בגאון לגיל 19 , בערב של פינוק , צפינו בסרט "מוצאים את נמו ". סרט אנימציה קסום במצולות האוקיינוס על דג חד – הורי ובנו הדגיג הסקרן נמו. זוהי קומדיה מרהיבה ביופיה בשלל צבעים יחד עם לא מעט חומר למחשבה ושיקוף לנו המבוגרים. "החסרון" של הסרט , הוא בעקרון מיועד לילדים – ולכן ממליץ ללכת ולקחת את הילדים כאליבי..... יום נעים ו ר ג ו ע לכולם ....

rolan

New member
אההה עכשיו אני יודעת מה זה הנמו הזה

אתמול לאחיין הדובדבן שלי היתה יומולדת
הוא בן חמש!!!! כך הודיע לי אתמול בטלפון כאשר התקשרתי לברך אותו ליום הולדתו. סיפר לי שהלך עם אמא ואחותו לראות את הסרט - מוצאים את נמו...
והם - אחותי וילדיה, משפחה חד הורית טהורה. אני גאה באחותי על בחירתה והתמודדותה עם ההחלטה וגידול ילדיה בעצמה תוך התמודדות מדהימה עם קשיי היומיום ובכלל... סתם כי בא לי לקשקש

עלמה 3

New member
../images/Emo39.gifלוקחים את המלצתך, ../images/Emo39.gif

המורכב אוהב יותר מהכל, סרטי אנימציה וסרטים מצויירים להבדיל ממני, יכול להיות נפלא לו ולנשם ולמשקיפים יחד.

*יערית

New member
יש לי ,יש לי ,יש לי,../images/Emo62.gif

מורכבי ומעוף והילדים ילכו לסרט{אני אראה כבר בטלויזייה} ואנחנו נשב בבית קפה על כוס
ודבר על אה ודה וחלומות

*יערית

New member
בחופש הגדול כמובן../images/Emo13.gif

אצלינו זה מאוגוסט..או אפילו בשבתות שלנו עם הילדים בבוקר, ולהזכירך יש לנו ערוץ תיקשורת אחר

maof

New member
וואלה איזה רעיון כביר../images/Emo6.gif

רק דבר אחד שכחת לציין על חשבון מי הסרט?? מי מזמין את מי????????????????????????????????????????????????
מעוף

למעלה