המלצה ושאלה

Shpritz

New member
המלצה ושאלה

לא יודע עם איזה רום אתם נמצאים ואיזו הפתעה שמו כל אחד מהחבר'ה (Pilotx, דארקי ושות') אבל swype בעברית לא תמיד מוצאים בכל רום. מצד שני, slideit עושה עבודה לא רעה עם ממשק עברי (צריך להוריד בנפרד את החבילה). היא דמו, והיא לא תמיד מוצאת את כל הצירופים אבל זה נחמד וזה נוח. אני אישית מאוד מתחבר לרעיון. נסו. ועכשיו לשאלה. איך אתם עם משחקים? משקיעים בזה זמן או רק בין תור לרופא ובאוטובוס? במה אתם משחקים? מעדיפים משחקים נוסח אייפון כמו paper toss וחבריהם? או משחקים של gameloft שזה עולם אחר וצריך אשכרה ל"שבת" על זה? קונים? פורצים? מורידים apk? ספרו...

אני נכנסתי חזק לקטע של משחקים :)

מוצא את עצמי משחק ב-2 הגרסאות של angry birds עד שהסוללה מגיעה ל-30 אחוז... אהבתי גם את rope cut את paper toss שהזכרת ועוד כמה... יש אינסוף משחקים במרקט אומנם ה-SGS שלי לא חף מבעיות, ולפעמים מגלה איטיות מרגיזה.. אבל סוף סוף יש לי מכשיר שאף פעם לא משעמם לי איתו. בניגוד לנוקיה שהיתה לי קודם...

Shpritz

New member
angry birds מטורף.. בהתחלה עוד פקפקתי..

כשהיה לי מכשיר שלא יכל להריץ.. אבל אחרי ההתקנה, ואו.. כיף! העניין הוא שגם הוא וגם משחקים דומים שהזכרת הם "סתם" פלאש/ג'אווה/אנערף והם חביבים אבל מזכירים משחקים להריגת הזמן בפורטל החביב עליך. משחקי game loft לעומת זאת, הו, פה זה כבר עולם אחר. עשיתי את הבחירה שלי, והחלטתי שאני לא משלם את הסכום שהם דורשים למשחק והורדתי משחקים בצורה לא חוקית (מביש, אני יודע) אבל הם חתיכת משחקים! גרפקיה טובה! משחקיות נהדרת! והזמן עובר טיק-טק. אני ממליץ. בכל מה שקשור לביצועים של המכשיר, כרגע אני מאוד מרוצה ממה שקורה אחרי שמפעילים את המשחק. עובד חלק והכל בסדר.

למעלה